Skip to main content

Hamarosan kezdünk egy “kettes” tanfolyammal.

Kezdés június 13.-án reggel 9-kor Gyöngyösön.

Befejezés június 14.én 18 órakor.

Várunk szeretettel.

Addig is megosztjuk veled Áder János parlamenti beszédét, mely több mint egy beszéd. Végre ébresztő elnökünk van.

 

Jó lesz ez!

A történelmi ébredés után, jön majd az a szakrális ébredés is, ahol még több ismereteket szerzel a szakrális létrendszerről, a szakrális törvényekről, valamint a szakrális lényed működéséről. Megtanulod helyreállítani az egészségedet. Nem a betegséggel kell foglalkoznod, hanem azzal, hogy ismereted legyen a szakrális anatómiádról. Aki belenyugszik a betegségének létébe, aki elfogadja a nyomorúságot, aki feladja a harcot … belőle lesz az az ember akinek igaza lett. A temető tele van olyan emberekkel akinek “igaza volt

A földi és szakrális dolgok így kapcsolódnak össze majd békévé és harmóniává. Ott ahol a szakrális gyökereinket is eltiporják a történelem meghamisításával, még nagyobb sebet tudnak rajtunk ejteni. Tanulni kell és ismereteket szerezni minden téren.

 

Trianon 100 – Áder János ünnepi beszéde

"Nem leszünk partnerek az elhallgatásában, a történelemhamisításban, a határon túli magyarok megtagadásában" – hangsúlyozta Áder János az Országgyűlés emlékülésén. A trianoni békediktátum 100. évfordulóján az államfő úgy fogalmazott: Magyarország 1920-ban megpecsételődött sorsa már jóval korábban eldőlt köszönhetően többek között megannyi sunyi háttértárgyalásnak.

Posted by Magyarságkutató Intézet on Friday, June 5, 2020