Skip to main content

Ünnep van.

Gyülekeznek majd az emberek a jobb és a bal oldali pártok által szervezetten. Csak nekünk van olyan érzésünk, hogy ez nem csak az ünneplésről szól? Azok a hősök akik 1956-ban az utcára mentek, igaz magyar emberek voltak. Meghaltak, vagy elhagyták a HAZÁT, hogy ne öljék meg őket. Azok, akik ezeket az akármilyen meneteket szervezik, csak bábok egy-egy Úr kezében. Ilyenkor nem terjed a vírus, ilyenkor csak várakozik és majd holnap terjed… Itt járt a Pápa óriási tömeget vonzott és érkeztek minden égtáj irányából. Vadásztunk is egy nagyot és volt nagy tülekedés, vagy nem is tudjuk mi volt ott… vezetnek bennünket mintha vakok lennénk.

Az biztos, hogy novemberben növekedni fognak az esetszámok egészen a választásokig. Még a “plakát-professzor” is csak annyit mond -“egy magyar felmérés szerit…….” csak az oltatlanok  betegednek meg! Jó szöveg!  Milyen magyar felmérésről beszél?

Churchill mondta: “csak annak a statisztikának hiszek, melyet saját kezűleg hamisítottam !

Korábban már írtunk a NYIRKAI JÓSLATRÓL.

Itt van egy nagyon értékes ember, és annak az igaz magyarázata a nyirkai jóslatra. Már nem érte meg ezt a káoszt. Ő is csak találgatott hogy mit is jelenthet ez, ami jelenlegi korszakunkra vonatkozik. Mi sajnos már tudjuk. Érezzük a bőrünkön. Oltatlan az oltottat vádolja, oltott az oltatlan embert okolja. Családokon belül is félnek egy karácsonyi asztalhoz együtt leülni. Vita heve leng a levegőben. Óvatosan fogalmazva próbálják megélni a szép ünnepet. Félelem és bizonytalanság van a levegőben. A gyerekeink ebben nőnek fel. A mi gyerekkorunkban még mezítláb szaladtunk, sárral dobáltuk egymást, seprűvel kergettük meg a másikat ha nem tetszett pár szó… most egy virtuális térben és unatkozva nőnek fel a gyermekeink. Nem lesz ez így jó. Mivé válik egy generációnyi reménység?

Amint végig olvasod a nyirkai jóslatot megérted annak igazságát. Megérted annak a lehetséges jövőnek a zordságát és megérted a dicsőségét.

Tanuljunk belőle! Ne történjen meg.

Fürkésszük együtt a nyirkai jóslat szavait. Sajnos már elment Máté Imre bácsi, de szavai örökre élnek velünk. A felvétel nem jó minőségű, de 2013-ig értelmezi, amit mi csak foszlányokban tudunk. Sajnos, pont most lenne a legnagyobb szükség a pontos információkra, és az ő hihetetlen ismereteire.

 

Nézzétek meg a borítóképünket alaposan. Ugye hogy Ti is látjátok?

Dunaszerdahely egén jelent meg.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MrKjVDOWPSM&ab_channel=Iker%C3%B6rv%C3%A9ny

 

http://yotengrit.hu/bu-un-vallas/kormoran-rend/