Skip to main content

Talán már nálad is csilingelnek vagy kolompolnak a vészharangok?!

Igen. Az idő közeleg. Alszunk ugye emberek?

Itt van pár gondolatébresztő filmecske. Robotok, érdekes valamilyen elektronikus megjelenések. Gondolod, hogy akik ilyet tudnak létrehozni, azok fognak veled, vagy velünk törődni, hogy mi mit fogunk enni, vagy inni, vagy hogy fázunk-e, vagy betegek vagyunk-e?

El tudod képzelni, hogy ha erre képesek, akkor mit tudnak katonai szinten???

Nem. Ne dobj el kaszát és kapát, csak próbáld a gondolataidat rendezni.

Amikor eléd tesznek valami nagyon egyszerű választható dolgot, próbálj mögé látni. Nem elhinni bármit, amit csak kigondolnak és láttatnak, vagyis az elképzelésedet használják. Az emberiség megtévesztése annyira zseniálisan kigondolt. Nem kell bármit feltétel nélkül elhinni és követni. Mindent nézz át sok-sok szempontból is. Amit a médiában látsz, azt láttatni akarják.  A Te elképzeléseddel egészítik ki a hiányzó láncszemeket. Elhiszed, mert a megrágott és manipulált valóságot kapod instant megoldásokkal. Kapsz egy instant életet. Jelenleg azt, hogy fogyassz, vagy oltasd be magad, neveld úgy a gyerekedet, hogy jó kis alapanyag legyen a további megnyomorítására. Aztán lesz az, hogy már nem is kell oltás, helyette megkapod majd másban. Élelmedben, vizedben, ruházatodban… ezért kell átgondoltan, és tervezetten élni. A mesterséges intelligencia pedig hamarosan átveszi az irányítást, vagy már meg is történt?

Szép új világ közeleg. Ébresztő!

 

Következő tanfolyamunk 3-as tanfolyam lesz Pakson, augusztus 6-7.-én. Fontos, hogy tudj védekezni hatásos módon az ellened irányított szakrális rendszerek ellen! Minden előbb szakrális szinteken dől el, aztán lesz belőle fizikai szint.

Jelentkezni itt lehet:

Jelentkezés

https://www.facebook.com/huawei/videos/1068894190304101/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C

 

https://www.facebook.com/100004430477635/videos/437892621577671