Skip to main content
Saját tapasztalatból mondhatom, hogy kb 25 évvel ezelőtt egyszer úszás közben zsibbadni
kezdett a testem. Majd pár perc után lebénult a lábam, képtelen voltam a lábtempót tartani úszás közben. Előbb csak nehézségek voltak, majd teljesen nem tudtam a lábam mozgatni.  Még szerencse hogy a kezeimmel tudtam hadonászni és valahogyan kievickéltem a Tisza partjára. Nem tudom ott mi történt, azóta sem értem. Akkor még nem tudtam amit most már tudok….
Valaki vagy valami megbénított.  A napokban sorra jönnek a rossz hírek, hogy jól úszó emberek halnak meg sorban. Kutyákat képeztek ki és egyszerre haltak meg.  Nem hiszem, hogy ők nem tudtak úszni…..
Meghalt Visegrádnál tizenéves kislány…
Két fiatal a Balatonban.
Valami másban is kellene keresni az okot, nem csak a látható dolgokat kellene figyelni. A láthatatlan azért mert láthatatlan, még létezik. Létezik ám, de nagyon!
Beszéltem egy másik felnőtt emberrel, aki kétszer majdnem megfulladt. Azt mondta hogy szinte megbénult a vízben. Képtelen volt úszni.
Amennyiben nem szeretnél erre a sorsra jutni, és tenni is akarsz azért, hogy az életed érthetővé váljék, gyere el a hétvégén szombaton Győrbe az 1-es tanfolyamra.
Megérted, az eddigi érthetetlen dolgokat az életedben. Megtanulod pusztán a tudatod erejével, szavakkal rendbe hozni azt, amit ellenünk elkövetnek ismeretlen erők és ismeretlen emberek! Azért mert nem veszel róluk tudomást, azért ők még teszik a dolgukat.
Következő tanfolyamunk:
Győr- 1-es július 9
Győr 2-es július 16-17.
Paks 3-as augusztus 6-7.
Bővebb tájékoztatást itt kaphatsz: