Skip to main content

Van mögöttetek valamilyen szervezet, vagy alapítvány?

Szeretnénk jelezni, hogy tevékenységünk semmilyen egyházhoz, semmilyen felekezethez nem köthető. Nem vagyunk „biznisz egyház, vagy egyházacska”, mint annyian sokan akár itt, Magyarországon is. Dr. Császár Sándor „csak” egy nyugdíjas közgazdász doktor, akinek véleménye van a világról, a létrendszerről, benne az ember helyéről és az öntudatunk hatalmáról.
Nem fog téged senki tarhálni és kötelező befizetnivalókkal bombázni, vagy önkéntes befizetésekre kötelezni. Ha nincs pénze valakinek, akkor előfordult már – nem kevés esetben – hogy ingyen tanítottuk az embereket, mert indokolt volt.
Semmilyen szervezeti formát nem vettünk fel és még véletlenül sem áll szándékunkban alapítani is egyet. Az „egyházasdi” azoknak kell, akik sokat akarnak keresni. Megmondta ezt már egy amerikai ufólény is, aki végül, miután „felszabadította” a Földet, magányosan halt meg elhanyagolva, mert nagy blamázs volt a végére, hogy magát nem tudta megmenteni, nem lett elég clear! Ismerősi körünkben több eset is történt, ami nemhogy felkavaró, hanem vérlázító is egyben. Az egyik esetben, Erdélyben, egy fiatal és sikeres bajnoksportoló kötötte fel magát a gerendára az irodájában, mert nem jött érte a fehér hajó, pedig még hatalmas bankhitellel is megterhelte a cégét miatta. Egy másik „egyház” sem teszi ki azoknak a tagjainak a névsorát, akik megbolondultak a sok „imádkozástól” és ez még akkor is tény, ha a nagykenetű mester azt mondja erre, hogy „megszállta a Szentlélek”!
A nagy egyházak és ezek a kis biznisz egyházacskafélék titkos szolgálatokkal rendelkeznek. Hagyok időt, hogy feldolgozd az információt…
Nem sok tanfolyam van, ahol valódi ismereteket szerezhetsz és ráadásul meg is válogatják, hogy kit oktatnak és kit nem. Fűt, fát, virágot tanítanak mindenfélére…, aztán meg is van a hatása.
Sajnos 20 jelentkezőből 3-4 ember nem oktatható! Gyarló emberek vagyunk mi földi emberek. Meg akarjuk mutatni, hogy megy ez nekünk. Közben pedig a lényeget felejtjük el a nagy keresésben. A hiszékenységért pedig benyújtják a számlát. Aki megtanulja a Szakrális Ébredés ismereteit, megtanulja az önzetlenséget és az alázatot gyakorolni. Időt adni az idődből annak, aki éppen kéri. Ez a legnehezebb. Aki azért jön, mert hatalmas akar lenni, nagy megmondó ember, vagy nagy gyógyító, az jobb, ha otthon marad.
A saját megélt tapasztalatokból szerzett és a felismert ismereteket oktatjuk. Ezt dr.Császár Sándor nem tanulta senkitől sem. A saját gondolatai és szerzett tapasztalatai útján, és a visszajelzések szisztematikus felépítése során jutott ismeretekhez a Létrendszerről, a földi Élettérről, és az Ember szakrális anatómiájáról. Hála az ÉG-nek, sok csodálatos eset kapcsán kaptunk pozitív visszacsatolást a munkánkra, ami arra utal, hogy ezek az ismeretek használhatóak.
A Magyar Szakrális Anatómia különleges ismeret. Nem fogod megtanulni sehol máshol. Ezek az ismeretek igazán jól beépíthetőek a napi életünkbe. Nem kell gyülekezetbe járni, imádkozni, hétvégeken önkívületben fetrengeni, tagdíjat fizetni. „Csak” megtanulod, hogy figyeld magadat, és ha valami nem stimmel, akkor mit kell kérned és kitől. Nincs templom, arany kupola, biznisz egyházi tagdíj, információgyűjtés rólad, méregdrága tanfolyamok itthon és külföldön, bonyolult szimbólumokat bemagolni, naponta 500-szor leborulni, órákat meditálni, magvakon élni ahhoz, hogy ne tudjanak Téged megbetegíteni.
Néha – ha van kedved újra tanfolyamot ismételni – a magad akaratából eljöhetsz, ha nem jössz, a kutya sem fog téged zargatni, miért nem. Pont az a lényeg, hogy a Te szabad akaratod érvényesüljön. Semmi más nem fontos. A tanfolyamok díjai egy az egyben az ismeretek fejlesztésére és az emberek ébresztésére költődnek el.
Más ősi és nem annyira ősi egyházak képviselői is és sok ezoterikus ágazat is használ pálcát, ingát. Ez egy radiesztéziás eszköz. Eötvös Loránd is erről lett híres.
Még az igazságszolgáltatásban is használják, főleg ügyvédek… Megkérdeztünk egy bírósághoz közeli kristálybolt tulajdonosát. Sok szépséges inga talál gazdára, alig győzi pótolni. Vajon miért is? Hát azért, mert ők is igénybe veszik az ezoterikus ismereteiket. Nem véletlen például, hogy 1920-ban és 1950-ben is betiltották a szabadkőműves páholyokat Magyarországon, mert azok – állítólag – befolyást szereztek a bírói eljárások és bírók felett. Erről könyvet is írt Raffay Ernő.
Gondolkodtál már azon, miért kell a Földön ennyi vallás? Miért kell ennyi egyház, spirituális ágazat? Válaszolunk helyetted:
Azért, hogy széthúzásra ingereljék az embereket az összefogás helyett. Gondold végig a történelem nagy háborúit, népirtásait.
Ha nem hiszed, csak nézz meg egy tv-híradót. Mennyi lesz a rossz hír? Mennyi lesz a jó hír? Mindenhol a vér folyik, vagy felrobbantott valaki valakiket, vagy önmaga által vész el.
Vegyél magad mellé egy papírt és tollat. Szánj időt a számolásra. Hány gyógyszerreklámot adnak a Tv-ben egy reklámblokk alatt? Ki fizeti meg ezeket a drága reklámokat főműsoridőben?
Gondolkozz!
A mi tanfolyamainkon nem kell a nagykenetű mester szavait inni, és a tanítványok nem fetrengenek önkívületi állapotban a sportcsarnokban, nem kell beszámolni a tanfolyam résztvevőinek a család előző éjszaka otthon történt eseményeiről, perverzióikról. Nem készítünk listákat, mappákat, dokumentumokat rólad. Nem készítünk videót, sőt még fényképet sem!
Nem kell fejből fújni az ószövetséget. Sőt semmit sem kell róla tudnod, mert nekünk, magyaroknak arra egyáltalán nincs szükségünk!
Nem kell tagsági díjat fizetni, azokat pedig nem is tanítjuk, akik nem alkalmasak befogadni a szívük és szándékaik tisztátalansága miatt ezeket a szakrális ismereteket.
A Magyar Szakrális Anatómia és a Szakrális Ébredés tanfolyam csupán ismeretet ad az igazságról, mert „…az igazság szabaddá tesz titeket.“ – mondta Jézus is.
Az igazság arról, hogy hol vagyunk, kik vagyunk valójában, mi ez a földi élet és mi ez az egész Létrendszer!
Ez a tudás hozzásegít ahhoz, hogy ne tudjanak többé sötét egyházak, fekete mágiát folytató szekták bennünket EGY-MÁS ellen manipulálni és ne tudják a testedet, elmédet többé megbetegíteni!