Skip to main content

Ez kihagyhatatlan.

Miért?

Amikor elindulsz a szakralitás rögös útján, akkor sok kérdés vetődik fel a fejedben. Jól csinálom? Miért és hogyan lett jobb minden az életemben? Meg akarod érteni. Esetleg még mit tehetnék, hogy még jobb legyen az életem?

Nem mindig kell érteni, hogy mi történik velünk. Egyedül csak akkor kell megérteni, hogy van egy másik út is, ha valami gond van a családban, az egészségeddel, a vállalkozásod menetével, vagy potyog a vakolat a házról és reped szét.. na, akkor nagyon be kell avatkozni szakrálisan.

Ez egy különleges tanfolyam lesz.

Részben azért, mert nem csak a térbeli gyakorlatokkal próbáljuk megértetni veled, mennyire fontos az, hogy tudd a szakrális lényedben hol van ez, meg az a szakrális alkatrész, és annak hiánya vagy túlműködése esetén milyen gondjaid lehetnek…

Azért is, mert felvérteződsz és kellő magabiztosságot szerzel. Innen fogva pedig, fel tudod venni a kesztyűt és Te magad fogod megoldani a problémáidat.

Szót ejtünk a Fekete mágiáról is, ez kb 1 órás előadás lesz. Kénytelenek vagyunk róla beszélni, mert amiben élsz, élünk az a fekete mágia kora. Mindenedet érinti. Nem tudod magad kivonni alóla. Mit tehetsz? Mit tegyél? El kell viselned, de nem mindegy, hogy hogyan!

Erősödni is fogsz ha eljössz. Érti aki érti.

Gyere ha tudsz.

Amikor évekre eltűnik valaki -sokszor 4-5 év is eltelik, nem csinálja napi szinten amit tanult- majd előkerül borzalmasan betegen és könyörög hogy segítsünk…. segítünk, de biztos, hogy megkérdezzük: Te miért nem tudtad „eltolni a biciklit” az első tanfolyamra ami közel esett a lakhelyedhez??? ( Egy klasszikus idézet. ) Hol voltál, amikor napi szinten be tudtál volna avatkozni abba a degeneratív folyamatba amit neked okozott a szakrális tisztátalanságod és tudatlanságod?

Kemény időkben nincs ideje „puhánykodni”, vagy valós ismereteket szerzel, vagy ahogy pestiesen mondják: „mész a levesbe.”

Talán már rájöttél, hogy ez nem egy spirituálisan babusgató, borulj a vállamra és óradíjért cserébe sírdogáld el a bánatod—- itt NEKED kell megcsinálni és megtanulni! Nem valaki más fogja levenni rólad az ÁTKOT, RONTÁST ÉS RÁOLVASÁST! Ezt neked kell megoldani, megtanulod és 1 perc alatt megcsinálod. Nem kell érte milliókat fizetni szélhámos jósnőknek és nagy szélhámos mágusoknak.

(A fotó,- amely a borítókép-, nevezetes e sorok írójának életében. Amikor ez a fotó készült jöttem rá, hogy mi is történik velem… itt volt az a pillanat, amikor ráébredtem, mit követnek el ellenem napi szinten aljas módon. Innen kezdve már nem volt út tovább, csak egy irányba, felvettem a kesztyűt …..)