Skip to main content

Kedves Barátunk!

 

Köszönjük szépen, hogy feliratkoztál a weboldalon keresztül hírlevél szolgáltatásra. Szeretnénk neked pár sorban ismertetni munkánkat, amely egyben küldetésünk is.

Azon vagyunk, hogy megtanítsuk az embereknek, hogy hogyan NE betegedjenek meg, valamint akik már problémákkal rendelkeznek, hogyan tudnak magukon és másokon is segíteni szakrálisan.

A szakrális- nem látható- szint az első szint ahol a baj jelentkezik a szakrális lényünkben. Valamint a személyes életterünk is képes betegíteni.

A magyar lakások, ingatlanok tere 95 %-ban betegítő. Aki egy ilyen térben tartózkodik, az hamarosan megbetegszik, vagy elindul egy konfliktus családon belül. Nem sorolnám fel, hogy mely sok területen érezni a betegítő terek hatását. Mentális és fizikai – vagyis- egészségügyi problémákat okoz. Ezért van annyi válás az országunkban, ezért van annyi viselkedés problémával küzdő gyermek, felnőtt, valamint ezért van ennyi betegség, és degeneratív folyamat az emberek testében.

Minden anyán és apán hatalmas a felölőség. Nem is tudja, mennyire sok minden van láthatatlan szinten mely károsíthatja gyermekét. Amint egyszer őszintén leül beszélgetni egy gyermekkel, az elmondja – ha olyan a viszony kettőjük között- hogy mennyi mindent látnak és érzékelnek ők.

Az olyan szülők, akik ezek után ülnek a babérjukon és tehetetlenül nézik a gyermekük szenvedését a mi szemünkben lusta emberek. A szakrális ismeretek megszerzése és a hozzá társított hozzáférések megszerzése után lehetséges a személyes életterek és a személyek szakrális tisztítása.

Ezt tanítjuk. Nem kell hozzá különleges képesség. Megtanítjuk a szakrális radiesztézia alapjaira. Megtanítjuk érzékelni, a pálcát használni. Mindenki képes rá, nem kell félni tőle. Ez után pontosan mérhetővé válik, hogy éppen milyen a tér és mennyire kell beavatkozni a saját szavaival, a saját tudatának erejével. Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy mi emberek nagyon magas szinten létezünk a láthatatlan- szakrális – hierarchiában. Amint felismerjük, hogy hová tartozunk a rendszerben, egyből be tudunk avatkozni és meg tudjuk változtatni a személyes életterünk állapotát.

Beszélünk majd a tanfolyamokon a Föld kolonizációjáról, valamint arról, amikor emberek embertársaik ellen indított szándékaik milyen formában és hatásában érzékelhető egy-egy probléma esetén.

Ezt hívják fekete mágiának, vagy mágiának. Nincs olyan fehér és fekete mágia. Mágia van. Ami egyértelműen mások sorsába való beavatkozás. Amint szakrális törvényekbe-, vagyis mások szabad akaratába avatkozik bele, egyből megkapja ezért a megfelelő büntetéseket aki ilyet tesz, vagyis amiért ilyen aljas formában mások ellen cselekszik. Az csak mese, hogy ennek nem lesz hatása rá a továbbiakban. Lesz. Senki sem ússza ezt meg. Kegyetlenül és kíméletlenül bűnhődni fog, még lehet hogy ebben a földi létében, de lehet hogy a következő alkalommal, amikor megnyilvánulást kap a létezésében.

Ezek miatt minél előbb szükség van a szakrális szavakkal történő beavatkozásra. A testünkön érzékelhető ha valami baj van. A testünk egyfajta radiesztézia eszközként működik. Ez lenne a cél, hogy a testen keresztül meg tudja érzékelni az ember a változásokat a térben és a szakrális lényében.

Általában megfigyelt tény, hogy a hozzánk forduló emberek úgy várják a segítséget el, hogy valaki más csinálja meg helyette. Valamint úgy, hogy ne kelljen semmin sem változtatni. Viszont ha semmin nem akar változtatni az életében, akkor hogyan akarja, hogy változzon bármi is az életében? Jobb legyen minden! Viszont tenni nem akar érte. Könnyebb elfogadni a rosszat.

Várjuk szeretettel felmenő rendszerben történő oktatásra, hogy meg tudja magát és családját védeni.

A következő tanfolyam Dunaszerdahelyen lesz november 26.-án.  Csoportos konzultáció 1-es és 2-es szinten.

Jelentkezni itt tud:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

Köszönöm szépen figyelmét.

Szeretettel.

 

Magyar Szakrális Anatómia

Sándor és Liza