Skip to main content

Kedves Olvasónk!

 

Szépen kérlek segíts!

Azt tanítjuk az embereknek, hogy vannak a szándékok és vannak az információk, és van az elképzelés. Minden előbb szakrális szinten dől el. Minden.

A világot elképzelésekkel irányítják. Gondolj csak a londoni olimpia megnyitójára. Az a fránya koronavírus jelkép megjelent évekkel korábban, mint ahogy, ezt az aljasságot bevezették ellenünk.

Kérlek szépen képzeld el hogy esik az eső, képzeld el, hogy a Tisza, a Duna, Zagyva, újra a régi legyen. Nagyon nagy a baj. Az Alföldön, és sajnos már szinte mindenhol vízhiány van. Szárazon csörög minden fa és fűszál. Az állatok szomjaznak. Nincs legelő, nincs kiskert, nincs már semmi értelme lassan hogy a mezőgazdaságból élő ember dolgozzon itt az Alföldön. Elkeseredésemben kérlek.

Mialatt e sorokat írom, tőlem 20 kilométernyire éppen ég az erdő, benne a vadak. Tanyák is veszélyben.

Tehát: Legyen:

1. Szándékod hogy segíts!

2. Az információd, hogy mindenhol legyen víz. A kiszáradt kutakban, patakokban, folyókban egyaránt. Essen az eső.

3. Elképzelés: képzeld el hogy egy 4 napig tartó eső áztatja a földjeinket, kertünket. A szomjazók isznak, a folyóink újra hozzák a sok-sok vizet… képzeld el, hogy esik. Nagyon esik. Te kint állsz az esőben – bár bőrig ázva – üdvözlöd az esőt. Hálát adsz hogy esik.

Mi emberek komoly szakrális erőkkel bíró lények vagyunk! TEDD  a dolgod!

Egyszer már bejött. Videókonferenciát tartottam 100 embernek- régi tanítványok- és egyszer csak kicsúszott a számon ez az ötlet. Minden nap 5 alkalommal képzeljétek el, hogy esik az eső és elegendő víz jut növénynek és állatnak és embernek, folyónak, és a Földnek.

Nem sok idő telt el, talán 5-6 nap és……. napokig esett. Megadatott, hogy egy szent helyen álltam, és az arcomon folyt a záporból az esőcsepp közben. Igen.  Hálás voltam. Nagyon hálás.

Tegyél valamit kérlek! Így elpusztul minden. Nem meditációra hívlak! Te magad képzeld el, hogy minden zöld és újra boldog a világ, mert van elég víz a talajban. Nem kell órákra elvonulni. Akár egy piros lámpás várakozásnál is meg tudod csinálni. Semmilyen spirituális képzettség nem kell, csak TE MAGAD!

Naponta 5 alkalommal képzeld el, hogy esik és Te ott állsz az esőben, vagy nézed a teraszodról, ahogy a száraz föld felszívja az eső csodálatos cseppjeit.

(Július 30-31. Tiszakécske, 2-es tanfolyam.

Augusztus 6-7. Paks- 3-as tanfolyam. Többek között erről is fogunk beszélni.)

https://karpathir.com/2022/07/20/kiszaradas-fenyegeti-a-tisza-forrasat/