Skip to main content

Kedves Barátunk!

 

Mától kezdve Magyar Szakrális Anatómia a nevünk!

Nem véletlenül. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi mindannyian szakrális alkatrészekből, szakrális jelenlétekből vagyunk felépítve. A Magyar Szakrális Anatómia segítségével megtanulod felismerni azt, hogy hol keresd a harmónia hiányának okait.

Ha fontos neked, hogy egészséged megmaradjon, akkor illik megtanulni- ha tanítható vagy, mert nem oktatunk mindenkit- a Magyar Szakrális Anatómia ismereteit.

Minden előbb szakrális szinteken dől el. Láthatatlan módon, szemeddel nem látod. Rengeteg alkatrészünk van. Még a puli kutyának is vannak, vagy az almafának. Ez mind egy, és ugyanazon rendszert tartalmaznak, csak más-más szinteken.

Az emberi  szakrális lényünknek csak 4 %-át látjuk a szemünkkel.

Valaki megkérdezte a múlt héten. Érdemes a jelenlegi nagy bajban lévő földön még tervezni? Mindenhol csak a pusztulást látja…

A válaszunk egyértelmű. Érdemes. Sőt, most lehet igazán ismereteket szerezni, mert akkora a baj időnként. A baj gondolkodásra serkent mindenkit.

Sorra halnak meg a fiataljaink. Egy része súlyos krónikus betegségben hunynak el, másokat mentális betegségeik pusztítanak el. Gyermekeink viselkedés zavarosak lesznek, lassan minden gyermek autista, vagy ADHD kódot kap, vagy nem kap, de akkor nyomorítják őket az iskolában tovább.

Miért? Engedjük ezt?

Szülőként kötelességed megtanulni a Magyar Szakrális Anatómiát, hogy meg tudd védeni gyermekedet.