Skip to main content

 

A kép forrása:

Papa Francesco ai genitori con figli Lgbt: “La Chiesa li ama, sono figli di Dio”

A fantáziátokra bízom a választ.

Miért költenének milliárdokat egy ilyen csodálatos építményre?

Miért igyekszik az egyház eltusolni minden szexuális és fizikai bántalmazást, ami enyhén szólva beárnyékolja a jövőjét?

Van egyáltalán a zsidó-keresztény-egyháznak- szándékos a kisbetű- még jövője?

Németországban deszakralizált templomokban lakóházak, könyvtárak, koncerttermek nyílnak. Sorra épülnek a mecsetek. Pont talán azért szorul háttérbe, mert annyira sátáni, hogy már az emberek is ösztönösen menekülnek tőle.

 

„Ferenc pápa szerepe és küldetése nem más, mint a liberalizmus útjában álló nagy intézményi akadály – a római katolikus egyház – átalakítása oly módon, hogy az többé ne tornyosuljon akadályként a liberalizmus előtt. „

Forrás:

 

https://www.erdely.ma/a-liberalis-egyhazfo-ferenc-papa-szerepe-es-kuldetese-felfoldi-zoltan-irasa-az-erdelyma-portalnak

 

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-papa-kozonsegterme-mogotti-sotet.html

 

Akik nagyon sokat járnak templomba, nem hogy egészségesebbek, hanem egyre betegebbek lesznek! Miért is van ez?

Azért, mert a katolikus szeretet nevében kereszteléskor megkapott sátáni kapcsolat automatikus működésbe lép, amikor a templomban azt az imát mormolják, amire olyan szorgosan rátelepítették a sátáni szó-mágiát!!!!!!

Csak az általuk engedélyezett imákat lehet mormolni, semmi mást?

… a mise alatt pedig elhangzik: „hiszem az anyaszentegyházat”. Az igazi HIT hol marad? Egyházban hinni, nem praktikus és nem is hasznos, ha a sátán utána a vacsorához leül az otthonodban veled együtt! Igen. Ezekben a házakban, lakásokban betegítő lesz a tér, mihelyt megérkezel a templomból, vagyis nem is változik, mert hordod magaddal egész nap, egész évben, minden percben. Ezért halnak meg az emberek gyorsan, nem teljesen érthető körülmények miatt.

Egy meggyalázott Jézust ábrázoló arany feszületet hordasz a nyakadban? Tételezzük fel, hogy ha meggyaláznak egy nőt, és utána azt mutogatják meggyalázott állapotban, az vajon mire való?

Meggyalázottság mutogatása, a félelem behívása az életedbe. Te is így jársz, mert BŰNÖS VAGY! Gyónjál minden héten, akár minden nap! Mit gyónsz meg? Az életet? A középkorban búcsúcédulákat lehetett venni, jó sok pénzért. Ma is vehetsz magadnak megtisztulást, és penitenciát kapsz… építheted a gonosz rendszerét az imákkal, ami után azt mondod:
ÁMEN.

Ámen= ÁMON. Az alvilág ura. ( Akkor most kihez is imádkozol?)  „Az elrejtett” vagy „Aki rejtve van” =ÁMON, vagy ÁMEN

Milyen sok egyház alkalmazza ezt a gyónási rítust!  Ezzel lehet utána sakkban tartani az embereket, ha fickándozni lenne kedve a báránykának!

Ezer kérdés merül fel………………… de akkor ki pénzelte a kígyó formájú óriási audiencia központot, és kinek az agyament fejéből ugrott ki az ötlet, hogy egy hüllő feje legyen Jézus feje helyén? Nézd meg a képet oldalról és megérted mennyire beteg az egész építmény, és beteg az egész rendszer! Miért a keresztényi szeretet nevében irtottak ki népeket? Gondolj bele, mennyi vér tapad a kezükhöz. Gyalázat.

Tisztelet annak a sok szentnek akik életükkel valóban a csendes hitet és szeretetet szolgálták, és halkan és alázattal tették a jót minden körülmények között……. Voltak ilyen emberek, talán lesznek is.

A linkben megtalálod a képeket.

Ébresztő!