Skip to main content

Gyere és gondolatban legyél velünk, velem minden este 9-kor. Fonódjunk össze minden este egy virtuális szeretettel teli ölelésláncban akkor, amikor kezdődik éppen az esti híradó az M1 TV csatornán, hogy a rémhírek helyett velünk együtt örömben és békességben 5 egész percen át virtuálisan megöleljük egymást. Gondolatban odahívhatod a családtagokat is egy ölelésre, egy szeretetben eltöltött 5 percre. Gondolatban hívd oda a szomszédodat is mentálisan, az ellenségedet is, a barátodat is, mindenkit, aki most jelenleg reszket, retteg, fél, bajban van, de Te aggódsz érte. A sok-sok ember szeretete ebben az 5 percben, ebben az őszinte összetartozásban fonódik össze. Egy virtuális 5 perces ölelés nem kerül semmibe. Ingyen van, legyél pontos ezért este 9-kor. Vonulj el és legyél velünk gondolatban 5 egész percen át. Kérni is lehet. Fogalmazd meg, mit kérsz, és jól kérj, pontosan kérj. Ne csak magadra gondolj. Kérj úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

Ebben az 5 percben erőt kapunk a következő 24 órára, hitet kapunk, hogy ennyi jó ember van a Földön és erőt magunkban, hogy emelt fővel vigyük tovább az élet nevű kirakós játékot itt a Földön. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy még véletlenül sem imádkozzál a Zsidó Keresztény Egyház Urához, aki kísértésbe visz, nem kell címezni senkinek, csak kérj, kérj és kérj. Nem, nem, nem, ne mondd a végén, hogy ámen!!! Ez nagyon fontos, csak halkan köszönd meg, hogy ott lehettél velünk és megadatott nekünk, neked ez a kegyelem.

Minden nép ősiségében ott van a szakrális gyökér. Elmondhatatlan szakrális és tárgyi örökség maradt fenn az egész világon. Elfeledtették velünk, veletek!

Mi magyarok sem vagyunk akárkik, a szakrális rendszerben. Csodálatos szakrális kapcsolatrendszerrel, elmondhatatlan szakrális gyökerekkel rendelkezünk. Legyünk mi magyarok – már csak a nyelvünk okán is – az a nép, többek között, aki valóban tesz valamit azért, hogy azok, akik még alszanak, felébredjenek, akik még azt hiszik, hogy az ÉLET-nek fájnia kell. Az élet a Földön nem fáj, csak egy komoly iskola. Ameddig csak a fotelban ülünk és nézzük a TV-t, addig mások által elképzelt valóságot hajtunk végre. Amikor felemeled a tomporod, kiragadod magad ebből a mások által elképzelt valóságból és helyette a TE SZERETŐ ELKÉPZELÉSED  lép életbe; a sok jó ember ELKÉPZELÉSE egy olyan  mezőt hoz létre, amelyben átalakulhat a valóság. Talán mostanáig nem vetted észre, de eddig Téged is így irányítottak. Megmondták, hogy milyen vallásban hogyan kell viselkedned, mit vásárolj, vagy milyen ruhát hordj. Amint nincs vallási elvárás, nem az egyház mondja meg, hogy mikor mit csinálj, valamint hogyan viselkedj. Ne a TV adja eléd az általa megrágott kész el-KÉP-zeléseket. Legyél TE az, aki elképzeli a jobb, SZER-ET-ET-ben élő világot.

 

Tegyél Te is valamit, tegyünk közösen azért, hogy jobb legyen ezen a csodálatos Földön az élet.

Ez legyen politikamentes, ez legyen meggyőződésmentes, vallásoktól és származásoktól mentes virtuális öleléslánc. Gondolj bele, mindenhol máskor van este 9 óra.

Kérlek, fordítsd le ezt az üzenetet a világ minden nyelvére és küldd el családtagodnak, barátaidnak. Kérjenek ők is és legyenek velünk minden este „csak” 5 percre. Talán így megérzed milyen az EGY-ütt lenni és együtt egy szerető folyamatban kérni a békét és a harmóniát.

 

… mert mindenki és minden EGY. Váljunk Eggyé ebben a SZERETŐ ÖLELÉSBEN AZ ÉV MINDEN NAPJÁN.

Bárhol is élsz a Földön, mindig van valahol este 9 óra. Amikor mi alszunk itt a Kárpát Hazában a Föld túloldalán akkor is van, aki szeretetben óránként átölel bennünket.

Legyél velem, legyél velünk este 9-kor minden este!

 

Amikor felébredsz, pedig kérlek, mondd el a reggeli HAHÓ meditációt. Csodákra leszel képes aznap és érezni fogod az összetartozás energetikáját, a kincset, ami átölel egész nap.

 

Itt olvashatod a Hahó meditáció leírását és magát a Hahó meditációt:

 

Eredendően egy „zártkörű”szakrális energetikai tisztító tanfolyam számára készítettem ezt a tisztító meditációt. A cél az volt, hogy a tematikája a tanfolyam ismeretanyagára épüljön, miközben az éjszaka sérülékenyebb Lényünket, a reggeli eszmélést követően minden reggel tisztítsa át a mindenség harmonikus rezgéseivel. Ennek a célnak a teljesülését a meditációt végzők minden esetben meg is erősítik.

A meditáció azonban túlmutat az abban résztvevők mentális és egészségi hozadékán, ha figyelmesen elolvasod, akkor szükségtelen ide minden magyarázat.

Ismerjük fel ezekben az időkben, hogy nem csupán parányi univerzumunkra a Testre kell oda figyelnünk, hanem a reggelenkénti eszmélésünket követően az egész Létrendszer és benne az Élettér harmóniáját is őrző társainktól is át kell vennünk nekünk is a stafétabotot és be kell kiáltanunk ebbe a felfoghatatlanul hatalmas láthatatlan Létrendszerbe:

„ HAHÓÓÓ!!!! Most már én is ITT VAGYOK!

Innentől fogva rám is számíthattok és én is számítok rátok!”

 

A Föld ugyanis gömbölyű! Minden pillanatban van, ahol felkel a Nap és minden pillanatban vannak, akik közülünk éppen felébrednek, visszaszerzik eszméletüket, onnantól kezdve Ők kell, hogy őrizzék a Békét és Harmóniát a Létrendszer energia-óceánjában!

Hogy ez innentől fogva így legyen, ezért kérem, hogy fordítsátok le a világ minden nyelvére ezt a meditációt és küldjétek el mindenkinek, hogy

soha ne szűnjön meg a „kétlaki” emberi tudat szeretet-rezgésének a jelenléte önnön megnyilvánulásunk terében, az Élettérben!

 

HAHÓÓÓ … ITT VAGYOK …!!! REGELI TISZTÍTÓ MEDITÁCIÓ

 

Nagyon mély lélegzetvételeket követően szólítsuk Őket…

  1. HAHÓÓÓ!!!… Testemnek minden intelligens sejtje és atomi részecskéje, földi lényemnek összes LÁTHATATLAN szakrális alkatrésze és tudatformája!… Felébredtem! Innentől fogva én is ITT VAGYOK …!!! Számítok rátok és Ti is számíthattok rám!
  2. HAHÓÓ!!! Földnek összes alapvető eleme (tűz, víz, fa, fém, és levegő) és fény-oldali láthatatlan Teremtői! !!! … ITT VAGYOK!!! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!
  3. HAHÓÓÓ! Földnek összes itt megnyilvánult lénye az egysejtűektől a főemlősökig!!! ….. ITT VAGYOK!!! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!
  4. HAHÓÓÓ!!! Emberek a Föld minden táján, vizek partján, a nyüzsgő városokban, sík-, és hegyvidéken, bányák mélyén, tengereken, levegőben, azok is, kiknek áldott állapotban lévő Anyák vigyázzák még perceit, kik épp most születnek, kik épp most távoznak, és akik hozzánk hasonlóan épp a saját köreiket járják az Ember utazás-rítusának stációin ebben a földi világban!!!…. Felébredtem! Innentől fogva már én is ITT VAGYOK!!! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!
  5. HAHÓÓÓ FÖLDANYA és a FÖLDNEK TEREMTETT PÁRJA talpam alatt, a fejem fölött és testemnek terében!!! ITT VAGYOK…!!! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!
  6. HAHÓÓÓ Nap, Hold, Bolygók, Csillagok, Csillagvilágok, és a hozzátok tartozó összes jó szándékú intelligens tudatforma!!!… ITT VAGYOK …!!! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!
  7. HAHÓÓÓ Földi pályafutásom összes jó szándékú Segítője! …. ITT VAGYOK…!!! Számítok rátok!
  8. HAHÓÓÓ!!!… Őseim az összes földtörténeti és intergalaktikus korban, és a Létrendszer összes valóságában!!! …. ITT VAGYOK…!!! Számítok rátok jó szándékomban és Ti is számíthattok rám!
  9. HAHÓÓÓ ÖSSZES SEGÍTŐM a Létrendszer összes fényoldali valóságában!!!… ITT VAGYOK…!!! Fogjátok vissza tudatomat és lábaimat a tévelygés útjától, védjétek meg lényemnek minden megnyilvánulását a rombolás erőitől! Számíthattok rám és én is számítok rátok jó szándékomban!

 

Ti mindannyian és én itt, ez a parányi Testben élő TUDAT! Hozzátok indítom földi lényem SZERETŐ EGYÜTTÉRZÉSÉNEK hullámait,… fogadjátok szeretettel!

(KÉPEK és ÉRZÉS, karok kissé kitárva, mert adunk és veszünk!!!) ………….

LÉTEZZÜNK INNENTŐL EGYMÁS KEZÉT FOGVA SZERETETBEN, BÉKÉBEN, HARMÓNIÁBAN

Az EGYETLEN LÉTEZŐ

 ÖRÖK DICSŐSÉGÉRE!!!!

 

 

(Elsőként küldjük szeretetünket parányi univerzumunkhoz, testünknek atomjaihoz, sejtjeihez, szerveihez, a Földhöz és Lényeihez, a Bolygókhoz és Csillagokhoz, az intergalaktikus otthonunkhoz és Lényeihez, végül induljunk el még ettől is feljebb a FORRÁSUNKHOZ, a legfelsőbb EGYhez!

A vizualizációban szólítsunk meg mindenkit.

„Álljatok meg egy pillanatra, éppen születők, és éppen távozók, rohanók és földet művelők”,

majd lássuk az elkeseredett tömegeket, kiket természeti katasztrófa sújtott, kik katasztrófák vagy az emberi gyarlóság miatt elvesztették otthonukat, lássuk szeretteinket, az egész Földet; integető Embertársainkat a rizsföldeken, a tengereken, a nagyvárosok zsibongásában, a szibériai tajga hófúvásában, Kamcsatka vulkánokkal tarkított földjén, Kína, Indonézia, Dél-Amerika, az arab világ piacain, a sivatag homokjában, személyes ismerőseinket távoli országokban, őserdők bennszülötteit rituális táncuk közben; lássuk és halljuk a madarak, a Vörös-tengeri halak, a szavanna állatainak, a sarki jegesmedvék, az óceánok bálnáinak és delfineinek az örömét stb., érezzük meg a Nap, a bolygók, a csillagok „szívének” dobbanását, rajtuk az értelmes élet lényeinek biztatását, őseink és szellemi segítőink arcvonásainak a felengedését és az Abszolútumok sziluettjének az áldását.

Köszöntsük Őket és küldjük feléjük szeretet-rezgésünket. Üdvözöljük Őket, miközben néhány percig érezzük a SZERETET szándékának, információinak és erejének az oda-vissza hullámzását!

 

Küldd el ezt a meditációt a föld minden sarkába, hogy a nap mind a 24 órájában, az órák mind a 60 percében, és a percek mind a 60 másodpercében, ahol éppen kel fel a Nap a földgolyó valamely pontján, legyenek olyan ébren lévő embertársaink, akik helyettünk is küldik a béke és a harmónia szeretet-hullámait a Létrendszer VÉGTELEN ENERGIA ÓCEÁNJÁBA!