Skip to main content

 

 

Kedves Barátunk!

Egy régi mondás:

„Mikor mérges vagy, ne menj törvényre – mikor nagyon mérges vagy, ne faragj verseket.”

Mégis rázendítenénk:

 

Hozzád szólok most, ki jártál a Szakrális Ébredés alaptanfolyamán, vagy esetleg tovább is haladtál ezen az úton akár a 3+ szintig is.

Gondolkodtál már azon, hogy mennyi csodákat ígérő helyen fordultál meg azután, hogy a Szakrális tanfolyam véget ért, vagy esetleg korábban?

Gondolkodtál már azon, hogy hány olyan ezoterikus, pszichológiai és egyéb helyen jártál, ami nem a javadat szolgálta?

Gondolkodtál már azon, hogy miután megbetegedtél e kirándulás után szaladtál vissza a „kályhához” hogy segítsen, mert fizikai tüneteid rosszabbodtak, vagy újra generálódtak?

Nem tisztünk, hogy ítélkezzünk, de ha a mi életminőségünket, szabadidőnket, pihenésre szánt kivételesen ritka óráinkat rontod azzal, hogy felfedező útra indulsz kellő óvatosság és ismeret nélkül, csupán a misztikum iránti vágy által hajtva, és utána várod a megváltó segíts-ÉG-et azoktól – akár éjszaka is –, akik adtak elegendő ismeretet ezekről a dolgokról, hogy is megy ez… akkor engedtessék meg nekünk, hogy felemeljük a szavunkat.

Ha segítséget vársz tőlünk önzetlenül – teljesen ingyen, akár éjszaka is természetesen – ……… nem kímélve a saját időnket és energiáinkat.

Sokszor idézzük a régi keleti mondást:

“Teli korsóba nem lehet tölteni.”

Azt tehetsz, amit csak akarsz. Nem mondjuk meg, hogy mit tegyél, vagy mit ne tegyél. Pont ez a szép az élet nevű csodálatos és nehéz játékban. A szabad akarat.

Megértésedet kérem, de ezt most le kellett írjuk.

Itt volt az ideje!