Skip to main content

Napi morgás:

Már a gyermekeinket is  manipulálja  Facebook. Bejelentettek egy új alkalmazást amelyet 7-13 éveseknek ajánlanak.

Ők is kunyerálni fogják a szeretetet és a tetszést. Beteg ötlet… mert hagyjuk, hogy azt tegyenek velünk amit csak akarnak, mert megyünk szépen lassan leszegett fejjel a többi birka után. Láttál már kisírt szemű megvert nőt, férfit, gyermeket pózolni a face-en lájkokat gyűjtve? Szebbnek akarunk látszani és többnek.

Nekünk is van Facebook oldalunk. Nem vagyunk rá büszkék, hogy mégis sok év után ráadtuk a fejünket, hogy legyen… de azt láttuk, hogy csak akkor lehet az embereket hatékonyan ébresztgetni, ha kolonizáló rendszer támogatott média csatornájához fordulunk. Trójai faló, vagy valami ilyesmi.

https://www.facebook.com/Szakr%C3%A1lis-Radieszt%C3%A9zia-123581258353422/

Ameddig lehet próbáljuk jóra használni.

Rengeteg olyan ember talált meg bennünket, akiknek szüksége volt segíts-Égre.

Tudod miért? Azért hogy eljusson hozzád a hír, mert úgy van kigondolva a Facebook is, hogy azt hiszed ingyenes, pedig csak egy eladandó áru leszel ahogy regisztrálsz ezen a csodás oldalon. Eladnak szinte kilóra a húspiacon, hol dolgozol, mi érdekel, mikor és hol születtél, mi jár a fejedben…, telefonszám, levelezési címed, kapcsolataid… soroljam? Mikor szakítottál és kivel? Kivel mit csinálsz… a nagy testvér folyton figyel.

Néha kitörhetsz  az”árucikk” pozícióból, akkor viszont felhasználható és manipulálható fogyasztó leszel, aki egy kis figyelemért, kikönyörgött szeretetért gazdagítja őket képekkel és információkkal… aztán pedig mégis csak közelebb vagyunk a birkákhoz… mert el is adtak és használtak….

Függő vagy! Kibírnál 1 hónapot az internet nélkül?  Nem kell a munkára fogni, hány órát töltesz el a számítógépen lógva csak úgy, helyette mondjuk lehetne zöldséged, új hagymád a kertben, vagy szedhetnéd le egyenként a krumpli bogarakat a krumpli ültetvényedről, hogy lehessen vegyszermentes pityókád… mert aki panelban él annak is van saját kertje… a saját tudatában létezik. Csak ülj le és csukd be a szemed. Nem kell meditálni, csak legyél pár percre ott bent egyedül. Gondolatban tegyél olyan dolgot ami örömet okoz. Ha örömöd van valamiben, jobb lesz a kedved. Aki tud kertészkedik, vagy sportol, de van aki csak figyeli belül a csendet, az is többet tesz magáért mintha bevenné a tudatmódosító szereket amelyeket felírnak nekünk, hogy jobb kedvünk legyen. Ha csak annyit teszel, hogy rácsodálkozol naponta a tavasz gyönyörű virágaira, ha van pár perced ami csak erről szól, már tettél magadért valamit.

A mentálisan beteg, szorongó szülőknek terheltek lesznek a gyermekei is…

 

Ébresztő fel! A szentet a lelkedbe! Meddig alszol még? 

(Ükapám kedvenc káromkodása volt: szentet a lelkedbe)

https://www.facebook.com/sevaster1/videos/1007907292682182/