Skip to main content

A napokban felvételeket láthattunk arról, ahogyan Ukrajnában erőszakkal viszik el katonának az embereket és nemcsak magyarokat!

Nekünk magyaroknak tudnunk kell a habsburgok- szándékosan kisbetűvel – hasonló gaztetteiről Madéfalva kapcsán, ahol egy éjjel szétlőtték a falut, mert a székelység tiltakozott az erőszakos sorozások ellen.

( https://hu.wikipedia.org/wiki/Mad%C3%A9falvi_v%C3%A9rengz%C3%A9s )

 

Kénytelen vagyok megemlíteni, hogy a magyar Miniszterelnöknek írásbeli kérdésre hamarosan választ kell adnia arra, amit ma már mindenki tud, hogy van-e ÖSSZEESKÜVÉS, avagy nincsen a világban.

Eddig is volt, csak kevesen tudták, de az utóbbi évek eseményei ezt már mindenki számára világossá és az összeesküvők némelyikét láthatóvá is tették!

 

Csakhogy ma már nemcsak összeesküvés van, hanem egyúttal KOLONIZÁCIÓ is, mert a Föld ismert /nem ismert legsötétebb összeesküvő alakjait is irányítják valakik, akik ennek a kolonizált világnak az őfelettük is hatalmat gyakorló végső haszonlesői. (kolonizáció=betelepülés és gyarmatosítás)

 

Bennünket, hétköznapi embereket (téged is, kedves olvasó!) mindkettő érint, az összeesküvés is és a kolonizáció is!

Schwabot, Hararit, Gates-et és társait, csak a kolonizáció, amely cserébe odaadja a kezükbe a földi társadalmak és a Föld egésze használatának a hatalmát. (lásd Világgazdasági Fórum és társai)

 

Sokszor mondtam már, hogy a háború un. „hősi halottai” valójában NEM HŐSÖK, hanem a kolonizáció GLADIÁTOR ÁLDOZATAI.

Gondolj csak bele. Az I. Világháború előtt felnevelték és alaposan trenírozták Erdély-országban a székely fiúkat, Olaszországban a Pó-síkság fiait és az összeesküvők – a kolonizálók szolíd, láthatatlan unszolására – egymásnak eresztették Őket, majd kéjsóvár szemekkel várták a vért, a szenvedést stb.!

 

Tudnod kellene  már , hogy minden betegség, szenvedés végső oka a kolonizáció, és ha Te személyesen is meg akarnál erről győződni és a betegséget, szenvedést elkerülni, akkor itt a lehetőség, mert ismered a mondást:

„SEGÍTS MAGADON, AZ ISTEN IS MEGSEGÍT !”

Segítünk neked, amennyiben hajlandó vagy személetet váltani és spirituális ismereteket szerezni. Megtanulhatod érzékelni azt, amit láthatatlan szinten ellened elkövetnek a kolonizáció által. Szakrális radisztéziát oktatunk, a radisztézia tanfolyamokon oktatott ismereteken túl gondolkodunk, azoknál sokkal mélyebben és kiterjesztettebben. A radiesztézia tanfolyam igazi és azonnal használható tudást ad, amely segítségével megvédheted magad, és családodat a kolonizáció ártalmaitól.

https://hunsacra.hu/radiesztezia-szakralis-radiesztezia/

Tanfolyamokra itt tudsz jelentkezni:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

Ajánljuk figyelmedbe a következő videot. Kérlek, hogy nagyon figyelj a 24. perctől.

https://hirado.hu/belfold/cikk/2023/01/19/lanczi-gyorgy-mraz-schiffer-jon-a-het-legfontosabb-48-perce