Skip to main content

Kedves Barátunk!

Szombaton Dunaszerdahelyen tart Sándor Szakrális Anatómia alaptanfolyamot. Időpontja: október 19-20.

Dunaszerdahely Győrtől kb 45 percre van autóval.

Komárom pedig szinte a szomszédban.

Kaposváron pedig 3 hét múlva kezdünk egy szintén alaptanfolyamot. Időpontja: november 2-3.

A csodálatos magyar táj már vár bennünket ott. Ősz. Színek. Lankás dombok… már indulnánk.

Nagyon szeretjük mindkét helyszínt. Dunaszerdahely a magyarságával, a büszkeségével és az ott élő emberek hihetetlen kedvességével a szívünkhöz nőtt. Az esti vacsoránál mint egy hangos olasz család olyan duruzsolás van.

Kaposvár pedig az ott élő emberek nyitottságával és gondoskodó szeretetéről, kedvességével és meseszép városáról híres számunkra.

Mindkét helyszínen garantált a plusz 2 kg testsúlyfelesleg 2 nap alatt, mert olyan csodálatos házi süteményekkel szoktak bennünket elkápráztatni az asszonyok és férjeik, hogy bizony előfordult, hogy tanfolyam előtt reggel és este még futottunk a parkolóban pár kört, mert ezt nem lehet bírni másként. Nem lehet nem megkóstolni ezeket a remekeket.  Ellenállhatatlan finomságok….  hajaj!

Azt gondoljuk az életről, hogy azt élvezni kell. Idejöttünk erre a csodálatos földre. Itt vagyunk. Nagyon jó tanulópálya, de ha már itt vagyunk, azt ne szenvedve, lemondva,  böjtölve töltsük el. Éljünk! Mindenki a lehetőségeihez mérten örüljön, hogy él.

Jó sütemény, finom kávé vagy tea, egy pohár jó bor ünnepnapokon, ez pont annyi jót hoz az ember életébe amennyitől jó kedved lesz, és öröm kíséri a napodat.

” Az élet értelme az önfeladást ” Ha ezt azt a hamis kijelentést hallgatjátok- és el is hiszitek- egyes spirituális helyek kedvenc szlogenjét, akkor meg is érdemlitek!

Fontos a mosoly. Örülni kell és nem szomorkodni!

Tudni kell komolynak lenni. Ennek is meg van az ideje. Tudni kell nevetni. Ennek is meg van az ideje. Amikor oktatás van a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamon akkor komolyság van, pontosság is van, csend is van az előadásokon, hogy tudj figyelni. Szünetben pedig frissen őrölt kávéból ott helyben főzi le neked a kávégépünk- köszönjük Anita és Gábriel- az isteni finom kávét. A vendégünk vagy rá.

Engedjétek meg, hogy idézzem kedvenc mondásunkat sokadszor:

” Az élet túl rövid a rossz emberi kapcsolatokhoz, a rossz ételekhez, a rossz borhoz és a rossz kávéhoz”

 

Várunk téged Dunaszerdahelyen, vagy Kaposváron a következő hetekben.

jelentkezni itt tudsz:

Jelentkezés

Tudsz írni nekünk a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Magyar-Szakr%C3%A1lis-Anat%C3%B3mia-123581258353422/?ref=bookmarks