Skip to main content

Írhatnánk erre nagyon sok hihetetlenül spirituális hangzatos bejegyzést.

Egy dolog az teljes bizonyos. Az, aki ellene van a szakrális törvényeknek, embertársainak, vagy közeli hozzátartozójának nem kerülheti el a büntetést. Nem is fogja elkerülni!

Hogyan tudod ezt elképzelni? ( Nem is tudod elhinni, mert annyira változatosan teszi meg a karma.) Azok a szerencsések akiket még az aktuális életben a karma elővesz és törleszt.  Azok már a kevésbé szerencsések, akik már egy új életben leszületve, itt ezen a csodálatos földön ragadnak és fetrengenek a fájdalomtól. Senki sem találja az okát, szaladgálás van… kemény éveknek néz elébe akinek karmikus eredetű a problémája… Jó hír, hogy vannak szép számmal esetek, amikor kap hozzá a szenvedő SEGÍTS-ÉG-et. Tenni kell érte. Nem adják meg csak úgy.

Nem kell elhinni hogy bárkik is felmentést tudnak adni neked! Olyan nem létezik. Meg fogod tapasztalni minden gyalázatos percét hidd el.

Figyelj oda magadra hogy mit teszel, vagy mit nem teszel. A mulasztás is karmikus teher.

Melyek a szakrális törvények?

Erről szól a Szakrális Ébredés alaptanfolyam egyik része. Ha tudod a törvényt nem hibázhatod el. Ha tudod,  vagy nem tudod a szakrális törvényt és mégis megteszed…. ez már innen kezdve már a Te saját ügyed.

Élj úgy, hogy minden nap büszke legyél arra, hogy érdemes volt reggel felébredned!

Ha pedig mégis történt valami nem annyira szívet gyönyörködtető esemény, na akkor tessék őszintén megbánni és bocsánatot kérni minimum gondolatban attól, akit megbántottál, vagy mulasztásoddal terhelted az Ő szakrális lényét is.

Aki megszületik ezen a földön, az meg is fog halni. Ha ott lesz az ideje számot kell adni. Ettől függ ki  hogyan hal meg. Milyen terheket hoz és visz tovább magával!