Skip to main content

Mostanában több tanítványunk is jelezte, hogy váratlan panaszaik lettek és ezt összefüggésbe hozzák ugyanazon irányból érkezett személyes és levelező listán érkezett email üzenetekkel, valamint toborzó jellegű előadásokon való részvétellel, mindkettő a pénztárcájukra irányultan.

A dolog nem véletlen, hiszen, ha manapság például egy biztosító társaság csomagküldő szolgálattal kiküld egy ingyenes naptejet számodra akkor, ha azt szakrálisan megvizsgálod, úgy érzékelheted az egyik botrányos „egyház” manipulációs energiáit rajta, mert annak felsővezetői a szekta tagjai.
Legyél óvatos akkor is, ha téged kenetteljes, sóhajtozós szavak kíséretében, a szeretet, a tudatosodás, a krisztusi gyémántkódok, a fejlődés, a lélek, a szívtől- szívig, a frekvencia ugrás, az új energia , az önfeladás, a boldogság, a betegségek valódi okai stb. szavak sűrű emlegetésével – kihasználva a levélíró iránti lojalitásodat, tekintély tiszteletedet – olyan újféle tanfolyamokra invitálnak, amellyel befolyásolni, uralni tudod embertársaidat, függetlenül attól, hogy Te ezt szeretnéd-e, avagy nem!
Ha Ők ezt tanítják, akkor ezt teveled szemben is használják, ez a valódi oka az ezt követő testi panaszodnak!

Se szeri se száma az interneten a „mágusok” hirdetéseinek, sokan ezeken keresztül szerzik a tanítványaikat, nincs ebben semmi, hiszen ha már tanítják, akkor miért ne használnák ezt ők is tanítványok tömegeinek a megszerzésére.

Pedig az öreg bölcsek azt tartják, hogy a tanítvány keresse meg a mesterét és ne fordítva, mert akkor már a mester a hozzáféréseit tisztességtelen célra fogja használni.

A mi tanítványainknak pedig azt üzenjük, hogyha erőltetett kapcsolatteremtő email-ek megnyitását, vagy mozgósító előadásokon való részvételt követően kellemetlenül érzik magukat, masszív panaszaik lesznek, (pl. felmegy a vérnyomásuk ) akkor használják azonnal a tőlünk tanult tisztító ismereteket, a további kapcsolattartást illetően pedig – a saját érdekükben – tényleg hallgassanak a „szívükre”!

Szeretettel lizaréka