Skip to main content

KÜLDJÜK AZ ENERGIÁT? ……NE!!!

IMÁDKOZZANAK ÉRTEM? NE!!!

KÉRJETEK INKÁBB!

 

Az Ember egy rendszer, amely, ha megbetegszik nem tudjuk, hogy milyen természetű és hol van a hiba, pláne, ha tisztában lennél azzal,  hogy ennek a rendszernek csupán a 4 %-át láthatod, a 96 %-a láthatatlan.Tételezzük fel , hogy az Ember egy ház, ahol mondjuk a pincében nem ég a villany.

Emberként érdekes módon soha nem az jut az eszünkbe, hogy 3-4-szeres erővel kapcsoljuk rá a lakásra az áramot, (hátha az átugorja az akadályt) hanem az, hogy előbb nézzük meg hol a gond, mit kell helyreállítani és csak azután kapcsoljuk rá a normál erősségű áramot.

 

Se szeri se száma az energia küldőknek , néhányan jó pénzért , és sokan elhivatott gyógyítóként küldözgetik , ezért engedtessék meg néhány megtörtént eset leírása.

 

Egy olyan rákos betegnek, akinek az orvos kettő (2) hetet jósolt, esetenként 12 ezer forintért küldte valaki a „teremtő” energiát 1 éven keresztül, mégsem javult az állapota. , Majd mikor ennek gátló jellegére felhívtam a figyelmet, akkor a beteg megkérte az illető hölgyet, hogy most már nem kéri a „teremtő” energiát!

Sokatmondó, hogy a nagy gyógyító hölgy fotója kezében egy cigarettával volt fent a interneten, majd mikor már leállt a biznisz, elkezdte a szegény beteget megküldeni fekete mágiával, aki ezt követően minden alakalommal borzalmas fájdalmakat élt meg.

 

Egy másik esetben, amikor egy feleség kért meg, hogy kérjünk segítséget a férje számára, mert váratlanul rosszul lett és az intenzív osztályon kezelik Kaposváron.

Konszolidálódni látszott az állapota, mígnem a férfi volt felesége (aki a férfival közös gyermekükkel együtt szintén bejárt a kórházba) bevitt egy nagy spirituális mestert az intenzív osztályra a mostani feleség távollétében és kérése ellenére .  A volt feleség este csodálattal újságolta, hogy amikor ez a „nagy” mester személyesen megküldte energiával a beteget, akkor szinte minden műszer megmozdult az intenzíven.
Másnap reggelre a beteg eltávozott ebből az árnyékvilágból.

 

Egy súlyos covid-os állapotú beteg hozzátartozója leveléből idézet;

Nagyon kérem, segítsen rajta az égiekkel együtt. Imádkozunk és küldünk neki energiát, de úgy tűnik, hogy kevesek vagyunk már hozzá.”

Akit így megtámadott a covid rendszere, ott bent van a beteg rendszerében a „sötét oldal” (csak így, hogy mindenki értse) és láthatóan Ő van nagyon fölényben.

Ha most küldjük az energiát, mondjuk legyen ez benzin , akkor honnét tudja a benzin , hogy ki fogja azt használni ? Nyilván az, aki uralja azt a rendszert!

Nem kellene-e inkább KÉRNI neki ?!

 

Van egy házaspár, aki minden beteget lebeszél az orvosi kezelés igénybe vételéről, helyette évekig kerestetik a betegekkel a konfliktusaikat.  Legújabb áldozatuk egy ereje teljében lévő szívbeteg, aki évekig járt hozzájuk, aki nekem a következőket írta:

„Rettentő nehéz ez, mert én úgy érzem beleadtam mindent, ami a gyógyulásomhoz kell, mégis fokozatosan romlott. Mentem a……..ék után is, csináltam, amit kell, mindhiába. 

Ez a legnagyobb értetlenség az életemben. A legjobb gyógyulási lehetőséget az ő útjukban láttam.(merthogy a nevében is hordozza a gyógyító szót ez az irányzat , mondta nekem később)…csináltam amit mondtak évekig és nemhogy gyógyultam volna, folyamatosan romlott az állapotom, már olyan rossz volt a szívem novemberben, hogy egy nap 2x is eszméletemet vesztettem, nem láttam más megoldást..„ (mint a szív transzplantációt. Megjegyzés tőlem).

Sajnos itt is megjelent az ima és az energia küldése a család részéről;

amúgy ……-sok (egy energetikai ág, megjegyzés. tőlem) kértek segítséget nekem és egy keresztény közösség. Előbbieket leállítottam, amikor írtad, a másik felekezetet…….., hogy áldást kérnék rám, de nem tudom biztosan, hogy ők leálltak-e.”

Pedig közben ezt írta a beteg ;Jól vagyok, a körülményekhez képest nagyon jól, testileg és lelkileg egyaránt.”

Közben megjött az „új” szív, ami beindult, de a beteg hosszú napokat követően meghalt!

 

Baj van az imával! Nem tudom feltűnt-e Neked, hogy egyetlen ima sincs , ami Jézust szólítaná meg!

Szól ima az Atyához, aki kísértésbe visz, a Szűzanyához , van hitvalló ima a Hiszekegy … , pedig Jézus nem azt mondta, hogy imádkozzatok, hanem azt, hogy KÉRJETEK !

 

Ha van valami, akkor most az emberiség egyházakban való „hite” is kezd megrendülni.

Nem is csoda, hiszen – keresztény emberként mondom -a hitnek semmi köze egyetlen egyházhoz sem!

 

Az ima a lusták ezotériája! Gondolkodni sem kell!

Ha nem hiszed , akkor végre egyszer próbálj meg ima helyett egy kérést megfogalmazni ahhoz , AKIBEN HISZEL!

 

Segítünk, hogy mit kérjél és kitől! Felejtsd el az Ámen-t a végén.