Skip to main content

Ezekben a generált félelemkeltő időkben egy kis vidámságot hozunk az életedbe.

Amikor valaki úgy jön a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamaira, hogy Ő gyógyító akar lenni, mert ezt mondták neki a nagy jósnők, valamint mindenféle mágiával foglalkozó “csudaemberek”.

(Csak zárójelben jegyeznénk meg, hogy nem sokáig maradhat az oktatóteremben a leendő “gyógyító”, vagy már a jelentkezéskor kiszűrjük azokat, akik feltörekvő mágusok, megmondó nagy emberek akarnak lenni. Sokszor azonban az ÉG-i hatalom beenged egy-két érdekes embert, mert megkönyörülnek rajta, és esélyt kap a sorsának korrekciójára, valamint látják mennyire szenved és kínjai vannak… amivel aztán nem él és továbbra is marad a kaptafájánál. Na, őket szépen haza szoktuk segíteni a tanfolyamról az első pár órában, mert tele kancsóba nem lehet tölteni.)

Legyél kritikus és ne dőlj be mindenféle  mágikus produkciónak. Nem más fog rajtad segíteni, mint Te magad!

Nekünk se higgy! A megtapasztalás és a sikerélmények adják majd számodra azt a lendületet, ahol végre elhiszed hogy a szakralitás nem azért nem látható mert nincs, hanem azért mert nem hiszel benne és nincs semmilyen kapcsolatod az ÉG-i fényoldali segítőiddel.

A befolyásolt tudat pedig csak teszi amit megkövetelnek tőle. Vajon hány embernek diktálnak így? Mások nevét veszik fel és szinte fanatizálják az embereket ezek a csoda nagy “megmondó” emberek.

Rékalizák, , Ízis papnők, csatornázó művészek stb…

Akkor nevessünk végre egy jót: