Skip to main content

Vannak szabályok. Nincsenek szabályok. A szabályok gyilkolnak, vagy védenek? Kénytelen vagy alkalmazkodni a mások által rád erőltetett szabályokhoz?

Belegondoltál már abba, hogy miért vannak a szabályok, törvények?

Mi lenne veled, ha a szabályok nem befolyásolnának? A szabályok követelnek, de védenek is egyben.

A szabályokat valahol mi teremtjük meg magunknak, mert hagyjuk, hogy szabályozzanak bennünket. A védelemért, a komfortért elfogadjuk, mások– akárkik – szabályait.

Mi van viszont akkor, ha a védelem adta szabályok már nem kellemes érzetet adnak, nem adja a megfelelő istállómeleget? Gondolkodni kezdesz? Mersz végre tenni a harmóniáért?

Káosz van a világban. Káosz van benned. Káosz van a családodban.

Irányítanak bennünket.

Mersz végre tenni egy jobb életért? Talán véletlen lenne, hogy a még a Szentkorona Tanban is volt egy ellenállási záradék, amely szerint nemhogy jogod, de kötelességed cselekedni.

Hallgassátok meg Edith Eva Eger történetét és gondolkodjatok el.

Ki a rasszista, ki a kommunista, ki a katolikus, zsidó, buddhista, nemzeti szocialista és még sorolhatnám mi és mennyi megítélés létezik a földön…

Amikor elítélsz és megítélsz valakit az általuk kreált szabályok alapján, gyakorlatilag magadat köpöd szembe, mert lehet, hogy pár pillanat múlva már valaki téged ítél meg, vagy el. Ez az ítélet határtalan, és körbe és körbe forog, szinte forrong a Földön. A sötétség erői ezt használják ki. Az EGY-S-ÉG-től eltérést. A széthúzást. Amikor este összefonódunk gondolatban 5 percre, ez az EGY-S-ÉG jön létre.

Felekezettől, szokásoktól, elvárásoktól, szabályoktól, jogoktól, követelésektől, adóktól, törvényektől, kötelező viselkedési formáktól, rasszizmustól mentesen.

Aki érzékel, az érzi, aki nem érzékel pedig jobb, ha tudja: már sokan vagyunk – ezres létszámokról beszélek a Föld minden tájáról – akik este 9-kor megölelik a barátaikat, a szeretteiket, a Föld összes emberét szeretetben és harmóniában. Olyan energetikája van, hogy szinte ledönt a lábamról. Tudd, hogy ennek része vagy! Tettél érte és ha még másokat is behívsz ebbe a körbe, még többet teszel azért, hogy ezen a csodálatos Földön öröm legyen végre élni.

 

Nem kérek mást, csak hallgasd figyelmesen ezt a kedves hölgyet. Azért nézd meg ezt a videót, mert őt is a megítélés és a szabálykövetés juttatta erre a sorsra.

Trauma-feldolgozás a szakterülete, és nem csak könyvben olvasott a traumákról. Megélte. Átélte.

Tudom felfoghatatlan és kicsit félve merem állítani, de ha mindenki naponta csak 5 percre összekapcsolódna a Földön este 9 órakor egy mentális szeretet ölelésben, akkor soha, de sohasem tudnának bennünket megmanipulálni olyan módon, hogy ember embernek legyen farkasa. Amint megérzed ennek a csodás kapcsolatnak, csatornának az erejét már tudsz különbséget tenni jó és rossz szabály között.

Ne hagyd magad belül megérinteni a rossztól- számomra ez volt a legfontosabb üzenete Edith Éva Eger őszinte vallomásának.

„Edith Egert Kassáról deportáltak Auschwitzba, ahol szüleit a haláltábor hírhedt orvosa, Dr. Mengele a gázkamrába küldte, őt pedig még aznap este arra kényszerítette, hogy táncoljon a Kék Duna keringőre. Edith becsukta a szemeit és a budapesti Opera színpadára képzelte magát. Öt hónappal később a holtak közül húzták ki… Évtizedekig nem beszélt arról, hogy mit élt át, de miután szembenézett legmélyebb félelmeivel és traumáival, sikerült teljes életet élnie. Pszichológus lett, 90 évesen is praktizál, szakterülete a trauma-feldolgozás.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=6vqVMig-ybI&ab_channel=MTVA-tvm%C5%B1sorok%2Cfilmek%2Czene