Skip to main content

Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna gondolatait osztjuk meg veled.

 

Készülünk a 3-as tanfolyamra. Épp most néztük át a 3-as tanfolyami anyag tartalomjegyzékét Sándorral. Már a tartalomjegyzék is sokat elmond a jelenlegi földi ember dicsőségéről, valamint annak nyomoríttatásáról, és leendő jövőjéről, mely reményeink szerint dicsőségesebb lesz mint az egyesek tervezik, vagy tervezték valaha!

Amikor egy ilyen nagy tudású professzor asszony felvállalja azt, hogy itt valami olyan gyalázat történt az oltás propagandával amely már elviselhetetlen, akkor nekünk is kötelességünk végre felemelni a fejünket és gondolkodni.

Irányítanak minden szinten – eddig is tették veled, csak maximum azt gondoltad, hogy ilyen aztán biztosan nincs- még a fejedben lévő gondolat sem lesz a Tiéd! Mindenkiben bízol, és elhiszel minden olyan dolgot ami téged megkárosíthat. Főleg a tekintélyekben bízol, akik eladták a lelküket.

Rabszolga vagy! Megteremtették a modern rabszolgaságot. Már nem Kunta-Kinte családjáért kell aggódni, Isaurának pénzt gyűjteni, hogy a szemét megműtsék- oh, régi retro sorozatok!- hanem a saját és gyermekeid sorsáért. Pont annyit keresel, hogy megteremtsd magadnak és családodnak a fűtött otthont? Pont annyit keresel, hogy tudj nekik élelmiszert venni? Pont annyit keresel, hogy elhidd, hogy szabad vagy, pedig pont annyit keresel meg a munkahelyeden, hogy a saját munkaerődet a munkaerő gazdálkodásba forgasd vissza. Ugye, hogy milyen találó szakkifejezés? Munkaerő gazdálkodás! Ugye, ugye? Tehát mi változott a gyarmati rabszolgatartó társadalmak óta? A munkaerőddel megtermelt profit pedig megy a ” gazdához” adók, juttatások, fű alatti egyezségek formájában…. Brüsszelt rázza a korrupciós botrány, itthon sem kell messzire menni érte. Tudod miért? Azért mert kényelmes egy olyan élet amiben élsz, pedig a számlát már állítják ki a TE nevedre is az elmulasztott ébredésért.

Ez az anyagi szint, de hogy ezután még a testet is használják, a gondolataidat, az érzelmedet is használják, azért az még keményebb aljasság!

Miért kell minden embernek okos telefon? Miért engedjük meg a gyermekeinknek, hogy az okos telefonok adta dolgokat használják? Okos otthonokban élnek páran, minden bankon keresztül intéződik, interneten rendelhető élelem, program, társ, utazás, stb.  A jövőnket szépen eltervezték. Most már csak rajtad áll, hogy változtatsz-e rajta!

 

Borítókép: saját kép egy erdélyi pityókás vert kenyérről. Valami igazán jó dolog a munkaerő gazdálkodásban, ha dolgozol nekünk, akkor lesz pénzed kenyérre, ha nem dolgozol nem lesz falat a szádban. Éhezel…

A következő 1-es szintű tanfolyam Budapesten lesz március 18.-án. A hagyományos radiesztézián túl tanítunk meg gondolkodni. Felismered a rendszert amiben kénytelen vagy élni, felismered azt, hogy hány szinten támadnak és nyomorítanak. Felismered, hogy a szakrális radiesztézia segítségével, hogyan tudod mérni, értelmezni a láthatatlan szintű támadást. A legfontosabb viszont az, hogy megtanulod magad megvédeni ezektől. Fontos és elengedhetetlen tudás, spirituális ismeret.

 

A következő 3-as szintű tanfolyam- 6 havonta tartjuk- most lesz március 4-5.-én. Figyelj kérlek, mert ha lemaradsz, akkor egy nehezebb eset, vagy baj esetén nehéz lesz vele megküzdeni. Ez az a szint, amikor már igazából tudni fogod: KI IS VAGY TE VALÓJÁBAN!!!! Összeáll a fejedben a kép és a részletek, amikor a tested jelez, vagy bolond, élet elleni gondolataid támadnak- akkor BE TUDSZ AVATKOZNI SZAKRÁLISAN!

 

Kérlek szépen nézd meg ezt a bátor asszonyt ezen a linken! Már beígérték neki, hogy minden címétől megfosztják, de Ő csak teszi azt, amire felesküdött annak idején.

Emberi életet menteni, nem ártani.

 

Videó: Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna