Skip to main content

Kedves Olvasónk!

 

Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ami itt folyik az normális dolog?

Mennyi baj és rettenet forrása lehet egy hamis egyház? Mennyi ember napi életének megkeserítéséért felelős? Csupa kérdés, és akkor még nem beszéltünk azokról a helyzetekről amit ezek a kis „szeanszok” okoznak az emberek életében. Változtatásokat indítanak meg szakrálisan a „szentelt víz ” által a „megszentelt” személy szakrális lényében. Amikor majd egy gyanútlan ember leül mellé egy kávézóban, vagy a buszon, akkor ő is fogja érezni ennek az „áldásos” hatását.

Bele sem merünk gondolni mi is lehet abban a vízben szakrálisan. Vagyis ki is lehet jelen abban a vízben, mert ugyancsak virgonc és ugra-bugrává válik mindenki.

Tudj többet a bennünket érő szakrális beavatkozásokról. Szükséged lesz rá. Egy olyan világ közeleg, amelyben nem írják ki nagybetűvel hogy: ‘VIGYÁZZ AZ ÉLETEDRE TÖRÜNK- 10 PERC ÉS KEZDÜNK!” Egy olyan világ közeleg ahol semmid sem lesz csak TE MAGAD! Amit Te meg tudsz csinálni saját magadnak szakrális ismeretek birtokában, az csak a TIÉD lesz. Ne másra várj hogy megoldja helyetted. Te magad fogod rendbe tenni az életedet a szakralitás törvényeinek és ismereteinek, kapcsolatrendszereinek köszönhetően. Mindezt a saját TUDATODDAL! Nem kell egyház, nem kell vallás, sőt tekintélyként sem kell senkit tisztelni! Ne dőlj be a hamis tekintélyeknek, egyházaknak!

Budapesten tartunk 2-es szintű tanfolyamot a hétvégén. Várunk szeretettel, ha szeretnél még az augusztus elején megtartandó 3-as szintig felzárkózni arra a szintre amikor már igazán hatékonyan meg tudod védeni magad a hasonló ármánykodásoktól. A gonosz emberek köztünk járnak. A jó emberek is köztünk járnak. A jókat keressük, hogy változtassunk a világunkon!

Jelentkezni itt tudsz:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1933648413690676&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing