Skip to main content

Tiszta szerencse, hogy ezen az oldalon nem tud teljesen elgurulni ama bizonyos tabletta, vagy talán kicsit csak…

Az Air Canada járatain törölték a nemekre utaló megszólításokat, jelzőket.

A szülő 1 és a szülő 2 úgy neveli fel a gyermekeit, hogy azok a felnőtt korukban tudják kitalálni milyen nemhez kívánnak tartozni…

Azt hisszük, itt ükapánk letette volna a kanalat evés közben, és akkorát csapott volna az asztalra, hogy a tökfőzelék Canadáig repül.

Mi jön még?

Lassan már kezd kikopni az a korosztály, ahol még tudtak karakán férfiak lenni, a nők is lassan amazoni szinteken szántanak. Mindent csinál mindenki, mindenki mindenkivel csinálja….brrrrr! Azt a betyáros hétszázát! Ha véletlenül a megfelelő helyen és pillanatban volt valaki, és mégis csak fogant belőle gyermek, na abból meg csinálnak jó kis felmosórongy pompomot, hogy aztán egész életében ezt kompenzálja maga felé. Igen is lány vagyok, pedig elvileg Bélának születtem. Fog majd jól fogyni a mentális panaszokra a sok szuper csodabogyó.

Vajon az, hogy még az ember a nemével se lehet tisztában, azt jelenti, hogy gyakorlatilag az egész élet egy változás alatt álló körülmény, és ez az élet, csak egy elmúló, túlélni való, folyton változó bizonytalan dolog?

Hová tűnnek azok az eszmék, amelyekért őseinknek érdemes volt az ágyból kikelni. Dolgozni, gondolkodni, a hazáért meghalni, érezni, szeretni csak úgy, harcolni eszméért, egy nő csókjáért, egy puha ölelésért.

Álmodni aratás után az almafa alatt egy szép nőről, gyermeket szülni egy igaz legénynek, vagy meghalni halkan fájdalom mentesen, úgy hogy az ükunoka simogatja azt a megfáradt öreg kezet. Hol lesznek a Petőfi Sándorok, Móricz Zsigmondok, Arany Jánosok és Wass Albertek? Sorolhatunk még ezer nevet. Hála az Égnek vannak elődeink és hős őseink!

Mi lesz a témája a következő most születő nemzedéknek? Lesz egyáltalán valami ami élteti őket?

Mindenki egyforma lesz. Egyforma kocka.

Új fogalom: genderkultista.

Oh. Maradunk mi egyszerűen   csak MAGYARok! A genderkultimiahétszázak meg menjenek fuszulykát szedni egész nap, hajnaltól késő estig. Lesz idejük kitalálni mennyire rossz felé halad a világszemléletük.