Skip to main content

Az első szó legyen az a szó, hogy NYUGALOM. A pánik és a vásárlási láz helyett, próbálj lazítani a rettegésen,  merni kicsit másként https://www.youtube.com/watch?v=-cY1Z3f_R30gondolkodni és felvenni a kesztyűt.

Talán nem vagyok egyedül, akinek a mostani koronavírus helyzetben eszembe jut egynéhány érdekes dolog, melyekkel kapcsolatban időszerű néhány kérdés feszegetése.

Az egyik az, hogy hogyan volt a középkorban a pestis-, a kolera járvány, vajon ott is annyira irányítottan történtek a dolgok és akkor vajon kik irányították?
Hogyan volt a közelmúlt nagy félelem gerjesztő szivacsos agyvelőgyulladás-, sertésinfluenza-, madárinfluenza-, H1N1 média hadjáratai esetében, hogy annyira pontosan megmondták mennyi ember fog meghalni, milyen gyorsan fog terjedni stb. Kik tudták ezt és vajon nem szándékosság állt-e ennek a hátterében is?
Ezek a mutatványok megbuktak, de valakik tanultak belőle, mert a mostani koronavírus már egy fejlettebb rendszernek tűnik!
Ezt abból látom, hogy mennyire átgondolt az indítása a világ legintenzívebben fejlődő gazdaságában és legnagyobb népességében.
Eszembe jut Bill Gates-nek a világhálót is megjárt előadása, aki szerint sokan vagyunk a Földön és 10-15 %-kal csökkenteni kellene a világ népességét.
Vajon miért áll a média ennek a koronavírus-rendszernek is a szolgálatába, és miért gerjeszti az emberek félelmét ? Emlékszem a média sikeres szerepvállalására a taxis sztrájk szervezésében és emlékszem a Postabank megbuktatásában játszott szerepére is .

A kialakult helyzetnek azonban vannak pozitív vonatkozásai is!

Az első talán az, hogy mindenkit rákényszerít eddigi hitrendszerének az átértékelésre!
Nem lehetséges-e, hogy az újabb világjárvány átgondoltsága mögött tényleg emberek szándéka húzódik meg jól átgondolt preferencia rangsor érdekében?
A másik ami pozitív eredmény lehetőségét kínálja, és európai ihletésű! Magyarországon az egyik szélsőségesen migrációt támogató párt mosolygó pislogója kis időre nem figyelt oda, és felvetette, hogy miért nem ellenőrzi a kormány a közúton az országba belépő utasokat. (Miközben mindeddig a határ ellenőrizetlen megnyitását követelték.)
Nem lehetséges, hogy ez a helyzet fogja egy csapásra megállítani a szervezett migrációt Európa minden államában és helyreállítani végre a rendet ?
A harmadik szakrális természetű, ezért kell egy kis adalék a megértéséhez.
Elgondolkodtál már azon, hogy ki választja ki azokat a fiatal párokat, akiknek nem szabad, hogy gyermekük legyen, és miért van az , hogy ha megvizsgálod egy kicsit a dolgot, akkor azt tapasztalod, hogy ezek az emberek a nehezebben irányítható népesség tagjai, míg akiknél gond nélkül „jön a gyerek” ők jóval könnyebben irányíthatóak ?

Tudnod kell, hogy a gyermek is először szakrális (azaz láthatatlan, nem biológiai) szinten fogan meg, olyannyira, hogy ismerek olyan anyát, aki már a fogamzás előtt beszélgetett a kislányával!
Minden valóság, történés (a migráció is) előbb az elKÉPzelések szakrális szintjén teremtődik meg , nincs ez másként a koronavírus esetében sem!
Valakik (néhány magas szintű titkos tudás birtokosa) valószínűleg szándékosan teremtették azt meg, megfogalmazva annak a jól átgondolt céljait, azaz a funkcióját és beparancsolják annak a végrehajtó rendszereit az országok , népek közösségi életterébe, emberek személyes életterébe és még beljebb a személyes létrendszerükbe, közepén a bőrön belüli térbe!
Ennek a felismerése adja egyébként a védekezés egyik kiegészítő lehetőségét is ellene!
Azt, hogy mossál kezet, fogat stb. a szülőktől kell hogy megtanuljad. Azt, hogy hogyan tartsd tisztán földi létezésed tereit, többek közt a koronavírus láthatatlan rendszereitől is, azt egy szakrális ébredés tanfolyamon tudod megtanulni.
Félelem és készletek felhalmozása helyett talán még soha nem volt ennyire időszerű a hitvilágodat újragondolni, ismereteidet gyarapítani és végre beépíteni a létezés láthatatlan szintjeit is a megértésedbe!

Legközelebbi tanfolyamunk március 7-8.-án Kaposváron lesz! Tanuld meg magadat és a létezésed tereit a láthatatlan szinteken is tisztán tartani!
Aki pedig már volt a tanfolyamunkon, az napi szinten tartsa tisztán a tereit és önmagát a családjával együtt.

A honfitársaink rettegnek. Vásárolják fel a boltok készleteit. Miért? Nem lenne jobb helyette cselekedni?

Ha csatlakoznál a Facebook oldalunkhoz itt találhatsz meg bennünket:

Magyar Szakrális Anatómia

Itt pedig megtekintheted azt a bizonyos elszólást:

https://www.youtube.com/watch?v=-cY1Z3f_R30

Jelentkezni itt tudsz a tanfolyamokra:

Jelentkezés