Skip to main content
A jövő héten szombaton, június 20.-án reggel 9-kor alaptanfolyamot kezdünk Törökbálinton.
Várunk szeretettel. ha nem érted mi folyik körülötted, de érzed valami nagyon nincs rendben veled. 
Ilyenkor szokott lenni az, hogy nem sikerülnek a dolgaid, az orvosok nem találjak a bajaid igazi valós okát, és csak kísérleteznek rajtad.
Megmagyarázhatatlan bőrkiütések lepték el a testedet, össze-vissza vérzel, rettenetesen fáj a fejed, szapora szívdobogásod van, nem tudsz aludni, fáj a gerinced és a derekad, legszívesebben fel sem kelnél reggel az ágyból, megfordul a fejedben, hogy legyél öngyilkos…
Ilyenkor kell ismereteket szerezni a létrendszer működéséről. Ilyenkor kell megtanulni kérdezni és meghallgatni a válaszokat. Ilyenkor kell a régi eszmerendszeredet kidobni a kukába és keresni egy másikat.
Amikor valaki hosszasan sorolja  a bajait, akkor csak hallgatunk. Hallgatunk, majd csak egy dolgot kérdezünk:
Mit tennél meg azért, hogy elmúljanak a bajaid? Mit tennél meg azért, hogy változzon az életed?
A válasz rendszerint az, hogy bármit, bármit….
Hallottál már a szakrális tisztításról? Hallottál már a szakrális anatómiáról?
Amikor ennek az embernek a lehetősége ott van, hogy a tudatát kinyissa egy különleges ismeret felé, de befékeződik, majd azt mondja: … hát én ilyenekben nem hiszek.
Majd folytatja a dolgait hasonlóan mint a beszélgetés előtt. Aztán eltelik még pár hét vagy hónap, vagy év és egyszer csak ott ül a tanfolyamon az, aki  ” ebben én nem hiszek-et” mondott.
A baj ezzel csak az, hogyha hagyjuk hogy valami ennyire elhatalmasodjon egy emberen, akkor azt már balgaság várni, hogy ez 10 perc alatt megoldódjon szakrális szinteken és fizikai szinten is. Mástól sem szabad várni a megoldást, ha Te magad nem teszel érte semmit sem. Mi sem fogjuk helyetted ezt megcsinálni. Egy kicsit segítünk, de aztán ezt neked kell intézni tovább. Aki nem akar tanulni és ismereteket szerezni, az továbbra is elfogadja azt az állapotot amiben eddig él, vagy élt.
Ezért van az, hogy a Magyar Szakrális Anatómia nem gyógyító tanfolyamokat tart. Mi oktatunk. Nem szervezünk szektát, nem szervezünk vallást, nem akarjuk hogy imádkozz, ha akarod akár évekig nem hallasz rólunk.
Mi megtanítunk téged kérni. Felismerheted azt a kegyelmet amit az ÉG-i erők jelentenek és kérhetsz tőlük. Akik érzékenyek erre, ők úgyis érzékelnek dolgokat, aki meg nem érzékeny, az ” csak” megkapja a kegyelmét a változásnak, vagy a változás lehetőségének. Ez nem egy “urigellersó”. Itt nem kérdezzük meg, hogy mit láttál, és mit éreztél. Itt mindenki megtartja magának mit élt meg. Nem mondjuk meg a tuti megoldást ha kérdezel valamit. Nem igyekszünk téged predesztinálni olyan dolgokra ami a Te igazi választásod lehetne.
Te magad, és a Te ÉG-i segítők létezésébe vetett hited mértékében fogsz változni, és változtatni magadon. Könyörgöm szakadj el az egyházak által rád erőltetett kifejezésektől. Nem kell egyház, nem kell vallás. Te magad vagy a hited. Miért kell, hogy valaki megmondja neked mit kell csinálnod? Válaszolok helyetted: azért hogy irányíthatóvá válj.
A lényeg úgyis a változás. A lényeg, hogy megtanuld amit teszel annak következményei vannak. Látod, hogy a szakrális törvények rád is vonatkoznak. Látod majd, hogy az ember nem akárki a szakrális hierarchiában. Kell, hogy tud ki is vagy valójában!
Lesznek jobb napok, és lesznek rosszabb napok. Képzeld el, hogy évek óta azt tesznek veled amit csak akarnak. A személyes élettered szutykosabb mint egy katona bakancs, a szakrális lényed ezer szinten van meggyalázva- amit általában megszoktál és hümmögve bár, de elfogadtál – átéled napi szinten a kolonizáció és a fekete mágia minden bugyrát. A még élő és mozgó tested, vagyis a földi megnyilvánulásod elfogadta ezt, és alkalmazkodott a körülményekhez. Jelzi a fájdalmakat, érzed a szenvedést és nagyjából kész és változtathatatlanul elfogadtad az állapotodat. Amikor szakrális –  nem látható szinteken – beavatkoznak akkor a biológiai testednek reagálnia kell a változásokra. Ezt érzed amikor fáj valamid. Amikor fáj hirtelen valamilyen testrészed, akkor legyél hálás. Hálát azért kell adni, mert figyelmeztet téged a fájdalom. Figyelmeztet arra, hogy cselekedj és ne ülj a babérjaidon.
A rosszabb napokon viszont ott lesz a kezedben a SEGÍTS-ÉG.
Megtanulsz jól kérni. Megtanulsz élni. Megfigyeled azt, ami körülötted van, és ezen a hited mértékében tudsz segítséget kérni, és ezen változtatni.
A lényeg:
A láthatatlan dolgok nem azért láthatatlanok mert nincsenek, hanem azért láthatatlanok mert láthatatlanok.