Skip to main content

Kedves Barátunk!

Kérünk szépen, ha nem vettél részt az elmúlt 1 évben „3-as” tanfolyamon, akkor kérünk téged, hogy ne jelentkezz 3+ képzésre.
Ennek az az oka, hogy gyors tempóban frissül hála ÉG-nek a tananyag, és nem igazán tudsz jól kérdezni a 3+ tanfolyamon, ha még a régi ismeret van a birtokodban. A 3+ képzés a mindenkor aktuális Magyar Szakrális Anatómia 3-as tanfolyam ismereteit dolgozza fel gyakorlati formában. és még van plusz is természetesen. Kérdezni sokat lehet a 3+ tanfolyamon. Ez jó hír.
Valamint, ha hiányos ismeretre akarsz építeni várat, az nem lesz stabil vár.
Ha eljönnél ismételni várunk szeretettel az alsóbb szinteken, hogy a kirakós játék, aztán tényleg a végén a 3-as tanfolyamon, vagy utána a helyére pattanjon.
Természetesen előfordulhat, hogy elutasító választ kaphatsz még így is. Ennek sok oka lehet. Nem nyomozzuk ki, még a kedvedért sem, ha a válaszod nem, akkor az nem.

Ha jöhetsz a 3+ tanfolyamra, azt jelezni fogjuk neked a jelentkezésed elfogadásakor. Ez vonatkozik a 3-as tanfolyamra jelentkezéskor is.
Tudjuk ez fura, szokatlan dolog. Ezt így tartjuk helyesnek, még akkor is ha magunk alatt vágjuk a fát vele.

Jelentkezéskor kérünk szépen jelöld meg, mikor vettél részt az elmúlt 1 évben a 3-as szintű Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamon, hogy megkönnyítsd a munkánkat.

Megértésedet kérjük.

Köszönjük szépen.