Skip to main content

Megosztunk veletek két levelet, melyet régen kaptunk. Mostanában sokat foglalkozunk az olyan gyerekekkel, akik oltáskárosultak, valamint olyanokkal, akiket szakrális fejlettségük okán támadnak. A szakrális támadások eredményei azok a pillanatok, amikor egy autista rohamot kap, vagy amikor a gyerek a földhöz veri magát, vagy veri a saját anyukáját és a tehetetlen szülők csak zavarodottan szaladgálnak fűhöz és fához.

Ez a kisfiú 5 év némaság után megszólalt.

Azért adjuk közre, hogy tudd TE anyuka, apuka, akinek gyermeke hasonló nagy bajban van: VAN megoldás!

Tanulnod kell, ismereteket kell szerezz a szakrális tisztításról, a szakrális tisztaság fogalmáról, a szakrális törvényekről. A rendellenes és mérgező személyes életterek tisztításáról.

Naponta pár percet kell erre szánnod és látni fogod a változást a gyermekeden.

Szavakkal és a TE szándékaiddal avatkozol be.

Nem vallás, nem egyház, nem szekta, nem kell félni elindulni… Csak Te, mint szülő tudod őt napi szinten megfigyelni. Észrevenni a változást a gyermekedben, és azonnal gondolataiddal beavatkozni. Folyamatosan figyelni és érzékelni azt, ami szemmel nem látható, de a gyermeked érzi és reagál is rá. A viselkedése mindent elárul és a gyermek szenved.

Felhívom a figyelmedet a szövegben egy szóra: KÉK. Régi tanítványaink tudják miről beszélünk….

Valamint felhívjuk minden szülő figyelmét arra, hogy minden oltás ( nem csak a kovidról van szó) amelyet a gyermekének beadnak- mert kötelező- megtisztítható azoktól a láthatatlan betegítő rendszerektől, amelyeket közvetlenül a gyártás után egyes titkos társaságok képviselői rátesznek.

A szakrálisan nagyon fejlett gyerekek erre reagálnak, és mutatnak különféle tüneteket.

Ez az anyuka is arról tájékoztatott bennünket 2014-ben, hogy a gyermeke azután lett megnyomorítva, hogy megkapta a kötelező védőoltást.

Az anyák látják, hogy a gyermek szeme nem tiszta, nem Ő néz ki a szemén. Valahogy így lehetne ezt leírni.

Nézd milyen okos lett ez a kisfiú, hogyan bontakozott ki gyorsan a gyermek, miután anyuka eljött a tanfolyamra és Sándor járt a házukban egy tértisztításra.

Milyen okos ez a gyermek!

Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamra jelentkezni itt tudsz:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

 

Egy határon túl rekedt magyar ember írása:

  1. MÁRCIUS 3.

Szép estét kívanok!

Szeretnek beszamolni Marci fejlodeserol. Teljes egeszeben szeretnem felvazolni a beszedhez valo viszonyat.

Az oltas elotti idoben(masfel evesen)  kommunikalt velunk,  kerdezett is, mind a mai napig emlekszunk a kerdesekre, amibol lehet kovetkeztetni, hogy teljesen atlagos gyerek volt. (peldaul Matyival tanultuk a szlovak szavakat, es Marci alig ketevesen hamarabb megtanulta, mint a batyja, es mikor Matyi nem tudta, o teljesen mellekesen megmondta a helyes valaszt..)

Amikor nem voltam otthon, ezt kerdezte: anyu hol van?  aztan  nyari  zapor eseten villamlas is volt, es erdeklodott, hogy: mi volt ez?

vegul pedig egy oracskara atvitte apukaja a nagymamahoz , es aggodva kerdezte , hogy: jossz értem?

aztan az oltast kovetoen teljes nemasagba borult, evekre, volt olyan hetunk hogy egy hang, nem sok, annyit sem adott ki, mereven nezett maga ele, nagyon ijeszto volt, hogy szinte semmire nem reagal…

Mi szinte rogton, a tettek mezejere leptunk,   es mindenkihez elmentunk, aki csak egy ici pici informacioval tud szolgalni, amivel segithetunk Marcin. Sok sok tisztitokuran reszt vett Marci, mondhatni három eves koratol folyamatosan dietazik, es szellemgyogyaszhoz is jartunk-jarunk, aki tisztitast is vegzett, vegez-ha megyunk. Talan ennek a hatasara is, Marci szep lassan elkezdodott fejlodni.

Tegnap viszont olyan dolog tortent, ami már evek ota nem! Utobbi idoben egyutt keszitjuk az ennivalojat, erdekli ot. Peldaul, ha “tokkarikát” ker enni, akkor a felszeletelt cukkinit  mindig o pakolja be a serpenyobe, es utana en megsutom. Minap is ezzel foglalatoskodott, mikor a kutyank elkezdett vonyitani(szirena hangra mindig vonyit…) Marci erre felfigyelt, s mivel en minden rezdulesere figyelek, magyaraztam neki, hogy a szokincset fejlesszem:a Barni vonyit. Kinez az ablakon erre megkerdezi: miert vonyit? azt hittem ott csuszok ossze a konyhaban, ereztem, hogy labaim elgyengultek, mivel utoljara ket eves kora elott kerdezett! Tehat nemsokara 7 eves, az 5 ev alatt nem kerdezett semmit, 5 ev ota ez volt az elso kerdese!

Konnyeim nyeldesve magyaraztam neki. De utana is alig ismertem ra, folyamatosan ket harom szavas kerek mondatokban beszelt. “Tomi szamitogepezik. A gyerekek szamitogepezhetnek. Matyi ul. Anyu bejott a hálóba”. stb.  Mjad masnap is folytatta , verset szavalt, Matyi iskolai versét, sokszor egymas utan hangosan, es nem csak monotonan, hanem hangsulyozva!  a “Sicc, te  macska”-t   majd kozelmúltban tortent  esemenyeket emlegetett “Viktorkaval es Zolikaval-unokatestverei- megyunk az étterembe(keresztelo utan voltunk etteremben).

…es ma is folytatta, ahogy ismet elmelyulten fozocskeztunk egyutt, egyszer csak elkezdi:

“ Az angyalok a foldon vannak. Hogy vagytok , angyalok?  Az angyal…(itt nem ertettem a kimondott szot) kék.  En is angyal vagyok. “

Nem nekem mondta, de megis, mintha beszelgetett volna “valakivel”.

 

Azt egyertelmuen megfigyeltem, hogy mindig bele kell merulnie valamibe, valami megszokott tevekenysegbe, hogy mint egy tudatmodosult allapotban, tisztan erthetoen beszeljen. Ha veletlenul ebben a tevekenysegeben megzavarja valaki, ránez , de mar nem folytatja. Ilyenkor meg levegot is alig merek venni, es meghatodottan hallgatom ….., van ugy hogy be se merek menni a szobaba, csak hallgatozok … , nehogy megzavarjam ot.

Jo ejszakat kívanok, szeretettel : Anikó

 

  1. OKT. 30,. MÁR ISKOLÁS

Kedves Sándor!

 

Marcival megkezdtuk az iskolat, nagyon szeret iskolaba járni, okos, kapott egy IPadot az igazgatonotol, es o azon dolgozik, nehezitett feladatokat, mert amit most a tobbiek tanulnak, azt o mar tudja. Meglepett engem is, h a szlovak is jol megy neki, es kiderult, hogy  szovegertese is jo. Csak iroeszkozt nem hajlandokezebe venni… Az iskolaban eddig sikerult is tisztitanom gyorstisztitassal, ha szukseges volt. Egyre jobban kiismerem a reakcioit, es ilyenkor sokszor sikerul segitenem neki.

Viszont itthon nem értem miert, sokszor nem sikerul. Most nalam van az, hogy folyamatosan a fuleire tapasztja a kezeit. Probaltam kipalcazni, de tobb alkalommal kivette a kezembol, es ezert nem tudom palcaval megallapitani mi lehet a gond. Aztan “beugrott”, hogy talan azert, mert ugyan segitsegre van szuksege, de nem tolem, lehet keves vagyok hozza. Meg is kerdeztem tole, “Marci, kerjek, vagy ne kerjek segitseget?” es erre azt valaszolta, hogy “kerjek segitseget”

Szeretnelek megkerni, hogy megnezned a Marcit,  mi lehet a gond? vagy kuldjek a hazrol kepet, esetleg megnezned azt? Mostanaban minden ejjel felebred hajnali 1/2 négy es negyorakozott, mindig ebben az idopontban. Ilyenkor atmaszik az en agyamba, es ott alszik tovabb…..

 

Még egyet megjegyeznek, hogy nyaron mar egesz szep hangosan kert, es most ismet visszaallt a suttogasra, hallgatasra…, illetve maganak motyog.

Nagyon szepen koszonom az eddig segitseget , nagy konnyebbseget jelent ez a Marcikanak.

Szeretettel: Anikó