Skip to main content

Példák szülőknek a gyermekük érdekében!

 

Szeretnék megosztani néhány történést a szakrális helyreállítás gyorsaságáról.

Volt egy kislány, aki fura dolgokat csinált, sem a szülők sem az orvosok nem tudtak Vele mit kezdeni.

Aztán eljutottak hozzánk, mint olyanok, akik még nem voltak a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamon, de kétségbe esve keresték a szeretett gyermekük számára a segítséget.

Mivel a gyermekük átlagon felüli szakrális fejlettségű, ezért abban a reményben, hogy a szülők megértik annak a szükségességét, hogy maguknak is változniuk kell, ezért pár percet rászántunk, hogy a gyermeken segítsünk.

Aztán a segítést követő első nap tapasztalatairól a következő rövid beszámolót küldték el:

„Mai eredmény:

Négy hónapja szinte nem beszélt telefonon anyukámmal a kislányom (anyu távol él tőlünk). Egyszerűen nem akart szinte még köszönni sem, pedig előtte sűrűn és szívesen cseverészett vele és tudom, hogy szereti nagyon.

Szomorú voltam, de nem erőltettem.

Ma viszont kérte a mamát és mint régen, kedvesen, viccesen elbeszélgettek, több mint egy órán keresztül!Hálás köszönettel:…..”

 

A szülők szinte azonnal bejelentkeztek az első alapfokú tanfolyamunkra.

Hasonlóan azonnal eljöttek  azok a szülők is a tanfolyamunkra,  akiknek a gyermekét már a pszichiátriára akarták bezárni, és aki másfél hét múlva a felülvizsgáló főorvost ekképpen világosította  fel; „velem Te már ne foglalkozz… Sanyi bácsi már az óvodát is megcsinálta….” …a gyermek azóta is jól van , kitűnő tanuló. Mindkét szülő- még az apa is !!!- megtanulta mit kell figyelni és tenni!

 

De említhetném azt az anyukát is, akit szóval is és fizikailag is bántalmazott a kiskorú gyermeke, és aki egy hét múlva elmondta az anyjának, hogy „anyu én már nem foglak többet Tégedet bántani”.

Ez az anyuka is azonnal eljött a tanfolyamra , hogy napi szinten figyelje a gyermekét és ha kell, akkor pár percben a saját gondolataival tisztítsa az iskoláját , a házukat és a gyermekét.

 

Nem kérdés ezeknek az ismereteknek a fontossága azon szülők számára sem, akiknek a felnőtt gyermeke végre levetette a fekete ruhát , elkezdhették leszedni a tudatmódosító gyógyszerekről és akit az első szakrális helyreállítást követően évek óta nem láttak ilyen összeszedetten viselkedni.

Vagy említhetném azt a szülőt is, akinek a felnőtt gyermeke a szakrális tisztítás napján már este 10-kor lefeküdt aludni, nem úgy mint eddig, minden nap, éjjel 2 után!

 

Hogy mit kell, hogy figyeljenek a szülők ?

Figyelni kell a gyermekük SZEMÉT!  A legtöbb szülő azt mondja, hogy néha nem a gyermekük néz ki a saját szemén! (…és tényleg nem Ő néz ki!)

Akik érintettek, azok ezt mind tudják, csak nem tudják, hogy mit tegyenek ilyenkor!

Hát ezt kell megtanulniuk a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamon, mert a szülő van ott a gyermekével minden nap, Ő látja már előre, hogy közeleg a baj és akkor kell Neki rászánnia 3-4 percet (megismétlem, 3-4 percet) és tisztítani, helyreállítania a teret is és a gyermeke szakrális lényét is!

 

No persze csak akkor, ha Ő maga is akar segíteni és nemcsak az egyre drágább pénzen megszerzett orvosságtól, vagy a jól megfizetett „gyógyítótól” várni továbbra is a hiábavaló segítséget!

 

Hát erre mondja a közmondás! „Segíts magadon, az Isten is megsegít!”

Érdemes lenne ezt tömegesen megfogadnunk 2023-ban!

 

Jelentkezni itt lehet:

Jelentkezés