Skip to main content

 

Csak annyit írnánk hozzá:

Sokszor látjuk, hallgatjuk a sok-sok panaszkodást. Csak úgy ömlik az emberekből a baj.

Amikor megkérdezzük a panaszkodótól, hogy Te mit tennél meg érte, hogy ez a helyzet változzon???

Te miben veszed ki a részed?

Te mit változtatnál?

Általában nagy hallgatás van ezután.  Létezik egy szakrális világ, mely nem látható. Attól, hogy nem látható, még nem azt jelenti hogy nincs! Ha elfogadod a tényt, hogy bajod van, és nem akarsz rajta változtatni a szakrális szinteken, elfogadod a tényt hogy bajod van!

Az emberek általában másoktól várják, hogy megoldják a helyzetüket. Erre vagyunk szocializálva.

Bevesszük a fejfájás csillapítót, mert ezt láttuk a reklámokban. Elmegyünk pszichiáterhez, aztán járhatunk oda rendszeresen, mert komoly baj van velünk… ugye ismerős?

Vérnyomáscsökkentő gyógyszereken élünk, pedig “csak” a személyes életterünket kellene szakrális tisztítással rendbe rakni.

Elfogadjuk az ezer bajt és betegséget. Lehetséges gyógyszerek nélkül is élni. Csak ismereteket kellene már végre szerezned a létrendszer működéséről, és a saját szakrális lényed szakrális anatómiájáról!

A szakrális anatómia ismerete nélkül semmit sem tudsz szinte a saját tested működéséről.

Elfogadjuk, hogy az autista gyermekünk a földön fetreng, mert rohama van. Elfogadjuk, hogy a hiperaktív gyerek szétszedi a saját testvéreit idegileg, mert rettegnek tőle. Majd adunk neki délben is egy adag plusz gyógyszert, hogy lenyugodjon. Majd lesz belőle valamilyen zöldség mire 14 éves lesz.

Egy bögre kávé mellett gondolkozz el kicsit. Te mit tennél meg azért hogy változzon az életed? Harcolnál, vagy elfogadod a gyalázatot?

 

Az oldalunk a csodás oldalon itt található:

Szakrális Radiesztézia

 

A jövő hét végén Budapesten lesz 1-es tanfolyam.

Dunaszerdahelyen pedig 3 hét múlva leszünk. Érdemes ismétlőként is becsatlakozni, mert folyamatosan frissül és egyszerűsödik minden. Sokkal érthetőbbé igyekszik tenni dr. Császár Sándor. Sokunknak pedig “csak” Sándor.