Skip to main content

 

 

Gondolkodjunk most hangosan együtt.

Hogy kerülhetett ez a pár női magas sarkú csizma a fára?

Bizonyosan a telihold-szeánsz alatt alacsonyan szállt egy sikkes boszorkány és a fán akadtak a csizmái, vagy valaki jókedvében égig dobta a csizmáit, vagy balesete volt és lerepültek róla. Vagy ha elég misztikusak akarunk lenni, akkor azt mondanánk, hogy a felkapott felemelkedett mesterek, médiumok, csatornázó önjelölt misztikus valakivé válni akaró guruk, felemelkedett papnők, előtte megjósolták, hogy égi tipegők fogják szántani a fa lombkoronáját, és amíg a szántás zajlik, a fák lombjának suhogása hull alá megfáradt szívetekbe… na, tessék, és ott libegnek, szántogatnak…lógnak a fán. Máris igazuk volt!

Ez most ironikusra sikeredett.

Elnézést kérünk.

A lényeg viszont az, hogy furcsa dolgokkal mindig találkozhatsz. Nem kell hülyeségeket elfogadni, belemagyarázni a dolgaidba. Tekintélyek után sem kell menned. Sokan csak úgy tudnak kitűnni a tömegből, ha magukat felemelkedett mesternek mondják, megvilágosult mester-tanítónak. Alakítanak Face book oldalt és csoportot, iskolát, egyházat, vallást, alapítványt. Mesternek szólíttatják magukat a tanítványaikkal. Idegen neveket vesznek fel, hogy még nagyobbnak látszódjanak. Ezek a “nagy” mesterek aztán javakat és egyéb járandóságot csikarnak ki a megtévesztettekből. Szinte használják őket. Hallottunk már ilyet, sőt olyat is, aki Szakrális Ébredés tanfolyamain megszerzett ismereteit használta alapként a kutyuláshoz. Akire sokat bíztak, sokat is várnak el az Égiek. Ilyenkor csak az idő hozza meg a választ.

Hogyan történik ez meg? Nem tudni. Találgatni lehet csak. Változhat a szellemi vezetése annak, aki tekintély akar lenni. Ilyenkor kap hozzá segédletet, lehet, hogy még információkat is…, de egy biztos, hogy nem onnan, akitől gondolja a delikvens nagy médium.

Nem kell hinni senkinek. Még nekünk sem! Tapasztald meg. Éld meg! Ha működik, annyit építs be az életedbe, amennyit gondolsz. Ha úgy érzed, hogy eljönnél évente egyszer egy – bármely szintű tanfolyam ismétlésére, hogy friss legyen az ismereted, hát tedd meg, de senki sem fog irgumburgumokkal zaklatni.

“S Törpikék, csípünk benneteket……” és még sok hasonló történet. ( St. Germain divatos szlengben nyomja, pont akkor amikor pár sorral később épp a magyarok szakrális nyelvére hivatkozik a “nagy” csatornázó kisiparos.)

 

A legutolsó csatornázó csoda ember írásához csak ezt a pár sort tennénk be kommentként a facebook oldalára:

“Micsoda perpatvar lenne, ha az összes St.Germain csatornázót összezárnák egy nagy arénába. Én is ismerek egy ilyet. Mindegyik azt hiszi, hogy Ő az igazi, miközben a szakrális világ sok szereplője is annak adja ki magát, aki elég nagy ahhoz, hogy a csatornázót tekintélyessé tegye!”

Természetesen nem tesszük.