Skip to main content

 

 

Mi az, amelyről leszoktál mostanában? Mi az, ami megváltozott az elmúlt 100 évben?

Elmondhatatlan, mennyi minden megváltozott.

A vége akkor lesz a világnak, amikor mű nők, majd mű embereket szülnek. Amikor az a szó hogy: Édes ANYA csak egy régimódi visszautalás lesz, egy elnyűtt és letűnt korra. Akkor, amikor a kölcsönös szeretet helyett, egy robotizált, vetített világgá változik az életünk.

A szórakozás, a szórakoztatás már olyan szintű a Földünkön, hogy semmi másra nem figyelünk, vagyis nem jut szándékunk, időnk arra, hogy az igazán fontos értékek, értékrendek legyenek részei a napjainknak.

Felnőtt egy nemzedék aki unatkozik. Divat lett az unalom, vagy legalább is trend. Az unatkozó gyerekből amikor felnő, unatkozó felnőtt lesz, akinek szórakoztatás kell rapid módon.

Ezt a gyors szórakoztatást elégíti ki az összes technikai kütyü. Olyan ez mint a függőség, akkor is akarod, amikor nem akarod igazán.

Valóban csak egy szórakoztatásra, az élvezetekre, a fogyasztásra alapuló rendszer részei vagyunk mi emberek. A kolonizáció játékszerei vagyunk. Közben pedig még azt is gondolod, hogy mennyire nagyon jó ez… pedig csak halkan szuszogó rabszolgák vagyunk, akik még a hangjukat sem merik hallatni.

Építik közben az 5G hálózatot, de teljesen biztos, hogy már a 7G, a 8G, sőt akár a 12G hálózatot is tervezik. Lassan Te mint ember nem is veszel részt ebben a rendszerben.

Emlékszel a Terminátor című filmre?

Ugye érted?

 

 

 

 

Страшно подумать,на сколько мы отстали.

Posted by Vitaly Marhasin on Thursday, April 23, 2020