Skip to main content

3+ gyakorlati tanfolyam Mátra.

Elnézéseteket kérjük, de a váratlanul nagy érdeklődésre való tekintettel másik szálláshely után kellett nézni. Jelenleg már kialakulóban van minden, most már csak az apró részleteket rakjuk helyre.

Ha szeretnél jönni, akkor kérlek szépen, küldj egy jelentkezést az oldalon keresztül.

Ha 7 napon belül nem kapsz választ, akkor keress meg bennünket telefonon, vagy a szokásos e-mail-ben. Legyél lerázhatatlan és kitartó. Sajnos szeretik az oldalunkat babrálni, de egyszerre csak nem tudnak minden felénk irányuló csatornát babrálni?!

Ha valami miatt ezt a 3+ szintet ki kell hagynod, akkor úgyis szólunk neked. Tehát nyugodtan jelentkezz a honlapunk „Jelentkezés” oldalán keresztül. Semmi baj nem lesz.

Aggódni nem kell. Mindenkinek jut hely, aki november 10-ig jelentkezik. Aki pedig lekésik a határidőről, az később a jelentkezése elfogadása után, a megadott szálláshely honlapján tudja a szállásigénylését megtenni. ( Arra figyelj viszont, hogy november 10 után minden hely szabad prédává válik és bárki befoglalhatja). Szóval azért nem árt figyelni! Szombat este pedig várunk minden barátunkat, akik végeztek korábban valamikor alaptanfolyamot. Várjuk őket családtagostól, barátostól, előtte írj nekünk kérlek, hogy hány fővel számoljunk. A lényeg: érezd jól magad. Egy éjszakás szálláslehetőség is van a szálláson. Olcsó árkategóriában.

A 3+ tanfolyamra hozhatsz magaddal fotókat újra azokról a barátaidról, családtagokról, akik bajban vannak és segítsÉg-et szeretnének kérni, valamint átnézünk majd Téged is kicsit részletesebben. Több időt hagyunk arra, hogy a hallgatókkal foglalkozzunk.

Csütörtökön kezdődik a program egy kirándulással egy csodálatos szakrális helyre. A fehér rózsák ugyan téli álmukat alusszák, de mi tudjuk, hogy miért ültettek ott fehér rózsákat az emberek. Neked is szívesen elmeséljük majd.

Ezután pedig kezdődik a kemény tanulás 2 napig. Este a kandalló mellett beszélgetünk, nevetünk, komolykodunk, ahogy az élet hozza. Szombat este pedig lazítunk kicsit… Meglepetéssel készülünk nektek.

Helye van a komolyságnak és helye van az örömnek is. Vidáman jobb élni, mint szomorúan. A vidámság éltet, a bánat öl.

Tehát mi vidámkodni fogunk, és mesél az erdő nekünk különleges történetet.

 

Mesél az erdő, mesél az erdő…  éjszakai séta, tábortűz, tábortánc.

Megy még a moldvai tánc, amit táncoltunk Sirokon az esőben?

Legyen ez a két nap a tanulásé. Legyen ez az összesen 4 nap a miénk. Tél lesz. Hó lesz. Csoda lesz!

Közben pedig díszbe öltöztetjük a szívünket a közelgő karácsony előtt. Jobb lenne, ha nem drága holmik vásárlása jelentené, hanem „csak” őszinte odafordulás a családtagod, barátaid irányába. Odafigyelés, empátia, és határtalan hála, hogy együtt vagytok, hogy együtt vagyunk mi is újra, ezen a csodálatos helyen így karácsony előtt pár nappal.

Ajándékot kérlek, ne hozz, csak magadat, az örömödet, és ha van a bánatodat. A bánatodat azért, hogy örömmé változzon.

 

Mindenkit ölelünk szeretettel.