Skip to main content

Sokan találkozhattak azzal (többek közt én is voltam „ingyen” Tenerifén), hogy ingyen meghívják egy hétre valahová a világon üdülni és csupán annyit kell érte „fizetni”, hogy kötelező részt vennie egy egész napos üdülési jog és üdülő bemutatón, amelynek végén kőkeményen gyúrják az embert, hogy milliós összegért vegyen üdülési jogot.
Ezeken a bemutatókon, durván támadják, manipulálják a résztvevő „pancsereket” fekete mágiával és még az is előfordult, hogy komoly ezoterikus tanfolyamok tanító mesterei is vásároltak üdülési jogot, annak ellenére, hogy én kifejezetten felhívtam ennek a veszélyeire előzetesen a figyelmüket. Hazaérkezve nagyon megbánták, de hát nem volt mit tenni, felmondták ugyan a szerződést, de milliót meghaladó összeget kellett fizetniük.
Hát ez megtörténhet más jellegű bemutatón is főleg, ha Te személyesen is ott kell, hogy legyél ugyanabban – az előzetesen a fekete mágia valamely ágával az előadók által „preparált” – zárt teremben, ahol ezt a bemutató előadást a „mágusok” tartják.
Sikeres pénzköltést kívánunk!