Skip to main content

 

 

 

 

A klausztrofóbia az, ha zárva találod a kocsma ajtaját!”- kocsmai felirat.

Nos, kedves „klausztrofóbiások”, már nemcsak a kocsmák ajtaját találjuk zárva a covid miatt!

 

Gondolom nemcsak az orvosaink, de –látva az Ő tanácstalanságukat–   Ti is tanácstalanok vagytok ebben a járvány helyzetben,  mert hogy járvány van, az nem kétséges, és az is valószínű, hogy ez nem véletlen, hanem ezt valakik teremtették!

Akik ezt tették, azoknak nem gond, úgy irányítani a terjedést, hogy abból az Ember arra a következtetésre jusson, hogy légutakon keresztül terjed, innentől olyan körülményeket kell teremteni, hogy az emberek mihamarább szabadulni akarjanak a kötelező maszk-, pelenka-, orrdugasz stb. viseléstől és a kijárási és távolságtartási korlátozásoktól, majd a megfelelő időben „önként” és dalolva beolthatnak bennünket.

A vírus ugyanis az eszköz és a vakcina a cél!

(Eszembe jutott, hogy sok évvel ezelőtt Egerben a Flóra Hotelbe invitálta egy magáncég telefonon keresztül az embereket, mondván ingyenesen leveszik a vérüket és ennek bevizsgálása alapján adnak ingyenes egészségviteli tanácsokat! Később kiderült, hogy kiküldték ezeket a mintákat amerikába,-  majd 1 hónap múlva kaptak valamiféle véreredmény kiértékelést az emberek, természetesen ingyen, a keresztényi szeretet jegyében !? Micsoda önzetlenség! Vagy inkább gazemberség? Rád bízom ennek a megítélését! Hol volt akkor a nemzetbiztonság?)

 

A neten láthattunk képeket egy covidos tüdőről és a kommentárban az állt, hogy olyan mintha felrobbant volna belülről.

Ezzel kapcsolatban nyilatkozott egy magyar infektológus professzor, aki azt bizonygatta, hogy ennek a „robbanásnak” a mértéke attól függ, milyen nagyságrendű vírus részecskék jutnak át a szájmaszkon, merthogy – teszem én hozzá–   Őszerinte a vírus a levegővel a légutakon keresztül kerül a bőrön belüli térbe, fontos tehát a helyes maszk használat.

Igaz ugyan, hogy korábban egy ugyancsak országos szakértő lebeszélt bennünket a kültéri maszk-használatról, de azt neki megbocsájtjuk.

 

Aztán egy másik beszélgetésben egy főorvos arról beszél, hogy voltak már eddig olyan vírusok, amelyeket madarak, állatok terjesztettek.

 

Jelenleg 2021. január elején ott tartunk, hogy a hivatalos szakértőknek és a politikusoknak is minden reményük a vakcinában van, ennek beadását kell fondorlatos „önkéntességgel” kierőszakolni (lásd oltási bizonyítványok kötelezővé tétele)  és ezzel a dolog el is lesz intézve, jöhet a következő vírus – teszem én hozzá!

A vakcina piedesztára emelése azt az üzenetet hordozza, hogy valójában fogalmuk sincs a szakértőknek a vírus eredetéről, terjedéséről, meg kell tehát várnunk – és tényként kell kezelnünk annak követhetetlen módon való- bőrön belüli térbe jutását, de semmi gond, mert ha bejut oda, onnantól már sínen vagyunk, hiszen akkor majd a vakcina azt el fogja intézni.

 

A coviddal kapcsolatosan azonban van néhány furcsa és számomra megmagyarázhatatlan jelenség, ezek a következők;

 • Egy Garjajev nevű orosz professzor a mellékelt videójában azt mondja, hogy ; „a pandémia túl nagy méreteket öltött ahhoz, hogy elhiggyük, hogy cseppfertőzős útján terjed!” Ha kizárólag így lenne, akkor hatalmas baj lenne a lakótelepi lakásokkal, ahol még esetenként a falszomszéd cigaretta füstje is átjön a konnektorok nyílásain.(én laktam ilyenben Egerben). Márpedig ezekben a lakásokban senki nem visel maszkot és vannak olyanok is, akik a lépcsőház felé szellőztetnek, mert onnét nem olyan hideg levegő jön be. És még sincs a lakótelepeken pandémia-gócpont érdekes módon.
 • A másik érdekes jelenség, hogy még Izraelben sem tudják a vírus okát ( pedig Ők aztán igazán büszkék a jól értesültségükre ) és ami még érdekesebb, azt lehet olvasni, hogy a vírus leginkább az ortodox lakosság körében terjed és ezen a helyzeten még az sem segített eddig, hogy világ viszonylatban itt áll rendelkezésre a legtöbb vakcina!
 • A harmadik furcsa egybeesés, hogy Anglia éppen most szabadult ki az EU rabságából és hogy, hogy nem, azonnal Ő lett kiválasztva a példa statuálásra és érdekes módon, ezen még az ottani erős szabadkőműves páholyok sem tudnak segíteni.
 • az is árulkodó, hogy néhány nemzetközi és hazai főgazembert milyen gondosan elkerüli ez a „vírus”!
 • azt már akár meg sem kell említenem, hogy mennyire nem tud az Egyház még a saját papjai segítségére sem lenni covidügyben.

 

Mi a covid valódi üzenete a Föld Embere számára?

A covid és annak várható mutációi azt üzenik az Ember számára, hogy VÁLTOZTASS a szokásaidon, az életmódodon, a világfelfogásodon, a földi élettérhez-, és az embertársaidhoz való viszonyulásodon!

Ha ezt nem teszed meg rövidesen, akkor erre a létrendszer talán még egyszer vírusokkal

próbál üzenni a számodra, mielőtt valami eget rengető katasztrófa nem következik be !

