Skip to main content

Miért kellenek a gyógyszerek? Miért is kellenek a betegségek?

A betegségeinket igenis meg kell becsülni. A fájdalmainkat is. Olyan mint egy jelzőtűz. Jelez, hogy gondolkozz és tegyél valamit. Tegyél valamit, mert valakik úgy gondolják, azt csinálhatnak veled amit csak akarnak. Így aztán lesz belőled jól fogyasztó, jól vásárló valaki/valami. Termeled a nekik szükséges dolgokat: pénzt, és testterméket. (Erről bővebben a tanfolyamon.)

A test hirtelen reagál a tér struktúra sugárzásának változásaira. Reagál arra is, ha valami megváltozik a szakrális lényedben, vagyis valaki beleavatkozik láthatatlan szinteken.

Valami olyan ez, ha elképzeled, mintha valaki egy dárdát akarna a testedbe állítani. A dárda hegye elindul és nekicsapódik a testednek nem látható szinten – tegyük fel- amikor becsapódik azt érzed, hogy belenyilal, szúr, vagy éget… ilyenkor kellene határozottan elgondolkodni azon, hogy szakrális segítséget kell kérned. Szakrális ismeretek nélkül védtelen vagy mintha ruha nélkül indulnál el a sarkvidékre.

Az emberek galádok, és rettenetesek tudnak lenni. Időnként vannak olyan aljas emberek akik a másiknak kárt akarnak okozni. Teszik ezt anyagi érdekből, vagy ” csak ” irigységből, lehet hogy csak azért mert szebb vagy a szemében mint ő valaha lesz. Lehet több sikered van mint neki,  de lehet csak úgy tudja ezt megtenni, mert valaki jól kifizette a “tudását” és most a háttérbe húzódva várakozik a fejleményekre. A legjobb lenne egy szép temetést rendezni neked, még lehet, az is megfordul a fejében, milyen szépen sírna a sírod mellett karolva a gyermekeidet.

Az élet azonban igazságos. Aki ilyet tesz megbízóként, vagy cselekvőként ezerszeresen kapja a nyakába a retorziókat, még jó ha ebben az életében. Akkor még talán fel is fogja fogni mit tett… a rosszabb az, amikor egy új életben pislog, hogy ezt miért is kapta?

Gondoljuk a becsatolt linkben szereplő “mágus”- nak is csak úgy, hirtelen akadt az asztalfiókban pár színes viaszbaba, meg pár szuper jól célozható színes gombostű. Gondolom a Te fiókjaidban is hevernek csak úgy, mert kell a mindennapi életedhez, egyébként is árulják a zöldségesnél, a napi bevásárláskor akár be is tudod szerezni.

Hangsúlyozzuk, hogy aki ilyet tesz, vagy bíz meg valakit ilyennel, az annyira komoly büntetést von maga után, hogy leírhatatlan. Ne is próbáld ki. Jobban jársz vele!

Előfordult már, hogy úgy jött valaki a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamra, hogy annyi baja és fájdalma volt, hogy fetrengett szinte a fájdalomtól. Segítsünk rajta könyörögte. A végére azért csak kiderült, hogy adott megbízást egy csodálatos mágusnak, sőt a végén már Ő is követte a ” mestert” és csinálta amit tanult…megvetettek vele eszközöket és komoly pénzt kellett fizetni a “tudásért”, szóval jobb ezt nem gyakorolni semmilyen formában. Nem lett szép a vége. Nincs védelem. Ezzel szokták áltatni magukat. Nem véd meg semmi ha ilyet teszel. Bárki, aki azt mondja kapsz védelmet az hazudik.  Nem kaphatsz felmentést, vagy védelmet, egy dolgot kaphatsz, gyalázatot a nyakadba. Felmentést soha, maximum megváltást egyszer ha sokszorosan vissza tudod adni egy fájdalmakkal teli élettel.  Ha lenne felmentés, vagy védelem, akkor, nem lenne ennyi megmagyarázhatatlan betegség a földön, vagy akinek nem találják az orvosok a baját. Biztos vagyok benne, hogy Ő, aki ott fetreng a földön a fájdalomtól az tudja… csak akkor ott már nagyon késő! Azokra is érvényes ez, akik segédkeznek bármilyen formában az ilyen embernek alig nevezhető valaminek. Nincs felmentés, kapja érte a retorziókat.

Csak azért tesszük közre ezt a videot, hogy gondolkozz. Attól, hogy azt mondod, hogy ilyen nem létezik, és hogy téged ez biztosan nem érint. Csak próbából a következő keresőszavakat üsd be a legjobb barátunk böngészőjébe a interneten.

Fekete mágia, átok levétel, rontás, ráolvasás, mágia, fekete mágus, jóslás, szerelmi oldás-kötés, rontás levétel stb.

Virágzik a biznisz. Nézd csak meg a keresési adatokat. Hány keresés volt ezekre a szavakra, valamint hány találat van rá csak magyar nyelven, valamint szerte az egész világban idegen nyelveken? Reméljük a vészcsengő már rendesen sikoltozik a fejedben.

Te akkor sem hiszed ezt el. Ilyen nincs.

Van egy nagyon rossz hírünk: attól még vannak emberek, akik ezzel keresik a nem éppen kenyérre valót.

Neked pedig egyre rettenetesebben mennek a dolgaid, elhagy a szerelmed, a vállalkozásod megy a kukába, a családod felbomlik, a lábad eltörik, elveszted a válóperedet, a gyerekedet egy vadállat neveli fel helyetted, a testedben pedig hirtelen megjelennek olyan fájdalmak amelyek a pokol kínjait idézik, a fejedben önpusztító gondolatok kezdenek megjelenni, a testi élvezetek hajszolása már csak az egyetlen célod az életedben … na itt kellene gondolkodni és cselekedni, mert ez magától nem múlik el mint a havazás.

Ha szakrális ismereteket szerzel egy fél perc alatt megszabadulsz ezektől a feléd irányított káros szándékoktól. Fél perc. Ennyi. Ők meg csak dolgozzanak szorgalmasan. Szembesüljenek csak a sikertelenségükkel napi szinten. Jöjjenek csak rá, hogy mennyire, de mennyire nem tehetnek rosszat másokkal. Azokkal akik felismerték, hogy mi emberek nem akárkik vagyunk fényoldali hierarchiában a létrendszerben.  Ha tehát ezután fáj valamilyen testrészed hirtelen, gondolkozz és kezd el tisztelni a fájdalmadat, mert ő szólt neked időben.

 

Mutatjuk a “véletlenül” a ládafiában talált babákat és tűket: