Skip to main content

Tegyük a helyére a dolgokat.

Régen, amikor még nem voltunk ilyen módon lebutítva, akkor a törzsi spirituális vezető elindult és megfelelő helyet keresett a nyári szállás kialakítására.

Vándorolt, figyelt, érzékelt.

Amikor megérezte a hely igaz energetikáját, és annak a még fontosabb szakrális kapcsolatrendszerét, az megfelelő volt, ott letáborozott és várta a közösségének családtagjait. A kísérő embereket elküldte a családokért, és már indult is a tábor felépítése.

Tüzek gyúltak, fák dőltek ki, sarat dagasztottak, jurtát állítottak.

Ma mi a helyzet?

Minden szakrális érzékelési rendszerünk szabadságra ment. Nincs. Elveszett. Pár embertársamnak van csak. Azoknak van, akik a hitüket sem vesztették el ebben a civilizált világban. Azoknak van, akik eléggé nagy bajban vannak, vagy voltak ahhoz, hogy keressék az utat a másik, az eddig eltitkolt hiteles tudomány, szakrális tudás felé.

A szakrális radiesztézia a Föld élettere és a benne élő Ember szempontjából értékeli az érzékelhető sugárzásokat, ennél fogva az érdekli, hogy azok károsak-e, kifejezetten gyógyítók, vagy semlegesek a személyes életterünkre, vagy a benne megnyilvánuló szakrális lényünkre. Az Ember ugyanis nem a bőrünknél kezdődik és nem is ott ér véget, ezért az emberi egészség nem értékelhető attól az „élettér-akváriumtól”, amiben tartjuk a bőrön belüli és azon kívüle terünket!

Igen. Mi emberek nem akárkik vagyunk. Mi emberek szakrális lények vagyunk, nagyon bonyolult rendszerrel. Rendelkezünk ugyan testtel, de még 8 méter átmérőben körbe vesz bennünket láthatatlan szinten sok-sok száz alkatrész, melyek állandó mozgásban vannak. Rezegnek. Amikor betegítő, vagyis piszkos, mérgező térbe kerül a szakrális lényünk, akkor ezek az alkatrészek hihetetlen vibrálásba kezdenek. Amikor pedig gyógyító tér keletkezik, akkor elindul egyfajta rendeződés. Elrendeződik és lecsillapodika frekvencia. Visszakapja az eleve elrendelt mennyiségű és minőségű alkatrészeket, és szükséges jelenléteket. ( Ezt egyszer majd kifejtem a tanfolyamon, ha van kedved tanulni és tenni magadért.) Jelenleg szinte mindannyian elkorcsosított verzióban létezünk, mert a szakrális lényünket sok ezer front gyalázzák meg napi szinten. Nem véletlen, hogy ide jutott az emberiség, mert engedte magát az egyházak által a végletekig lebutítani, minden későbbi generáció pedig az őseire hivatkozással máig fejet hajt a tudatlanság dogmái előtt! (Te is gond nélkül elfogadod, hogy az Embernek tilos a tudás fájáról gyümölcsöt szakítani?

Biztosan hallottál már a titkos társaságokról, olyan vallásokról, amelyek egyértelműen a sötét oldal érdekei mentén haladnak.

Ezek a társaságok, egyházak, csak azért tartanak embereket, hogy ezeket a rendszereket rendszeresen, a nap 24 órájában akár a Te házadba, szakrális lényedbe telepítsék. Ezek nem láthatóak, nem érzékelhetőek, de a következményei – úgymint napközbeni és éjszakai váratlan vérnyomás probléma, hirtelen szívműködés változás, krónikus betegek rohama, érthetetlen rosszullét stb. – hát, ezek már igen! Ha tudnád, hogy éjszakánként hányszor éri támadás a házad terét, akkor talán Te sem vennéd be az agyonreklámozott altatót és akkor talán lenne esélyed a felébredést követően cselekedni ezek ellen!

Aztán vannak még a kolonizációs rendszerek. Ezeket már nem emberek telepítik ránk. Kinek-kinek más jut, másra használják.

