Skip to main content

Most Te boldog vagy? Mi az ami boldoggá tenne téged?

Megtaláltad már valaha azt a pillanatot amikor boldog voltál? Egyáltalán mi az a boldogság? Egy pillanat? Egy érzés? Egy személy jelenléte az életedben?

Elárulom neked. Nekem mi a boldogság.

A gyerekeim tekintete, egy izzó pillantás attól akire vágyom, de a legnagyobb ami időnként megkapok, a jelenlét öröme. A puszta létezés egésze, az a pillanat amikor nem azért veszed a levegőt a tüdődbe mélyen, mert kell szuszogni. Azért veszel egy mély levegőt, mert tudod, ott és akkor megtisztulsz, ott és akkor szabad leszel, még akkor is ha csak pár percre.

Amikor felfedezed azt, hogy az egyszerű szépség is szépség. Akkor, amikor egy repceföld szemlélése annyi örömet tud adni a szívedbe, mintha tiéd lenne több ezer kilogramm arany.

Egy pillanat, egy perc boldogság mindenkinek megadatik. Akkor is, ha éppen nem veszed észre a boldogságot. Amikor viszont megérint egy szépség, egy röpke pillanatra megérted a kicsi virág szépségének boldogságát.

 

A változtatás készségét kellene minden nap érzékelni. Azt, hogy a baj ami most éppen jelen van az életedben, az megváltoztatható. A “bajt” magában nem kell elfogadni.

A szakrális tisztaság nem azt jelenti, hogy éjjel a holdfénynél mágikus tisztító szertartásokon kell részt venni, ideje lenne elszakadni az általános ezoterikus beidegződésektől és gondolatoktól. Sok kárt okoz az ezoterikus mindenbe belekapó, csatornázó, és egyéb káros folyamat. Nem kell ” csatornázni”. Nem kell közvetíteni. Egészen egyszerűen “csak” lenni kellene megtanulni. A létezés örömét és harmóniában pedig ott van a Teremtői elképzelés. Azaz: mi magunk.

A szakrális tisztaság azt jelenti, hogy TE magad teszel meg mindent azért, hogy a szakrális lényed, a személyes élettered szakrálisan tiszta legyen.

Legyen béke a szívünkben, legyen benne öröm, legyen benne a hit, hogy itt ez a víruspánik elveszik végre az életünkből, és helyére költözik a csend és a harmónia. Legyen így mostantól fogva!

 

Készülünk a nyári 3-as tanfolyamra. A jövő héten lesz. Gyere el ha tudsz, ledöntjük majd a dogmákat amit eddig az életedbe tettek. Kik? Erről is fogunk majd beszélni neked.

Nem tudni meddig lehet még szabadon rendezvényt tartani. Ha tudsz gyere el…