Skip to main content

Tegyük a helyére a dolgokat.

Régen, amikor még nem voltunk ilyen módon lebutítva, akkor a törzsi spirituális vezető elindult és megfelelő helyet keresett a nyári szállás kialakítására.

Vándorolt, figyelt, érzékelt.

Amikor megérezte a hely igaz energetikáját, és annak a még fontosabb szakrális kapcsolatrendszerét, az megfelelő volt, ott letáborozott és várta a közösségének családtagjait. A kísérő embereket elküldte a családokért, és már indult is a tábor felépítése.

Tüzek gyúltak, fák dőltek ki, sarat dagasztottak, jurtát állítottak.

Ma mi a helyzet?

Minden szakrális érzékelési rendszerünk szabadságra ment. Nincs. Elveszett. Pár embertársamnak van csak. Azoknak van, akik a hitüket sem vesztették el ebben a civilizált világban. Azoknak van, akik eléggé nagy bajban vannak, vagy voltak ahhoz, hogy keressék az utat a másik, az eddig eltitkolt hiteles tudomány, szakrális tudás felé.

A szakrális radiesztézia a Föld élettere és a benne élő Ember szempontjából értékeli az érzékelhető sugárzásokat, ennél fogva az érdekli, hogy azok károsak-e, kifejezetten gyógyítók, vagy semlegesek a személyes életterünkre, vagy a benne megnyilvánuló szakrális lényünkre.

 

Az Ember ugyanis nem a bőrünknél kezdődik és nem is ott ér véget, ezért az emberi egészség nem értékelhető attól az „élettér-akváriumtól”, amiben tartjuk a bőrön belüli és azon kívüle terünket!

Igen. Mi emberek nem akárkik vagyunk.

Mi emberek szakrális lények vagyunk, nagyon bonyolult rendszerrel.

Rendelkezünk ugyan testtel, de még 8 méter átmérőben körbe vesz bennünket láthatatlan szinten sok-sok száz alkatrész, melyek állandó mozgásban vannak. Rezegnek.

Amikor betegítő, vagyis piszkos, mérgező térbe kerül a szakrális lényünk, akkor ezek az alkatrészek hihetetlen vibrálásba kezdenek.

Amikor pedig gyógyító tér keletkezik, akkor elindul egyfajta rendeződés. Elrendeződik és lecsillapodik a frekvencia.

Visszakapja az eleve elrendelt mennyiségű és minőségű alkatrészeket, és szükséges jelenléteket. ( Ezt egyszer majd kifejtem a tanfolyamon, ha van kedved tanulni és tenni magadért.) Jelenleg szinte mindannyian elkorcsosított verzióban létezünk, mert a szakrális lényünket sok ezer fronton gyalázzák meg napi szinten. Nem véletlen, hogy ide jutott az emberiség, mert engedte magát az egyházak által a végletekig lebutítani, minden későbbi generáció pedig az őseire hivatkozással máig fejet hajt a tudatlanság dogmái előtt! (Te is gond nélkül elfogadod, hogy az Embernek tilos a tudás fájáról gyümölcsöt szakítani?)

Biztosan hallottál már a titkos társaságokról, olyan vallásokról, amelyek egyértelműen a sötét oldal érdekei mentén haladnak.

Ezek a társaságok, egyházak, csak azért tartanak embereket, hogy ezeket a rendszereket rendszeresen, a nap 24 órájában akár a Te házadba, szakrális lényedbe telepítsék. Ezek nem láthatóak, nem érzékelhetőek, de a következményei – úgymint napközbeni és éjszakai váratlan vérnyomás probléma, hirtelen szívműködés változás, krónikus betegek rohama, érthetetlen rosszullét stb. – hát, ezek már igen!

Ha tudnád, hogy éjszakánként hányszor éri támadás a házad terét, akkor talán Te sem vennéd be az agyonreklámozott altatót és akkor talán lenne esélyed a felébredést követően cselekedni ezek ellen!

Aztán vannak még a kolonizációs rendszerek. Ezeket már nem emberek telepítik ránk. Kinek-kinek más jut, másra használják.

A vízerek káros hatásai, Hartman, Ley vonalak, és az egyéb szokásos, más radiesztézia tanfolyamokon hangoztatott káros sugárzások csak a jéghegy csúcsát képezik.

Magyarországon már nincs is olyan hogy Hartman háló, helyette viszont van minden olyan,- a hagyományos radiesztéziai tanfolyamokon tanítottakat messze felülmúlóan káros „sugárzás” és tudatforma, ami Neked, nekem, a személyes élettered, a családod, gyermekeid, az ügyeid, vállalkozásod ellen irányul. Félreértés ne essék mindannyian valakinél egy hagyományos radiesztéziai tanfolyamon kezdtük az élettér sugárzásokkal való ismerkedést.

Miért van annyi autista és viselkedés zavaros gyermek mostanában?

Azért mert a szakrális fejlettségük okán duplán kapják a támadást. Plusz még jön a védőoltás is hozzá, melyeken ott vannak ezek a káros szakrális rendszerek. (Ezek megtisztíthatóak! Nem szabad elfogadni, hogy károsítják a gyermekeinket! Ez az anyák és apák kötelessége, mielőtt beoltják a gyermekeiket a kötelező oltásokkal.)

Amit emberek kérnek emberek megkárosítására, az a fekete mágia, amit pedig nem emberek teremtenek, az a kolonizáció.

A fekete mágia az egyik legkifizetőbb iparág jelenleg. Mindent el lehet vele intézni. (Nézd meg a keresőkben hány darab találat van rá.)

Lehet vele szerelmet szerezni, pénzt, elvenni valaki vállalkozását, állását, feleségét, bármitől meg tudnak fosztani téged, még az életedtől is! Mivel a konkrét célján túl a mellékhatása ezeknek a káros beavatkozásoknak mindig valamilyen konfliktus, vagy testi-mentális tünet, ezért ha ezt figyeled, akkor nyílik csak lehetőség számodra, hogy AZ ELSŐ JELRE szüntesd meg ennek a káros hatását az életteredben is, és a szakrális lényedben egyaránt a mi tanfolyamunkon tanítottaknak megfelelően, saját gondolataiddal!

Tehát hibás dolog csak a szokásos földsugárzásokban keresni a helyes választ.

(amelynek még az elnevezése is sértő galaktikus otthonukra nézve)

Ezer dolog okozhatja, hogy Te nagyon rosszul legyél. Ezer dolog okozhatja, hogy folyton kiabál veled a házastársad, dobog a szíved, a vérnyomásod az egekben, fájnak a csontjaid, szúr a szíved és visz a mentő…. a családod széthullik, a munkahelyeden harci helyzet van minden nap, sokat eszel, vagy éppen keveset, nincs kedved élni, nem találod a helyed… lehetne sorolni estig.

A magyar otthonok 95 %-ban betegítő, azaz rendellenes tér van.

(Nem írtam el a számot. Ennyi.)

Amikor a törzsi vezetők leültek egy szép mezőre az érzékelésükön kívül, használták a testüket is.

Figyelték a növényzetet, a madarakat, méheket, és legfőképpen a testüket, hogy mit éreznek!

A testedet Te is használhatod radiesztéziás pálcaként. Előbb viszont szerezned kell szakrális ismereteket, magadról, a létrendszer működéséről, és törvényeiről.

Tehát aki leragad a földsugárzásoknál, vízereknél és az ősi tudástól elzárkózik…. sajnos megy a levesbe, mert ugyan hitet nem tudsz venni a boltban, de talán esélyt adhatnál egy személyes megtapasztalásra.

A szakrális radiesztéziára épülő szakrális tisztítás, szakrális tértisztítás egy csodálatos lehetőség arra, hogy segíts magadon és ne kizárólag az orvosoktól, gyógyszerektől, nagy guruktól várd a megoldást. Te magad vagy a megoldás!

Fel kellene ismerni, hogy Te, mint emberi lény azért vagy itt a Földön, hogy megtudd ki is vagy VALÓJÁBAN! Amint felismered, hogy egy szívszúrást, egy fejfájást pusztán a szándékaiddal, szavakkal csak a saját TUDATOD erejével meg tudsz szüntetni… kitárul az ajtó előtted. Szabaddá válsz és már nem tudnak téged nagyon befolyásolni. Önbecsülésedet visszakapod. Felemeled végre a fejed. Elhiszed, hogy TUDAT vagy!

Magyarként, ősi erőkkel rendelkezünk, hihetetlen szakrális forrás birtokában vagy! Minden ott várakozik benned, csak tenned kellene érte végre! Nézd meg, hogy a történelem során hány alkalommal gyalázták meg a nemzetünket. Trianon és egyéb formában…

Azért titkolták el előled, ezért bombáznak a klímaváltozással, hogy legyen bűntudatod. A bűntudat gyökeres ellentéte az önbecsülésnek. Azt hogy tudd, Te magad vagy a kulcsa egy jövőbeni értelmes a szakrális értékrend mentén felépülő világnak.

Magyar Szakrális Anatómia

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053698697137

Amennyiben fejlődnél és megtanulnád magad megvédeni: