Skip to main content

KARÁCSONY

Karácsony idején alig találsz parkolót a plázákban, az Emberek befeszülten vásárolnak a bevásárló központokban, sokan itt tudnak egyáltalán találkozni ismerőseikkel, szót váltani hogylétükről, mert a mindennapok rohanásában csupán arra jut időnk, hogy megkapjuk a szokásos esti Barcelona meccset, a szappan opera legújabb epizódját, vagy az erőszak és deviancia esti adagját leülve végre a tévé elé .

Én is voltam a teszkóban és hallottam, ahogy egy hölgy örömmel üdvözli rég nem látott ismerősét, majd érdeklődve a hozzátartozók felől az információk hallatán válaszul a következő mondat hangzott el ;  „én nem tudom, de bárkivel beszélek, itt mindenki beteg „….

Hát igen ! Eszembe jut egy professzor válasza, akinek a véleményét a főorvos tanítványa kérte –mondjuk így – a földsugárzásokról, amire az volt a válasza a professzornak, hogy ;

Mit csináljunk, a Földön élünk !”

Pedig, ha tudná, hogy Magyarországon az Emberek 95 %-ának a lakásában kifejezetten betegítő és konfliktus gerjesztő tér van (nemcsak földsugárzás !)  és ezt valakik szándékosan okozzák, akkor még az orvos professzorok családja sem szenvedne annyit . Pláne, ha tudná, hogy ezen a helyzeten könnyen lehetne változtatni, csak el kellene szakadni a dogmáktól .

Engem is elgondolkodtatott ez a rövid „bevásárló kocsi” beszélgetés és arra jutottam, hogy legalább Karácsony táján egyszer az évben próbáljunk a dolgok mögé nézni és próbáljuk a saját eddigi földi életünket (életeinket) áttekinteni .

Ha van kandallód ülje le elébe, vagy gyújts egy gyertyát, csendesedj el, bámuld a lángokat és szép lassan, sorban hívd oda a szobába az összes már nem élő családtagodat, szülőket, testvéreket, nagyszülőket, dédiket, hívd a Föld távoli tájain élő hozzátartozóidat, szeretteidet, azokat is, akikhez csak egy ideig fűzött szorosabb kapcsolat, volt munkatársaidat, barátaidat akár élnek még, akár már nem .

Mondd nekik, hogy „látjátok, itt vagyok, köszönöm azt az élményt, hogy találkozhattam veletek itt a Földön !”

Majd hívd oda a családodnak azokat a földi őseit, akiket Te soha nem láthattál és köszönd meg, hogy Ők adták a te a szüleidet neked .

Külön is hívd oda azokat, akik ártottak neked, akiket nem szerettél és köszönd meg nekik azt a tanítást, amit tőlük kaptál, különösen azt, ha nekik köszönheted a sorsod alakítását és a mostani jólétedet !

Hívd oda az itt és most velünk élő jóakaratú honfitársaidat, magyarokat és nem magyarokat egyaránt.

Majd hívd oda a nemzetünk ismert és nem ismert ősi vezetőit Attilát, Árpádot és a még régebbieket, a 20-30 ezer évvel ezelőttieket, majd hívd oda a mostani vezetőinket is és gondolatban letérdelve velük együtt kérjük oda a szobánkba A MAGYAROK ISTENÉT és A BOLDOGASSZONY ANYÁNKAT !

Együtt kérjünk tőlük bocsánatot azért, mert mi Őket oly hosszú időn elfeledtük . Kérjük a segítségüket a megmaradásunkért, a nemzetünk jólétéért, azért, hogy ennek a „jól létnek” mi magunk is teljes értékű tevékeny résztvevői lehessünk .

Világosítsák meg végre a tudatunkat, vezetőink tudatát, hogy ne kelljen többé a rengeteg szenvedést látva továbbra is azzal elintézni a dolgokat, hogy ;

Mit csináljunk, a Földön élünk !”

Nézd a lángokat csendben és te is kívánj mindenkinek

békét és nyugalmat,

találja meg végre mindenki a boldogságához visszavezető utat

ebben a szinte már porig lerombolt földi paradicsomban !

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !