Skip to main content
Köszönjük szépen a tegnapi pécsi 1-es tanfolyam csodálatos résztvevőinek a sok kedves pillanatot és azt a hihetetlen sok biztatást amit kaptunk tőlük. Folytatjuk és nem adjuk fel. A következő tanfolyami időpont Győrben lesz február 11.-én. Itt 1-es tanfolyamot fogunk tartani. Várunk szeretettel.
Megtanulhatod, hogyan tudod egy fénykép segítségével, valamint a Magyar Szakrális Anatómia ismereteivel, és a szakrális radiesztézia mérései alapján felismerni és a gondolataid és a saját tudatod lehetőségeivel, szavakkal és az ősi szakrális forrásaid megmozgatásával helyreállítani a teret, amelyben nem érzi jól magát a gyermeked, szülőd, testvéred…. a helyreállítás után érzékelni fogod a változást a viselkedésében, személyiségében. Nem más fogja megcsinálni helyetted, hanem TE magad.
Kérlek szépen amennyiben szeretnél máskor is értesítéseket kapni a honlap tartalmairól, akkor iratkozz fel a weboldali feliratkozok listájára honlapunkon. Nem tudjuk, hogy mikor vívjuk ki a FB mindenkori haragját és ki tudja mit tesznek, vagy nem tesznek egy szép napon… Tehát ha még nem kapsz tőlünk hírlevelet, akkor fel tudsz iratkozni. A jelentkezés menüpont alsó részére görgetve tudod megtenni. Köszönjük szépen a felénk áradó szeretetet és a bizalmatokat. Szeretettel. Sándor és Liza
Itt tudsz bővebben olvasni a szakrális radiesztézia segítségével történő érzékelésről.