Skip to main content

Miért NINCS rohama egy Henry nevű orvosnak a brazil Abadia-ban bizonyos területen belül és miért kap rohamot amint kilép a demarkációs képzeletbeli vonalon?

„Van egy energiai biztonsági zóna. És ebben a zónában biztonságosan mozoghatok. A zónán kívül a rohamok újra előjönnek. Ez számomra egy fizikai bizonyíték az itt lévő erők létezésére. De nagyon hálás vagyok, hogy ez a hely létezik, és hogy én rátaláltam.”

Henry Tjiang

Ez az a bizonyos TÉR amiért elmentünk Brazíliába a Casa-ba, hogy megtapasztaljuk mi is van ott?

Aztán rájöttünk valamire.

Ha a szakrális lényedet egy csodálatos gyógyító TÉR-ben tartod, ott egy védett és gyógyító mező, azaz, TÉR vesz körül. Ebben a gyógyító TÉR-ben történnek meg a csodával határos „spontán gyógyulások„.
Halkan jegyzem meg: nem kell Brazíliába repülni hasonló gyógyító TÉR megtalálására.

Az ilyen térben ne vegyél részt mások által „vezetett” meditáción, mert itt annak nincs helye, hiszen ezen a helyen a gyógyító hierarchia van jelen, a maga teljességében! (Arról nem is beszélve, hogy aki azt vezeti, annak esetleg fogalma sincs a saját szakrális tisztátalanságáról.)  Tartanak hasonló meditációkat itthon az országunkban is. Mi nem mennénk el erre, hogy Te mit teszel az a TE döntésed.

A mi csodálatos Magyarországunk területén szintén meg lehet találni valami hasonló GYÓGYÍTÓ TERET.

Ne Dobogókőn keresd! Nem ott van!!!

Ezért kellene tanulni, hogy különbséget tudj tenni jó és nem jó TÉR között. Valamint tanuld meg felismerni az olyan területeket, ahol kifejezetten gyógyulni tudsz, csak úgy spontán.

Az Isten Jánosa videó megtekinthető itt.