Skip to main content

Kedves Barátunk!

A világ egy különleges rendeződési folyamatban van. Nem tudjuk meddig tudunk még oktatni a járványügyi helyzet miatt, ha tudsz gyere el az e hétvégi 3-as tanfolyamra.

A jelenlegi 3-as tanfolyam – mint mindig – nem a régi 3-as szint. Az ismeretek folyamatosan fejlődnek. Készülj fel szakrálisan is, mert nem tudni hogy mikor milyen szél fúj és hogy az merre visz majd téged…

Megbolondult a világ. Ezer arcát mutatja a tanácstalanság…

 

Gyere, várunk ha már végeztél 2-es tanfolyamot, de csak akkor.

Jelentkezni lehet és még ma meg fogod rá kapni a választ, hogy jöhetsz vagy nem a 3-as tanfolyamra. Akik sorozatban kapták az elmúlt években az elutasítást, azoknak nem kell jelentkezniük. Akiben nincs meg az alázat, a tisztelet az ÉG-i hatalmakkal szemben, csak nagyravágyásból és kivagyiságból szeretnék ezeket az ismereteket, vagy csak azért hogy megszerezzék annak dokumentációját és vigyék tovább  rettenet sötét helyekre… azok maradjanak csak nyugodtan otthon.

 

Nem titok: itt olyan dogmákat döntünk most le ezen a 3-as tanfolyamon, melyek végig kísérték az életedet… elhitted, mert így magyarázták neked évszázadok óta.. közben pedig ajjjajjjjajjj nem egészen úgy mennek a dolgok és nem is az az, ami az….

 

Ölelünk szeretettel.