A vízér, Hartman, Ley vonalak, és az egyéb szokásos más radiesztéta tanfolyamokon hangoztatott sugárzások csak a jéghegy csúcsát képezik. Magyarországon már nincs is olyan hogy Hartman háló, helyette viszont van minden olyan,- a hagyományos radiesztéziai tanfolyamokon tanítottakat messze felülmúlóan káros „sugárzás” és tudatforma, ami Neked, nekem, a személyes élettered, a családod, gyermekeid, az ügyeid, vállalkozásod ellen irányul. Félreértés ne essék mindannyian valakinél egy hagyományos radiesztéziai tanfolyamon kezdtük az élettér sugárzásokkal való ismerkedést. Miért van annyi autista és viselkedés zavaros gyermek mostanában? Azért mert a szakrális fejlettségük okán duplán kapják a támadást. Plusz még jön a védőoltás is hozzá, melyeken ott vannak ezek a káros szakrális rendszerek. ( Ezek megtisztíthatóak! Nem szabad elfogadni, hogy károsítják a gyermekeinket! Ez az anyák és apák kötelessége, mielőtt beoltják a gyermekeiket a kötelező oltásokkal.)

Amit emberek kérnek emberek megkárosítására, az a fekete mágia, amit pedig nem emberek teremtenek, az a kolonizáció.

A fekete mágia az egyik legkifizetőbb iparág jelenleg. Mindent el lehet vele intézni. (Nézd meg a keresőkben hány darab találat van rá.)

Lehet vele szerelmet szerezni, pénzt, elvenni valaki vállalkozását, állását, feleségét, bármitől meg tudnak fosztani téged, még az életedtől is! Mivel a konkrét célján túl a mellékhatása ezeknek a káros beavatkozásoknak mindig valamilyen konfliktus, vagy testi-mentális tünet, ezért ha ezt figyeled, akkor nyílik csak lehetőség számodra, hogy AZ ELSŐ JELRE szüntesd meg ennek a káros hatását az életteredben is, és a szakrális lényedben egyaránt a mi tanfolyamunkon tanítottaknak megfelelően , saját gondolataiddal!

Tehát hibás dolog csak a szokásos földsugárzásokban keresni a helyes választ. (amelynek még az elnevezése is sértő galaktikus otthonukra nézve)

Ezer dolog okozhatja, hogy Te nagyon rosszul legyél. Ezer dolog okozhatja, hogy folyton kiabál veled a házastársad, dobog a szíved, a vérnyomásod az egekben, fájnak a csontjaid, szúr a szíved és visz a mentő…. a családod széthullik, a munkahelyeden harci helyzet van minden nap, sokat eszel, vagy éppen keveset, nincs kedved élni, nem találod a helyed… lehetne sorolni estig.

A magyar otthonok 95 %-ban betegítő, azaz rendellenes tér van. Nem írtam el a számot. Ennyi.

Amikor a törzsi vezetők leültek egy szép mezőre az érzékelésükön kívül, használták a testüket is.

Figyelték a növényzetet, a madarakat, méheket, és legfőképpen a testüket, hogy mit éreznek!

A testedet Te is használhatod radiesztéziás pálcaként. Előbb viszont szerezned kell szakrális ismereteket, magadról, a létrendszer működéséről, és törvényeiről.

Tehát aki leragad a földsugárzásoknál, vízereknél és az ősi tudástól elzárkózik…. sajnos megy a levesbe, mert ugyan hitet nem tudsz venni a boltban, de talán esélyt adhatnál egy személyes megtapasztalásra.

A szakrális radiesztéziára épülő szakrális tisztítás, szakrális tértisztítás egy csodálatos lehetőség arra, hogy segíts magadon és ne kizárólag az orvosoktól, gyógyszerektől, nagy guruktól várd a megoldást. Te magad vagy a megoldás!

Fel kellene ismerni, hogy Te, mint emberi lény azért vagy itt a Földön, hogy megtudd ki is vagy VALÓJÁBAN! Amint felismered, hogy egy szívszúrást, egy fejfájást pusztán a szándékaiddal, szavakkal csak a saját TUDATOD erejével meg tudsz szüntetni… kitárul az ajtó előtted. Szabaddá válsz és már nem tudnak téged nagyon befolyásolni. Önbecsülésedet visszakapod. Felemeled végre a fejed. Elhiszed, hogy TUDAT vagy!

Magyarként, ősi erőkkel rendelkezünk, hihetetlen szakrális forrás birtokában vagy! Minden ott várakozik benned, csak tenned kellene érte végre! Nézd meg, hogy a történelem során hány alkalommal gyalázták meg a nemzetünket. Trianon és egyéb formában…

Azért titkolták el előled, ezért bombáznak a klímaváltozással, hogy legyen bűntudatod. A bűntudat gyökeres ellentéte az önbecsülésnek. Azt hogy tudd, Te magad vagy a kulcsa egy jövőbeni értelmes a szakrális értékrend mentén felépülő világnak.

MAGYAR SZAKRÁLIS ANATÓMIA

WWW.HUNSACRA.HU

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053698697137

Amennyiben fejlődnél és megtanulnád magad megvédeni:
https://hunsacra.hu/jelentkezes/