Skip to main content

Állunk a vártán!

Kitartunk, még akkor is, ha úgy érezzük már nincs erőnk harcolni. Már elfogyott, már feladtuk…és még mindig állunk.

Úgy, ahogy ez a huszár állt ott a SZÉKELY és a MAGYAR zászló árnyékában.

Harcol a széllel és a jéggel, de áll és kitartóan tűri az elemek csatáját.

 

Kérjetek a magyarságnak hozzánk méltó országunkat vezető embereket. Olyan vezetőket, akik értik a lényeget, akik mernek tenni, és nem hajlanak meg a szélnek!

Örömteli mai hír, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök úgy fest nem ül fel pánikvonatra, és mer most is ellene menni a szélnek. Reméljük kitart, és ez az egész küzdelem a vírus ellen sikerrel jár.

Össze kellene tartani. Felkészülni a változásra. Változás lesz.

A változás először az ébredezéssel kezdődik. Aztán jön az felébredés, aztán pedig remélhetőleg a káosz helyére megérkezik az igazi rend.

A felébredett tömegek segítik azokat, akik még csak botorkálnak. A botorkálók okozzák most a káoszt. Azokat kergeti az őszi szél jobbra és balra. Aki tisztában van a gyökereivel, a ősi szakrális támogató erőkkel tiszta kapcsolatot tart, azt előbbre viszi még a gond is.

A bölcsesség maga a meggyógyult fájdalom. Bölcs és örömteli,  mert itt Kárpát hazánkban  büszkén kimondható ez a mondat:

Magyar vagyok!

Akinek rend van az elhivatottságában és a hitében, nem fog elhajolni, sőt meghajolni sem!

 

 

 

Kárpátia – Magyarnak születtem

szerző(k): Petrás János, Petrás János forrás: Zeneszöveg.hu
Nem hajlok semmi szélnek, Pusztító jégverésnek, Úgy állok rendületlen, Magyarnak születtem! Hiába ütnek, rúgnak, Kemény fából faragtak. Az ég ítél felettem, Magyarnak születtem! Lágy eső arcom mossa, Vállamon népem sorsa. Teszem mit meg kell tennem, Magyarnak születtem! Vadászhat énrám bárki, Van erőm bosszút állni. Én soha nem felejtem, Magyarnak születtem! Ha egyszer megtagadnám, Édes jó szülőhazám. Sújtson le rám az Isten! Magyarnak születtem! Rab madár, hogy ha voltam, Kitéptem minden tollam. Áruló sosem lettem, Magyarnak születtem!

 

 

Amikor a költemény és a kép egymásra találnak .."Nem hajlok semmi szélnek, Pusztító jégverésnek, Úgy állok rendületlen, Magyarnak születtem!"

Posted by J.S. Kovacs – Jake on Sunday, May 31, 2020