Skip to main content

Kedves Barátunk!

 

Itt a téli “3-as” tanfolyam ideje. A szokásos helyen Felsőtárkányban leszünk. Ha még nem jelentkeztél, most megteheted.

Kérlek jelentkezés és a jelentkezésed elfogadása nélkül ne jelenj meg a tanfolyam helyszínén. Sok a kinyomtatandó anyag, amit ki kell nyomtatni előtte, -több mint 200 oldal- valamint lehetséges, hogy nem vagy még készen az új lépcsőre. Szóval kérünk szépen előtte jelentkezz, és várd meg az elfogadó vagy az elutasító mail-t tőlünk.

Szeretnénk jelezni feléd, hogy a 3+ tanfolyamon melyet áprilisban tartunk, ott a jelenlegi 3-as tanfolyam tananyagát bővítjük és elemezzük gyakorlati példákkal, és szempontrendszerekkel, ábrákkal, és lehetőséget biztosítunk a kérdések feltételére és megválaszolására is.

Jó kérdéseket várunk tőled, számítunk rád! Viszont, csak az tud jól kérdezni, aki a 3-as szint  ismereteinek birtokában van, mert a gyakorlati feldolgozáshoz kell stabil tudás.

Aki már régen végezte el a 3-as tanfolyamot, annak jó szívvel ajánljuk, hogy jöjjön és haladjon tovább.

Aki 1 éven belül végezte el a 3-as szintet az még jöhet 3+-ra, de ajánlott nagyon, hogy ismételje 3-as szintet, mert fél év alatt nagyon sok új információ birtokába jutottunk. Természetesen amennyiben módodban áll. Semmi sem kötelező. Ha anyagi dolgok miatt nem tudsz jönni írj kérlek, és megbeszéljük.

Aki nem kap 5 napon belül visszaigazoló mail-t, kérem hívjon fel telefonon. Előfordul sajnos, hogy valami “homok” kerül a gépezetbe.

Igen. Jól értetted. Ha nem vagy rá méltó, vagy még nem érted el a következő lépcsőfokot, akkor nem fogunk tovább engedni a következő szintre. Magunk alatt vágjuk a fát ezzel, de jobb ha megszokod a Magyar Szakrális Anatómia egy ilyen hely.

Azt gondoljuk nem olyan sok oktatással foglalkozó tanfolyam van, ahol azt mondják: “téged nem oktatlak”. Itt ez előfordul.

Akiben nincs meg az alázat, a tisztelet az ÉG irányába, és csak az EGO dübörgésétől hangos keserves AKAROM van belül a tudatában, az maradjon inkább otthon. A családdal töltött idő a legértékesebb.

A csendes fejlődés, a szelíd fejlődés előbbre visz. Aki halkan és alázattal elfogadja a segíts-ÉG-et, az az ember előbbre halad a spirituális fejlődés útján mint az, aki törtet és megmondó emberré igyekszik válni, vagy nagy gyógyítóvá!  A Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamai nem gyógyító tanfolyamok! Itt ismereteket kapsz. Azt az irgumburgumát!

 

Igen jól értetted.

A jövő héten szombaton reggel kezdünk.

Időpont: 2020 február 22-23.

Helye: Felsőtárkány

Várunk szeretettel.

 

Jelentkezés