Skip to main content

Kedves Olvasó!
Sokan mondják el, írják le a véleményüket a mostani helyzetben, és ez így van jól; ez azt jelzi, hogy valami elindult!
Ha őszintén belegondolunk, a legnagyobb vágyakozásunk az, hogy mikor fog újra ugyanaz – egyébként az életterünket (és nem a környezetünket) tönkretevő – verkli, ami eddig volt, beindulni, lesz-e növekedés, vagy csökkenés, és ez hogyan fog érinteni bennünket személyesen.
Elkerüli a figyelmünket a lecsendesedés, a környezetszennyezés csökkenése, a személyes kapcsolatok átértékelődése, a vezetőink reálisabb megítélése és még magasabb szinten az egész emberi együttélés mozgató rúgóinak a kutatása!
Pedig itt és most egy paradigma váltás küszöbén állunk, mert a világméretű megállás arra kínál talán utolsó lehetőséget, hogy a KOLONIZÁCIÓS ÉRTÉKREND helyébe a Föld egésze fölött újra átvegye az irányítást a teremtés SZAKRÁLIS ÉRTÉKRENDJE.

A kolonizációs értékrend a magántulajdon, a pénz, a fogyasztói társadalom, a piacgazdaság fenntartható rombolásának a rendszere, röviden AZ ÖNZÉS RENDSZERE a „hajtsátok uralmatok alá a Földet” sötét sugallatának hatásaként! Ennek nem csupán a társadalmi együttélésben vannak jogi pillérei, de ez az értékrend sajnos ott van minden Ember személyes, láthatatlan – azaz szakrális –szerkezetébe is beépítve, mint szakrális szerkezet, ami a „szocializáció” során túrja ki a helyéből a születésünkkor magunkkal hozott szakrális értékrend nevű tudatosságot!
A kolonizációs értékrend térpozíciója éppen most rendül meg még a Te földi lényed terében is kedves olvasó, aki sikeres üzletember létedre remegve várod a piacgazdaság című darab folytatását! Hogy miért van ez a változás most? Hát azért, mert A TEREMTŐ határt szabott a tobzódásnak és nem tűri a Föld-nevű bolygó élő tudatosságának a további feldúlását, azt, hogy a teremtett élettér helyébe az ember tobzódva építi a virtuális életteret, és mindezt a természeti értékek, mint tudatformák fékeveszett permanens pusztításával!
Tudnod kell ugyanis, hogy még egy fűszál is tudatforma, az almafád, a kutyád stb. szintén, de a Föld egésze is az, a Létrendszer egy-egy másolata!

A szakrális értékrend a SZERETŐ EGYÜTTÉRZÉS RENDSZERE, társadalma a szakrális társadalom, meghatározó tulajdonformája az élettér közösségi tulajdona, gazdasága az élettér-közösségek szakrális gazdasága, amelyben csak olyan mértékben nyúlnak bele az élettér ingyen rendelkezésünkre bocsájtott éléskamrájába, amilyen mértékben szükséges és elégséges az élettér (és ennek részeként a közösség életének) a fenntartásához. Nincs többé szabad rablás, nincs világkereskedelem, nincs pénz, de cserében van létbiztonság, értelmes élet, amely abból is következik, hogy mindenki számára biztosítva lesz az élettér-közösség gazdálkodásában való személyes részvétel, (a gyengébbek kedvéért nincs munkanélküliség).
Ma sem a kormányok, hanem a média irányítja a társadalmat kollektív képalkotással! Ha tv-t nézel te is ennek a részévé válsz! A közösségi élettér nyilvános tere visszakerül majd a közösség tulajdonába koncesszió szinten is, magyarul megszűnik a média magántulajdona és az erre támaszkodó tömegtudat feletti magáncenzúra!
A szakrális társadalom közösségi vezetői a hozzáértés, a tisztesség és a közösség iránti elkötelezettség alapján választódnak ki, soha nem lesz csúcsvezető! (Most is így választódnak ki ugye? Soroljuk a rossz példákat, szinte csak ilyenek vannak!)

Itt az ideje ehhez a nagy változáshoz Neked is személyesen hozzájárulni! Hogy hogyan?
Hát így például!
VEDD SZÁMBA:
• a hozzáértésedet,
• a baráti köröd hozzáértését,
• a kiskerted lehetőségeit, természeti erőforrásait,
• az élettér-közösséged önfenntartó természeti erőforrásait,
• azok tagjainak a hozzáértését.
CSERÉLD LE:
• a céljaidat,
• a napi rutinodat,
• a barátaidat,
• a hozzáértésedet,
• jelképeidet,
• példaképeidet,
• de legfőképp az ELKÉPZELÉSEIDET:
– a létezés egész rendszeréről,
– a Te személyes életedről,
– arról, hogy ki vagy valójában,
– és arról, hogy mi dolgod a világban.

Nem utolsó sorban pedig cseréld le:

A jelszavaidat: növekedés helyett fennmaradás.

Fenntartható fejlődés helyett: fenntartható élettér.

Látható, hogy a többség még mindig tanácstalanul ül a kis földi utazóládáján, benne sok liszttel, sóval, WC papírral stb., mondván „minden elmúlik egyszer, most már csak a fogakat kell összeszorítani” – mondta nekem egyszer a Liza! – Ők ijedten várják a csipet, a vakcinát, mindegy mit, csak közben tovább imádják „a gonosz lelkeket, az aranyból, ezüstből, rézből, kőből, és fából készült bálványokat, amelyek nem látnak, nem hallanak és nem járnak” (Jelenések Könyve 9.20.), azaz legyen meg a mindennapi foci és film a tv-ben!
A sötét oldal továbbra is a folytatást veri a fejedbe és a vakcinát, a csipet, az 5G-t, a mindent látó szemet, az új világrendet!
KAPCSOLD KI a TELEVÍZIÓT!
Dobáld ki az öntudatod Eszme-részének a szemetes ládájából az eddigi kolonizációs ismereteket, hozzáértést, értékrendet! Az „égiek” ebben is, de abban is segítenek, hogy elháruljanak az akadályok az új paradigma rendszer személyes megértése és befogadása előtt!

IDEJE MEGÉRTENI, hogy most a FÉNYOLDAL is azt mondta, hogy küszöbön az Új Föld és az Új Ember, de itt kopogtat az Új (világ) Földrend is, de ez nem az, amin a sötét oldal évszázad óta dolgozik!
Rajtad is múlik, hogy Te melyiket szeretnéd!
A nagy virtuális unióknak (USA, EU) vége, ezeket a sötét oldal szervezte manipulációs erejével azért, hogy egyre kisebb sötét csoport uralkodhasson egyre nagyobb tömegeken! A jövő a kis élettér-közösségeké, ahol öröm lesz együtt dolgozni hozzáértők irányításával és értékelni az élettér számunkra megtermelt ingyenes! szakrális adományait, a zöldséget, gyümölcsöt, húst, gyógynövényt, és hazavinni azokat a kicsi éléstáradba, pincédbe!

Nagy szerepe van (lenne) az új eszmerendszer térhódításában a tudománynak is, csak hát még azt sem tudja megmondani, hogy mi az élet kritériuma! Annyit tud mondani, hogy a baktérium él, de a vírus nem élő!
Ideje lenne a tudománynak is – MINDEGYIKÉNEK! – a láthatatlant is beépítenie a megértésébe!