Skip to main content

Kedves Barátaim!

 

A Szabadság Mozgalom nevű szervezet egy tiltakozó aláírás gyűjtést indított, aminek célzottan két iránya van.

Az egyik a magyar állam jogfolytonossága, amivel kapcsolatban több mint kételyeket fogalmazott meg az azóta – nem véletlenül –  váratlanul elhunyt kiváló jogász Dr. Tóth Zoltán József .  Erről a részről dr. Pócs Alfréd, orvos visszafogott mozgósító  videót tett közzé, amiben nem került kiemelésre a felhívás szélsőséges Orbán-ellenessége és ez megtévesztő!

Magyarország jogi státusza és a  “csatornamászó” Szájer által kreált Alaptörvény tehát nincs rendben,  azt minden eddigi kormánynak rendeznie kellett volna, elsőként az Antall kormánynak , majd a Horn kormánynak és társainak. Ennyiben a petíció régóta jogos felvetéseket tartalmaz .

 

Ami nagyon nincs rendben, az az Orbán Viktor elleni személyes gyűlölettől csepegő sajnálatos támadás, még akkor is, ha a Szájer-féle Alaptörvény az Ő kormányzása alatt lett elfogadva.

Ráadásul történik ez olyan helyzetben, amikor mindenki felfokozott lelki állapotban van, az indokolatlan és sokszor érthetetlen  korlátozások miatt, a “nemzetközi helyzet fokozódásáról” ( A Tanú)  nem is beszélve.

Mindezek alapján a felhívás mögötti magyarság iránti őszinte jó szándék erősen megkérdőjelezhető és emiatt azt javaslom, hogy ebben a formájában ne támogassátok aláírásotokkal  ezt a petíciót.

 

Szeretettel: Sándor