Skip to main content
1 Step 1
Workshopok
Workshopokjelentkezés
Adatvédelmi Nyilatkozat
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Elakadtál? Írj nekünk:

segitseg kukac hunsacra.hu

1-es workshop

$ 20.000 Ft

1-es workshop

Szakrális lényünk megismerésére és támogató hozzáférésekre van szükségünk, amellyel helyre tudjuk állítani öngyógyító rendszereink teljességét és működését. A létrendszer , földi élettér helyzete, födi szakrális lényünk lényege, helyzete. A tanfolyam kezdése szombat reggel 9 óra befejezés várhatóan este 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Vasárnapi napon kezdés reggel 8 óra befejezés 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Ez a csomag tartalmazza a szakrális radiesztéziához szükséges eszközöket, valamint egy 50 oldalas írásos jegyzetet.

2-es workshop

$ 25.000 Ft

2-es tanfolyam

Szakrális eddig eltitkolt Ismereteket kapsz magasabb szinten arról, hogy ki is vagy TE és mire is vagy képes? Bevezetés az ember szakrális anatómiájába. A tanfolyam kezdése szombat reggel 9 óra befejezés várhatóan este 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Vasárnapi napon kezdés reggel 8 óra befejezés 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Ez a csomag tartalmazza a szakrális radiesztéziához szükséges 80 oldalas írásos jegyzetet.

3-as workshop

$ 25.000 Ft

3-as workshop

Amikor már kezded érteni a lényeget és összeálltak a kirakós részei. Funkcionális szakrális anatómia. Lehetőséget adunk a továbblépésre az emelt tanfolyam elvégzése után. Kérlek szépen jelentkezz és megbeszéljük, hogy készen állsz-e már a tovább fejlődésre A tanfolyam kezdése szombat reggel 9 óra befejezés várhatóan este 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Vasárnapi napon kezdés reggel 8 óra befejezés 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Ez a csomag tartalmazza a szakrális radiesztéziához szükséges 150 oldalas írásos jegyzetet.

Gyakorlati 3+ workshop esettanulmányokkal

$ levélben

3+ workshop

Az igazán izgalmas utazás most kezdődik. Átfogó ismereteket kapsz a szakrális tisztításról, a szakrális anatómiáról. Annak ajánljuk aki elvégezte a 3-as tanfolyamot és elfogadtuk a jelentkezését. A legfrissebb ismeretek átadása és gyakorlás. Funkcionális szakrális anatómia folytatás, szakrális diagnózis. A tanfolyam kezdése szombat reggel 9 óra befejezés várhatóan este 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Vasárnapi napon kezdés reggel 8 óra befejezés 18-19 között. Egy óra ebédszünet. Ez a csomag tartalmazza a szakrális radiesztéziához szükséges 20 oldalas írásos jegyzetet.

A terembérleti díj hallgatóra eső részét még nem tartalmazza az ár, azt aktuálisan számoljuk ki minden egyes tanfolyamnál!

A tanfolyam kezdésekor számoljuk ki és ott helyben kell fizetni.

Szeretnél hírlevélre is feliratkozni?

Hírlevél feliratkozás