Skip to main content

Nem is tudjuk, hogy ezen nevessünk vagy sírjunk?

Marad a sírás. Amikor családapák titokban regisztrálnak társkereső oldalakon, és nem nőket keresnek, valamint amikor anyukák ugyanitt már nem vágynak egy férfi érintésére.

A tér eredetű szennyezés következtében felborul a testünk polaritása. A szakrálisan szennyezett ételek fogyasztása sem sokat javít a dolgon.

A vizeinket is programozzák valakik… ha gondolkodó embernek tartod magad, akkor ezzel érdemes futni egy kört. A tested hány százaléka víz?

Érdemes lenne megtanulnod érzékelni, és értelmezni azokat a szakrális terror cselekményeket, amelyeket ellened indítanak gaz haszonszerzés miatt?

Gyanítjuk, hogy aki ezeket a divatos cipőket szép számmal elhelyezte a fákon a Lillafüred-Eger úton, az is érintve van valamilyen hasonló témában…

Hová jutna a világ, ha mindenki akinek a nője, vagy férfija távozik, a fákra aggatná bosszúból a cipőit. Gyanítjuk gyorsan megtelne az erdő összes ága.

Érdekes módon a férfiak körében gyakoribb a polaritás váltás, ennek okait is érdemes lenne nyomozni. A homoszexuális társadalom Titkos Ilonkának hívja őket. Van aki felvállalja, van aki házasként éli életét haláláig, de a vágyait nem tudja kordában tartani.

…tehát idő van: gondolkodni.

 

Maradjunk abban, hogy már ez nem is annyira vicces:

https://www.youtube.com/watch?v=oUPRUcDNNbY