Skip to main content

NEHÉZSÉGEK AZÉRT VANNAK, …..HOGY MEGERŐSÖDJÜNK!

Korábbi „Az ember nem egyéb meghekkelhető állatnál” című bejegyzésünkben megnézhető egy videon Harari véleménye a jövőnkről.

( https://hunsacra.hu/az-ember-nem-egyeb-egy-meghekkelheto-allatnal/ )

Friss hír, hogy az „eu” (csak így kisbetűvel, mint a Pál utcai fiúk esetében) be akarja vezetni a többségi döntéshozatalt és a vétó eltörlését, ami azt jelenti, hogy az eu „meghekkelt” vezetői hoznának meg minden döntést, azon meggyőződésük alapján, hogy Ők birtokolják az igazságot!

Csakhogy az igazságmeghekkelt tudatú politikusok és emberek esetében – nem többségi alaphoz és nem lájkok számához köthető, hanem ahhoz, hogy az adott döntés mennyiben szolgálja a Föld, a földi élet és az ember megmaradását itt ezen a bolygón .

Ezt másként úgy nevezzük, hogy béke,  amely akkor várható, ha olyan döntések születnek, amelyek mindenki érdekét egyaránt szolgálják,  hogy az mindenkinek jó legyen ! Ezt nevezem én Szakrális Értékrendnek !

Napjainkat a fegyveres erőszak árnyékolja be, amely nem a két ország területéért és valójában nem is közöttük dúl. Ez a küzdelem a tömegtudat feletti globális és korlátlan ellenőrzésért folyik, amelynek célja egy könnyebben irányítható, lebutított népesség kialakítása, kiszelektálása, a „lopakodó erőszak” különböző látható és láthatatlan formáival együtt.

A „lopakodó erőszak” legalább 2 évezrede itt van jelen a Földön,  amelyekrőléppen itt az ideje összefoglalón beszélni.

Magyarország érintettsége okán először is szólnunk kell;

 • a politikai,
 • a gazdasági
 • a pénzügyi,
 • a gender és „meleg”erőszakról,

amelyekről szükségtelen sok szót váltani, talán a gender és a „meleg” erőszakról kell itt megemlíteni, hogy annak nem csupán szexuális töltete van,  hanem az egész mögött kőkemény láthatatlan, szakrális rendszerek és erők állnak.

A lopakodó erőszak egész földi társadalmat érintő további fajtái a következők;

 • természettudományos erőszak

A tudomány végképp elzárkózik attól, hogy a láthatatlant beleépítse a megértésébe, mert az lerántaná a leplet a földi társadalom irányításáról és a tömegtudat manipulálásának és a lopakodó erőszak mindegyikének a láthatatlan tartományába eső módszereiről

 • történettudományos erőszak
 • orvostudományos erőszak

Bezárta magát a bőrön belüli térbe és beköltözött a gyógyszer gyártók zsebébe, kiszolgálva a transzhumanizmus,  és a fegyveres erőszak művelőit (ld. biológiai fegyvekisérletek orvosi laboratóriumokban )

 • transzhumán erőszak

A covidot követő vakcinálás legfontosabb káros következményei nem a biológia szintjén (ott is), hanem a láthatatlan tartományában jelentkeznek.

 • média erőszak

A média meghekkelt magántulajdonosai  magáncenzúrát alkalmaznak az országaink nyilvános terében. Szerepe az erőszak permanens bemutatása és a normalitás szintjére emelni a meghekkelt, lebutított embertömegek érték-, és mértékrendszerét.

 • faji erőszak

Az USA a rabszolgáknak köszönheti gazdagságát, de pl. Magyarországon is láthattunk fotón egy „meleg-büszkeségnapi” transzparenst, amelyen ez állt: „Magyarok! Kihalófélben lévő faj vagytok!”

 • vallási erőszak

A vallások dogmái mind a széthúzást és a tudatlanság fennmaradását szolgálja, lásd Ádám és Éva esete a tudás fájával, a Bibliában!

Az erőszak minden formája mögött a Földet uraló láthatatlan erők és köztünk élő emberek kis csoportja áll, az Ő hasznukat szolgálja.

Addig, amíg néven nem nevezzük, el nem ítéljük a lopakodó erőszak fent említett fajtáit, nem használjuk ezen fogalmakat megbélyegző napi közbeszédben, addig fennmarad a fegyveres erőszak minden fajtája itt a Földön.

Nekünk magyaroknak küldetésünk az érték-, és mértéktelenség néven nevezése, az igazság következetes kimondás!

„így készülünk szelíd háborúra

mindig magunkért, soha mások ellen,

sót párolunk és vásznakat szövünk,

s míg kisebbítnek,  lassan megnövünk .” Dsida Jenő

Hiszem ugyanis, hogy a nehézségek azért vannak, hogy végre fejben is megerősödjünk ! Ismerd meg a Magyar Szakrális Anatómiát és akkor megismered az igazságot!

Az Igazság szabaddá tesz Titeket!”  János 8:31.32.

 

Győr 1-es tanfolyam május 21. szombat

Paks 1-es tanfolyam május 22. vasárnap

 

További időpontok:

Jelentkezés