 

Mi a vakcina üzenete?

Oltasd be magadat és akkor semmit sem kell változtatni, minden mehet tovább a megszokott módon, sör, focimeccs, villa-lakók a tv-ben stb.

A mindenáron vakcinázás azt üzeni számunkra, mintha csak sejtszinten lennének gondok az Emberrel! Erről szóljon a közbeszéd és messze kerüljük el, járassuk le, vegzáltassuk a hivatalos szervekkel azokat, akik olyan dolgokról beszélnek, mint pl. ;

 • változtass az élettér romboló szokásaidon
 • szállj ki az őrült fogyasztásból,
 • hagyd abba a „fenntartható fejlődés”- jelszavának eszement mantrázását,
 • szólalj fel a deviancia ellen,
 • szólalj fel a természet, az emberi genom alapjait felrúgó gender jelenségek ellen,
 • hagyd abba a permanens erőszak, aberráció, deviancia nézését a médiában,
 • szólalj fel az életterünk rádiófrekvenciákkal való indokolatlan túlterhelése ellen, a média szabadságra való álszent hivatkozással szemben,
 • szólalj fel végre a nyilvános terünk magántulajdonba (magánkoncesszióba) adása ellen, mely a globális magáncenzúra forrása,
 • ítéld el a tudomány kizárólag materialista alapú megközelítéseit, ennek részeként az orvoslás szabaduljon ki a bőrön belüli térből és építse végre bele a megértésébe a láthatatlant is,
 • a virtuális helyett építs valós emberi kapcsolatokat, találkozz embertársaiddal,velük töltsd el a szabadidődet és ne a világháló megfigyelt, folytonosan felügyelt és archivált virtuális valóságában,
 • vizsgáld felül a világképedet, jöjjél rá, hogy a „hitnek” semmi köze egyetlen valláshoz, vagy egyházhoz sem, amelyek kölcsönösen a hitetlenség jelzőjével illetik egymást évezredek óta . A hit azt jelenti, hogy „hiteles”, azaz igaz, mert ez az Ember felkészült „tudó-ember”, valós ismeretei vannak az adott témáról.
 • minden itt felsorolt terület visszavezethető a bibliai Ádám-Éva üzenetre, amely így szól: a Föld Emberének tilos a tudás fájáról gyümölcsöt szakítania, azaz TILOS TUDNIA !

A mindenható vakcinán keresztül tehát a világunk haszonélvezői azt üzenik, hogy minden így menjen tovább, de ne csak a kolonizáló gazdasági-, társadalmi rendszerek biztosítsák számukra az eddig megszokott előnyöket, hanem mostantól tovább lépjenek magasabb szintre!

Ennek az eszköze a teljeskörű vakcinázás, amelynek során elképzelhető, hogy – a Garjajev professzor által „quantum-szintűnek” nevezett információkkal –preparált vakcinákkal belenyúlnak az emberi genomba is. A világhálón erről egyre többet lehet olvasni.

 

Van-e más megoldás? VAN!

 • Ha már „oltakozol”, akkor a vakcinát tisztítsd meg a Tudatoddal! A vakcinákat eddig is meg kellett volna tisztítani a Tudatunkkal, ezt üzenik nekünk mindazok a szülők, aki arról számoltak be, hogy tapasztalatuk szerint a védőoltást követően váltak autistává a gyermekeik. Mielőtt félreértés lenne, nem a gyógyszergyár végzi ezt a „kvantum-szintű preparálást” és nem a gyógyszerek anyaga az, ami ezt okozza! Ha muszáj oltakozni, mert különben ellehetetlenítenek, akkor tedd meg, de tisztítsd meg a vakcinát beadás előtt a Tudatoddal, mert NEM egy érthetetlen – a hozzáértést deklaráló eszementen ismételt-test/lélek/szellem vagy, hanem sokkal, de sokkal, de sokkal több! TUDAT VAGY!
 • Garjajev professzor azt is mondja az interjúban, hogy; „az Embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát!”…mert az Ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket !”
 • Hát igen! Ez a magasabb szellemi szint azt jelenti, hogy a hit végre kerüljön a rendelt helyére, mert a HIT-nek semmi köze a vallásosnak nevezett világnézetek egyikéhez sem! Az a legnagyobb baj, hogy az egyházak kisajátították a hit fogalmát, mindegyik a saját egyetlen igazságát követeli tőled, hogy megtanuljad! Pedig a hit, az nem más, mint szabad ismeret a világról, a kétely nélküli hit pedig fanatizmus!
 • A szakrális hit az embernek olyan – az egyházi és tudományos dogmák kizárólagosságát el nem fogadó, előítélet-mentes, a létezés intelligens rejtélyeire folytonosan csodálattal tekintő, de örökké korlátozottszabad ismerete, meggyőződése a létezés láthatatlan szerkezetéről, benne láthatatlan önmagunkról, amelynek létezését, ezen ismeretek tudatos használata során, bizonyosságként élhetünk meg testünk érzeteiben, testi és mentális állapotunkban, mindennapos életminőségünkben.

 

Hogy mit kellene tenni? Tanulni ebből a vírusból, egyénileg már holnaptól elkezdeni változni, változtatni és végre a láthatatlant is bele kellene építeni a megértésünkbe!

A hivatalos hozzáértők tudatába mindenképpen!

 

Ha nem kezdünk el tömegesen ébredezni, akkor „holnaptól már nincs értelme tartós tejet venni”, jön a következő forduló, valami még keményebbel, mindaddig, amíg emberként fel nem ébredünk itt a Föld nevű bolygón!

 

Keress bennünket, találkozzunk a covid után!

www.hunsacra.hu

 

További információ itt megtekinthető: