Skip to main content

Kedves Barátaim, Ti, akik voltatok az én valamelyik tanfolyamomon és voltatok a germán medicina tanfolyamain is.

Az utóbbi időben néhány – a megértés hiányával küzdő és a széthúzásban érdekelt – ember minden erejét latba veti, hogy éket verjen a két ágazat képviselői közé, ezért szükségesnek érzem, hogy támpontokat adjak a tisztánlátáshoz.

 

Ahhoz, hogy eligazodjunk a témában, előbb csoportosítsuk az Ember halálozási okait és essen szó a gyógyulásra rendelkezésre álló IDŐ-ről is .

Halálozási okok;

  1. felismert súlyos betegség miatti halálozás, ennek okai;

az általános kolonizáció miatti krónikus betegségek

a szakrális fejlettség miatti főleg mentális megbetegítés(pl.autizmus, skizofrénia)

szakrális ámokfutás, a spiritualitás imádata miatti főleg mentális ön-megbetegedés

  1. váratlan rosszullétet követő hirtelen halál
  2. baleseti halál különböző fajtái
  3. erőszakos halál
  4. öngyilkosság
  5. öregségi halál

Mindjárt az elején rá kell, hogy mutassak, hogy a szakrális ébredés az első öt mindegyikével foglalkozik, míg a GNM csupán az első ponttal, annak is csak egy kisebb hányadával, erről később teszek említést.

Az IDŐ szerepe az egészség helyreállításában:

A két öngyógyító  rendszer elhelyezése szempontjából – a halál okokon túl – fontos szerepe van AZ IDŐNEK, mert ha beteg vagy, akkor tanulj meg az időddel gazdálkodni!

A szakrális ébredés azt tartja, hogy már az első jelnél, kellemetlen érzetnél tanuld meg megállítani a betegség teljes szakrális rendszerének a kiépülését a személyes életteredben, a szakrális lényedben és a bőrön belüli teredben is! Ne várd meg, hogy erre a labor eredményeid, vagy a kiérkező mentők hívják fel a figyelmedet!

IDŐ kell a megértéshez, a konfliktus  beazonosításához és főleg annak a feldolgozásához akár hetek , hónapok, évek!   Ez alatt az idő alatt a beteg állapota tovább romlik, a betegség szakrális pozíciói megerősödnek, pláne ha közben egyszerre sokféle gyógymódot és gyógyítót is igénybe vesz a beteg , amelyek sokszor „keresztbe verik” egymást.

 

Súlyosabb hiba, ha hónapokig keresi a konfliktusát, miközben Őt NEM az betegítette meg!

 

DE ha a beteg – akár DHS betegítette meg, akár nem – azonnal kér szakrális segítséget, az még akkor is AZONNAL elindul, ha a tanítvány semmit sem értett meg sem a szakrális, sem pedig a germán tanfolyamból és még akkor is, ha még a konfliktusát sem azonosította be!

Ezt a mi gyakorló tanítványaink a beteg “lelki” állapotának a megnyugvásaként, nyugalomként szokták beazonosítani, ami egyértelműen a félelme radikális csökkenését jelzi.

 

Ehhez a betegnek ott kell lennie a félnapos szakrális  tanfolyamon, végig hallgatja azt,  kap egyetlen egy segítő hozzáférést, amelynek során  “pótoljuk” az Ő hiányzó hitét , illetve kérjük, hogy ne az Ő hitét nézzék, hanem a szorult helyzetét azért, hogy Ő is tudja teljesíteni a Küldetését itt , ezen a Földön , még ebben az életében. Ezt követően, amennyiben napi szinten a kérése által tartja a kapcsolatot azzal a Létrendszerrel, amelynek mindannyian a részei vagyunk és amit a magyar nyelv SEGÍTS-ÉG szava az ÉGIEK fogalma alatt ért, akkor az égiek napi szinten fogják Őt segíteni!

 

A szakrális ébredés tanfolyam célja tehát a még nem betegnél a szakrális megelőzés, a betegek esetében pedig a helyreállítás szakrális támogatása!

 

Ismereteim szerint minden betegség mögött (még a gyilkosság, az öngyilkosságig menő mentális zavarok, a közúti balesetből eredőek stb. mögött is) SZAKRÁLIS OKOK vannak.  Ennek megfelelően a GNM is a szakrális rendszer része!

Sőt a gyógyszerek is főképp szakrális- és kevésbé anyagi szinten fejtik ki a hatásukat, hiszen még egy Nobel-díjas is megmondta, a díj átvételekor, hogy „az anyag nem létezik…” és minden mögött egy értelmes ELME létezését kell feltételeznünk, ez az elme minden anyag ősforrása! (Max Planck). Ez az „elme” az, amit mi szakrálisnak hívunk.

 

A GNM is ennek a szakrális rendszernek a részét képezi, Dr. Hamer professzor az egyik első volt, aki a betegség okát a bőrön kívüli térben kereste.  Nagy tisztelője vagyok!

 

Mai ismereteim szerint az összes betegség-fajta 13 %-ának van valami köze az érzelmeinkhez, ez az összes beteg ember 19 %-át érinti a Földön!

 

Fontos ezzel foglalkoznunk? Hát hogyne, hiszen sok daganatos eset ide tartozik!

Képzeljük el, mennyi felesleges gyógyszert fogyasztanak ezek a betegek, arra mennyi pénzt költenek, és ezekkel a felesleges gyógyszerekkel mennyire szennyezzük az életterünket, hiszen az nem a környezetünk, hanem a „földi akváriumunk vize”. Képletesen szólva ebben „úszkálva” nyilvánul meg a bőrön belüli terünk látható 4 %-nyi része és a földi lényünk további 96 %-a is, mely számunkra láthatatlan.

Fontos ezt a két számot (13 % és 19 %) megjegyezni, a miatt is, mert téves az a promóciót szolgáló nézet, hogy minden betegség érzelmi eredetű!        EZ NEM IGAZ!

Ez olyannyira nem igaz, mintha azt mondanánk, hogy a gyógyszer mindent meggyógyít, vagy amikor egy hazai ezoterikus ág azt mondja, hogy az „mindent tud”!

 

Tudja ezt itt Magyarországon a GNM 4 ismert oktatója is, akik nehéz helyzetükben tőlem kértek S O S segítséget telefonon és megtapasztalhatták a szakrális anatómiai ismeretek hatékonyságán túl azt is, hogy nem minden betegség érzelmi konfliktus alapú!

De tudta ezt maga Dr. Hamer professzor is, akitől kaptam ajándékba egy könyvet és egy pár soros köszönő levelet azt követően, hogy Piliscséven megkértek a „germánosok”, segítsek „az öregen”, mert nagyon nem érzi jól magát és én megtettem.

Dr. Hamer professzor köszönő levelét Kelemen Juli hozta el nekem Norvégiából és elmondta, hogy a professzor azzal a mondattal kísérte ki a repülőtérre, hogy „újra a régi” és be tudta fejezni az éppen aktuális könyvét.

Nincs abban semmi bántó, ha azt mondom tehát, hogy nem minden betegségnek érzelmi konfliktus a kiváltó oka! Jó lenne pedig, ha az lenne, mert akkor egyszerűbb és tömegméretű lenne a betegek gyógyulása.

Az igaz, hogy ez a kijelentés a legjobban hangzó reklám, hiszen a beteg ember is mindig a legegyszerűbb megoldást keresi.

Kár ezt a kijelentést reklámcélra felhasználni a tanfolyami létszám növelése érdekében és a sikertelen eseteket azzal zárni, hogy „nem oldotta meg a konfliktusát!”, mert szerintem vagy nem is volt neki, vagy pedig többszöri próbálkozásra sem történt semmi a beteg hitével és az önmaga lehetőségeinek a felismerésében!

 

DE AZ IGAZ, hogy VANNAK OLYAN BETEGSÉGEK, AMELYEK KIVÁLTÓ OKA AZ ÉRZELMI KONFLIKTUS!

 

No ezért érdemes elmenni a germán tanfolyamra, hogy tisztázódjék a betegséged oka és kezdjél el másként gondolkodni a világunkról. De ne pazarold az idődet azzal, hogy ez több tanfolyami részvételt követően derüljön csak ki, hanem azonnal kérjél szakrális segítséget, hogy a helyreállítás is AZONNAL ELINDULJON!

Ráadásul ez a szakrális segítség már a konfliktus felismerésében és a feloldásában is a segítségedre lesz. Ez a félnapos SEGÍT-ÉG kérő tanfolyam célja és lényege!

Nos tehát, ha Te megtalálod és beazonosítod a súlyos betegséged mögötti konfliktust, akkor abban a szerencsében részesülsz, hogy végre innentől a betegségedet nem végzetszerűen elkerülhetetlennek tartod, azaz nem olyannak, amely benne van a sorsodban! Tehát nem az a helyzet, hogy nincs mit tenni! Eddig mindennapos vendég volt nálad a halálfélelem, de most azt mondod, hogy no, ezt én követtem el, én betegítettem meg magamat, én is oldom meg, túlteszem magamat rajta, ha már megtörtént, megtörtént, de én sem vagyok akárki! Majd én megmutatom!

Fontos, hogy ez a katarzis mindkét tanfolyamon (a germánon és a szakrálison főleg) megtörténjen és ne önmagában a tanfolyami (esetenként többszöri) részvételtől, vagy kizárólag a tanfolyamok előadóitól várjad a betegséged megszűnését!

A tapasztalatom szerint még egyetlen daganatos betegeknek sem volt ugyanis benne az adott betegsége a Sorsában! (mellesleg ha a házad a Kárpát-medencében van és magyar vagy, akkor ismereteim szerint nagyságrenddel növekszik a daganatos betegség valószínűsége).

 

Aki beteg, annak azért kell elmenni a „germánra”, hogy végre letérjen a kizárólag a gyógyszerhez vezető és a „másoktól várom a gyógyulásom” útjáról!

 

Betegnek és főleg a még nem betegnek pedig azért kell eljönnie a „szakrális”tanfolyamra, hogy már az első kellemetlen érzésnél, tünetnél, rosszullétnél azonnal csináljon valamit, hogy a betegítő rendszer ne tudja kiépíteni a teljes támadó rendszerét, másképp fogalmazva a betegség ne tudjon szervi szinten is megjelenni.  Ezt nevezem én szakrális megelőzésnek!

 

Nagyon fontos tehát mielőbb tisztázni, hogy van-e a betegség mögött érzelmi konfliktus (DHS), vagy nincsen!

Ha a beteg nem az adott 19 %-os tartományba tartozik, akkor viszont felesleges keresni hónapokig a konfliktust, MERT NINCSEN, indokolt tehát a keresés és a gyógyulási lehetőségek tartományát kiterjeszteni.

Szeretném leszögezni, hogy a Germán Gyógytudomány is a szakrális ismeretek részét képezi, olyannyira, hogy én hívtam fel a figyelmét az oktatóinak, hogy ha a „hameri ének” szól, akkor gyógyító frekvenciájú tér keletkezik és az oda lecsatlakozó gyógyító hierarchia elkezdi gyógyító tevékenységét.

Sikeressége attól függ, hogy ezek tagjainak „gyógyító fokozata” meghaladja-e a betegítő erők hierarchikus szintjét, továbbá attól is függ, hogy a beteg mennyire forgácsolja el a Hitét.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy ijedtében egyszerre hány gyógyító ágazat beavatkozását veszi még igénybe, hiszen akkor az ”égiek” széttárt karral azt mondják, hogy „legyen akkor az Ő hite szerint, ha bennünk nem hisz”, és ilyenkor bizony a beteg belehal a „hitetlenségébe”, illetve annak a szétforgácsolásába! Több ilyen beteget ismertem személyesen is, akik a GNM és a szakrális mellett is többfelé mentek egy-időben!

 

A Hitnek ugyanis semmi köze a valláshoz és egyetlen egyházhoz sem! Vedd észre, hogy mindegyik a másikat vádolja hitetlenséggel.

A Hit a létrendszer egységességére és abban a saját helyedre vonatkozó ismeret és határozott meggyőződés! Menjél vissza önmagadhoz, önmagadban bízzál és meggyógyulsz!

 

Amikor azt mondom, hogy minden betegség mögött szakrális okok vannak, azzal NEM azt mondom, hogy a mi Szakrális Ébredés tanfolyamunk mindenre megadja a választ, sőt én magam egyre többet nem tudok. De keresem a társakat, akik földkerekség legnagyobb kihívását jelentő expedíciójában a segítségemre lennének.

Ennek a projektnek a neve: KIK is VAGYUNK MI VALÓJÁBAN és miért beteg itt mindenki!?

 

MENJEN-E VAGY NE MENJEN ORVOSHOZ a BETEG?!

Mi azt mondjuk a BETEGNEK, hogy MENJEN, de az én tanítványaimnak tovább is mondom, hogy NE FELTARTOTT KÉZZEL, hanem használja a szakrális hozzáférését és KÉRJEN SEGÍTS-ÉGET önmagának, orvosának, továbbá tisztítsa a gyógyszereit, vizét, és napi szinten tartózkodjon GYÓGYÍTÓ-minőségű térben, mindezt megtanulja a fél napos SEGÍTS-ÉG kérő tanfolyamon.

És ilyenkor az orvos is tanul, mert esetenként kénytelen kijelenteni, hogy „ilyen gyógyult esettel még nem találkoztam”!

Ha pedig MÉG NEM BETEG és taníthatjuk a 2 napos Szakrális Ébredés tanfolyamon, akkor használja a tőlünk tanult szakrális ismereteit, és ne hagyja magát megbetegíteni, ez a szakrális megelőzés!

A gyógyítást akadályozó káros konfliktus-diagnózisok egyre gyakoribbak, ideje lenne ebből a szülőknek is levonni a tanulságokat, az oktatóknak pedig visszafogni a tanítványok fanatizálását, mert ez 3 fiatal életébe került az utóbbi időben!

 

Szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy aki azt tartja, hogy minden betegség érzelmi alapú, az ne hivatkozzon arra, hogy Ő volt a Szakrális Ébredés tanfolyamon, mert abból semmit sem értett meg!

Ugyancsak fontos, hogy aki azt tanácsolja, hogy a beteg el ne menjen orvoshoz, és ne vonuljon be a kórházba sem, az se hivatkozzon az én tanfolyamomra, még akkor sem, ha hordja a nyakában a tanfolyamom jelképét.

 

FOGADJA-E EL a KEMÓT VAGY NE!?

Aki már beteg, ott nem lehet szakrális megelőzésről beszélni, hanem ott már szakrális támogatásra van szükség a saját „mini” létrendszere helyreállításához és a legjobb az, ha ezt maga a beteg is megérti és teszi meg!

Nem lehet úgy kategorikusan letiltani a betegeket a kemoterápia igénybevételétől, hogy ezzel egy-időben nem adunk számukra semmilyen alternatív segítséget, olyan mentális, vagy szakrális mankót, amelyet maga a beteg is megért, magáévá tesz és onnantól fénylő arccal vonul harcba a betegségével szemben! Sokan önmagában az egészségi állapotukból kifolyólag sem képesek megérteni a tanfolyamon elhangzott ismereteket és azt nem pótolja semmilyen számú ismétlődő tanfolyami részvétel sem!

 

A kemoterápia valójában méreg, de sokan – tudatlanságukban – bíznak benne, még többen nem tudják, mitévők legyenek és a kemoterápia mellett – és azzal egy-időben – további csodamódszereket, gyógyítókat vesznek igénybe, csodacseppeket, energiákat stb. vásárolnak és ezzel a végletekig szétforgácsolják a Hitüket.

 

Vannak továbbá olyanok is, akik nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák a kemot, mert az orvosok akkor nem végzik el a rekonstrukciós (mell, vastagbél) műtétet!

 

Ha a beteg volt legalább a mi fél napos SEGÍTS-ÉG- kérő tanfolyamunkon és nincs abban a helyzetben, hogy visszautasítsa a kemot, akkor mi azt mondjuk, hogy semmi gond, fogadja el, DE HASZNÁLJA A HOZZÁFÉRÉSEIT ÉS KŐKEMÉNYEN TISZTÍTSA azt szakrálisan. (Mert ráfér!)

Aki pedig volt a kettő napos Szakrális Ébredés tanfolyamok valamelyikén, az még több szakrális támogatást tud kérni a testi egészsége helyreállításához.

Kap tehát egy „szakrális mankót” sőt egy szakrális paraméter rendszert is, melynek figyelése révén követhető a szakrális és testi állapotának az alakulása, no persze, ha a szakrális fejlettsége, állapota és a hite rendben van!

Ez utóbbi paraméterrendszer SZAKRÁLIS ANATÓMIÁNK láthatatlan szerveinek az állapotát és annak változását mutatja.

 

Minden beteg tanítványunkat figyelmeztetjük ugyanakkor, hogy ne forgácsolja szét a Hitét, mert minden gyógyító rendszer mögött a szakrális hierarchia más- és más szintje áll, és ha Ő egy alacsony szintű háttérrel rendelkező valamiben/valakiben hisz, akkor az „égiek” abbahagyják a gyógyulásának a magasabb szintű szakrális támogatását!

 

Kedves Barátaim!

A szerencsés az lenne, ha minden DHS miatt szenvedő beteg tudna kérni a konfliktusai feloldásához szakrális támogatást is, hiszen az emberek 95 %-ának már a lakásában is kifejezetten betegítő és konfliktusgerjesztő tér van. Ugyanez érvényes a nem érzelmi alapú betegekre is, akiknek a számaránya jelentős.

Ha ez a SEGÍTS-ÉG kérés minden beteg esetében megtörténne, akkor már a diagnózis keresés időtartama sem veszne kárba, mert az „égiek” AZONNAL elindíthatnák a beteg földi megnyilvánulásának a helyreállítását!

Erről szól a félnapos SEGÍTS-Ég kérő tanfolyam, ahová bárki eljöhet és ahol rövid összefoglalást kap a
létezés rendszeréről, önmagunkról, a hitről és a kérés lényegéről, továbbá kap egy szakrális
„hozzáférést” is az „égiekhez” egy kicsi ég-kék mellkereszt mellé. Erre a félnapos tanfolyamra
meglátásom szerint minden „germános” betegnek is szüksége lenne, mert az ott kapott szakrális
támogatás a konfliktus megoldásban is a betegek AZONNALI segítségére lenne!

 

A hirtelen rosszullétes esetekben nincs idő a konfliktus keresésére – nem is attól lesznek rosszul – itt is nagy szerepe van az időnek, annak, hogy még az elején azonnal kérjenek szakrális segítséget.

(Eszembe jut egy ügyvédnő, akinek az édesanyja agyvérzést kapott és aki (fotó alapján) azonnal kért tőlünk szakrális támogatást, vissza is jelzett, hogy milyen remekül javul a kórházban az édesanyja állapota.  Helyre is jött a mama, majd az egyik „germán” portálon hálálkodik arról, hogy milyen csodát tett a  „hameri ének”, merthogy folyton ment a gyógyulás idején. Az egy dolog, hogy az azonnali szakrális támogatásról egy szót sem ejt, de itt és most azt érdemes kiemelni, hogy így kellene a két – ágazatnak a betegek érdekében együttműködni.)

A 3-5. pontban felsorolt halálokoknál pedig meghatározó az Ember földi megnyilvánulásának és személyes életterének a napi szintű szakrális tisztasága.

 

Mindezt azzal a szándékkal írtam le, hogy gondolkodjatok, értelmezzétek a körülöttetek történteket, ne higgyetek el senkinek semmit csupán tekintélytiszteletből.

NEKEM SE HIGGYETEK!

Alakítsátok ki a saját világképeteket és győződjetek meg a leírtak valóságtartalmáról a saját ismereteitek és tapasztalataitok alapján!

 

Tisztelettel: dr. Császár Sándor

 

  1. 05.27.